Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 2.Hafta | Trabzonspor 3-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ahmet Ağaoğlu: Trabzonspor’un oyuncularıdır maliyeti yüksek oyunculardır, doğrudur ama maliyetleri yüksek olduğu oranda da kaliteleri yüksektir. Bizim bu oyuncularımızı özellikle maliyetlerinden dolayı gözden çıkardığımız konusunda herhangi bir düşünce kesinlikle söz konusu değil

başkan bunu seçildiiği zaman söylese idi son 5-6 maç puan kaybı yaşamaz belki bu oyuncular için teklif alırdık..!!
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• dun ıyı işlerin yaında kotu işlerde vardı sahada...

mesela ilk yarım saat iyi son yarım saat kotu..
      mesela Abbdulkadir maç boyunca iyi son bir pozisyonda buraka orta yapmak istedi..bırak bu işleri orada topu sosa kucka kullansın...pişmeden adam olmaya calısma..

Yusuf aldığını kaleye vuracaksın diye bir sey yok güzel kardeşim..aklın karışmasın...

sosa izlediğim en iyi sosaydı..

2 stoperimiz birlikte idman bile yapmadan maça çıktılar..zamanla daha iyi olacaklar..
      olcay'ın ve rıdelleganın gol atması güzel...
      onur yediği golde bence yine hatalı..akşam defalarda izledim...sol kolunun olduğu direğe yapışmıs halde..adam sola çektimi vurabilecegi baska biryer yok..bu golu 2 adım sap a kaysa cıkartacaktı..basit hata...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Arkadaş ciddi ciddi şu maçın tamamını tekrar izleyenler var mı? Ben izledim mesela

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
        https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaş ciddi ciddi şu maçın tamamını tekrar izleyenler var mı? Ben izledim mesela

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          İlk yari + son 20 dakikayi izledim tekrar.
          61

Yorum

• Dılimiz döndügünce bizde 1-2 kelamda bulunalım. Maçın izleyip tekrarınıda izleyen biri olarak tespitlerimi şu şwkilde sıralayabilirim.
            1-Eğer bu yıl takım olarak birşeyler yapmkak istiyorsak sosa kesinlikle ve kesinlikle bu bölgede oynatılmalıdir. Çünkü mevcut kadro içerisinde o bölgenin ofansif ağırlığıni kaldırabilecek tek oyuncu olarak gözüküyor ve bu oyununu geliştirebilirse takıma sınıf atlatabilir.Evet defansif zaafları olacaktır ama o bölgede artısı eksisinden çok daha yüksek olacaktır.
            2-Onazi takımdaki tek defansif ön libero ve o noktanın vazgeçilmezi diyebiliriz.Yalniz ünal hocanın oyuncuyla uzun uzun görüşup ne yapması ve daha önemlisi ne yapmaması gerektiğini anlatmalıdır.Mesela rakip orta sahada şok pres sevdasına girip arkayı açık bırakmamalıdir, maç esnasında bunun örneklerini izledik. Takım 5 hücumcu orta ile oynarken onazinin orta sahayı geçmesine gerek yok,onun görevi arkaya sekecek toplar ve hızlı hücumlarda yapacağı müdahaleler olmalıdir.Gerçekten defansa yoğunlaştığı zaman hızıyla bir çok hızlı atağı olgunlaşmadan kesebildigine maçta şahit olduk.Bu şekikde kullanırsak sosanın defansif zaaflarını da azaltacaktır.
            3-Maçın 3 dakikalık özetini bir izleyelim ondan sonra yusuf hakkında tekrar düşünelim.Yusufa ćok haksızlik ediyoruz gibime geliyor.Çünkü maçtaki tehlikeli pozisyonlarımızın 3 tanesinde yusufun öldürücü paslarını göreceksiniz.Olcaya attığı pas kolay gibi gözuküyor ama bizim ligde o pası döğru zamanda ve doğru şekilde Olcay gibi yetenekleri kısıtlı bir oyuncunun kontrol edebileceği şekilde atabilecek 2 en fazla 3 futbolcu vardır ,Yusufta onlaradn birisidir. Eksiği yokmu fazlasiyla vardır mesela sivas maçında en büyük eksikliği defansif zaafları göstrilebilir.Zaten ünal hocaniñ oyundan alma nedeni sağ tarafimızın yol gećen hanına dönmesidir.Buna bi çözum üretmemiz gerekir.Abdülkadir takımda ciğerse Yusuf şuu anda beyindir bunu unutmayalım.
            4-Abdulkadir maşallahı var ama futbolun doğruları anlamında hala önemli eksiklikleri var ünal hocamın bunları gidermesi gerekir.Birinci eksiklik topu bazen gereksiz şekikde fazlaca ayağında tutmaya çalısıyor zaman zaman başaksehir ve geçen seneki gs maçlarında oldugu gibi kaptırdıginda ciddi problemler yaşıyoruz.Aynı zamanda topu ayağında tutmak futbolcuyuda fiziksel olarak yıpratacaktır. İkinci eksiklik olarak artik can alıcı noktalarda yapacağı asist ve golleri ile konuşulmaya başlanması gerekir.Evet yeteenek var hız var ama bunun sonuca dönüşmeside gerekir.

Yorum

• sol tarafa Henry Onyekuru gibi bir adam lazım
              "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Onur'a yediği gol üzerinden yüklenmek çok yanlış. Tekrar ediyorum; Bu tür pozisyonlarda kilit nokta her zaman vuruş kalitesi ve topun gidiş şekli oluyor...

Tottenham maçında Fabri'nin Lucas Moura'dan yediği gol: https://twitter.com/MidoSKhz/status/1030829583669624834
                Onur'u en çok eleştirenlerden biriyim ben.
                Lakin şu pozisyonda Onur'luk ne var anlamadım.

5 metre uzayamaz ya adam. Dış falsolu direğin içine giden topa hangi kaleci müdahale edebilir?

Vuran adam net bir vuruş yaptı. Güzel de bir gol oldu.

Yorum

• maca giriste sahid oldugum olay. ben 11 yasimdaki ogluma passolig cikartmam dendi, cikardim ve maca gittik.
                  ayni yastaki cocuklar giselerde yanlarindaki lerin passoligi ile maca girdi. bunun bir standardi varmi acaba?
                  İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                  BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    maca giriste sahid oldugum olay. ben 11 yasimdaki ogluma passolig cikartmam dendi, cikardim ve maca gittik.
                    ayni yastaki cocuklar giselerde yanlarindaki lerin passoligi ile maca girdi. bunun bir standardi varmi acaba?
                    7 yaşından büyüklere passolig kartı zorunlu.

Bahsettiğiniz şeyin standardı insanın kendi vicdanı.

Örneğin oğlum 7 yaşını doldurduktan sonra passolig kartını çıkarttırdım ve biletle maça götürüyorum, ama aynı yaştaki çocuğunu yanında biletsiz getiren insanlar da var.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    Yükleniyor...
                    X