Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 2.Hafta | Trabzonspor 3-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ayrıca Pereira bu takımdan gönderilecek son adamdır Çünkü kendisi adamın hasıdır ayrıca adam kaç kere bindirdi sağ taraftan sayamadim Yusuf da Abdus da çoğu kez top atmadı adam da ciğer yok ve 90 dakika terinin son damlasına kadar mücadele ediyor Tebrikler Koca Yürekli adam Pereira...
    Pereira bende çok seviyorum çok iyi bir profesyonel kapasite 100 değil 50 ama o 50 yide sahada gösteriyor.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yusuf yazıcıyı canlı izleyince daha bir dikkat ettim.Ben oldum havalarında gibiydi.Bu şekilde devam ederse yusufu kaybedeceğiz
      bu mevkide oynatmaya devam edersek kaybedeceğiz.

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aynı mevki değiller. Abduş 8 numara Yusuf 10 numara. Onazi-Abduş önlerinde Yusuf 10 numara olarak oynasa çok farklı performans ortaya koyabilir. Bence böyle olmalı. Yusuf'u ve Abduş'u kanatlara atmak resmen adamların yeteneklerine ihanet.
        Aynisini bende diyorum zaten. Ben de isterim Abdus'un 8, Yusufun 10 oynamasini. Yazimda da belirttim zaten. Ama bunu yapabilmek icin Onazinin 1 gomlek ustu bi 6 numara gerekiyor. Ayni zamanda Sosayida takimdan gondermemiz lazim. Dun ki Sosanin ozellikle ilk yaridaki oyunu ilk 11 hakedecek sekilde. Ustelik yine belirttigim gibi 4 mil euro civari para alirken bu performansdaki oyuncuyu yedek birakmak akil isi degil

Yorum

• İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu mevkide oynatmaya devam edersek kaybedeceğiz.
          Kanatta oynayacağına 15 m euro üzeri bir teklife satılmasından yanayım.

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Maçı canlı izledim ve rahatlıkla söyleyebilirimki takımımız bu sene deplasmanda kolay kolay maç kazanamaz.
            Helal olsun,işte gerçekten durumu kavramış ve futboldan anlayan bir arkadaşımız,hatta şunu da söylemek lazım,eğer biraz olsun defans yapmayı bilen bir takım ile hızlı iki adamı olan her takım bize içerde bela olur.
            Dünkü maçı alan taraftar ve Sivas'ın saçma defansı.
            • Memento mori

Yorum

• Her şey süt liman değil kazanırken hataları görmek lazım Umarım Ünal Karaman başta kendi hataları olmak üzere nerelerde yanlış yaptığımızı bulup çözüm üretmesi gerekiyor. Bunu niye yazıyorum ünal hoca hataları düzeltebiliyor.
              1. Stoperler topu oyuna sokamıyor onazi ve sosa markajdan kurtulup top almada eksik kalıyorlar.
              2. Adama göre mevkii yaratmaya kalkarsak maç kaybetmeye devam ederiz Sosa A. Ömür oynuyorsa sahada yusuf lüks kalır bu üç oyuncunun ancak ikisi oynayabilir Ünal Karaman bu oyuncularla bir toplantı yapıp 3 ünüze 2 forma var çalışan formayı alacak demeli
              3. Olcay - Amiri kanatlarda kesinlikle oynamalı onların alternatifi ne A. Ömür ne de Yusuftur buraya bir kanat oyuncusu daha almak zorundayız. Eğer alamıyorsak da A Parmak ı sahaya sürmekten çekinmemeliyiz
              4. Kuçka yı satmalıyız
              5. Onazi tek ön liberoda yetersiz kalacak Stefan MBia tarzı ön libeeo almamız gerekiyor
              6. Burak ortasahadaki oyuncuları rahat bırakmalı her pozisyonda ona pas atılmazsa bağırıyor ve oyuncuların özgürlüğünü kısıtlıyor

Yorum

• İç sahada kazanmamız gereken bir maç oynadık.Maçı 3 puanla kapatarak güzel iş başardık böylece başakşehir maçının yarasını sarmış olduk.

Maçın analizini yaparsak hocamız bu maça daha doğru bir anlayışla çıktı.İleride pres gücü yüksek olan oyuncuları tercih edince,Hugo da onları destekleyince rakibin defansif zaafları açığa çıktı ve sonuca rahat gittik.

Sosa için en verimli olduğu yer 8 numara pozisyonu demiştik özellikleri o mevkiye daha yatkın ama yaşından dolayı yüksek tempoyu kaldıramıyor 30 dakikalık oynadığımız oyunda onunda ciddi katkısı oldu fakat sonra oyundan düştü bu takımın sosanın genç olanından bulması gerektiğini görmüş olduk eğer 30 dakikalık oyunu 60-70 e çıkartırsak o zaman seri galibiyetler gelir ama 30 dk dan sonra 60 dk yı rölantide geçirmeye çalışırsak cezayı keserler sivasın gücü yetmemiş olabilir ama yetecek olanlar mevcut şuan ki 30 dakikalık olumlu futbol bizi bir ileri bir geri,iki ileri bir geri,bir ileri iki geri şekilde ligde götürür tabi bu durum bizim hedeflerimize yetmez ama 8 numarada orta yaş grubundan sosa özelliklerine sahip fizik gücü 60-70 dkyı çıkartacak bir oyuncu bulabilseydik işte ozaman 4 er 5 er maçlık galibiyet periyotları yakalayabilirdik.30 dklık oyunla bunu başarmak zor.

Savunma hattında ibanezin yerine novak tercihi iyi oldu iki önemli kademe yaptı.

Majid pozisyon hataları yapsa da hava hakimiyeti diğer stoperlerden daha iyi,perreira da her zamanki gibi formundaydı.

Onazi iyi maç çıkardı o mevkide elimizdeki tek oyuncu batuhanın daha iyi duruma gelmesi lazım.

Yusuf,Abdülkadir ve olcay beklediğim gibi iyi iş çıkardılar hayalet santrfor Hugo bu maç iyi oynadı defansı zorlayınca olcay sezonun ilk golünü ağlara bıraktı.

Anthony,vahid ve burak takıma katılınca hücumda daha iyi işler göreceğiz gibi.

Sol stoper alırsak ve kuckayı satıp sosanın genç olanını bulursak o zaman herkesin takdir ettiği bir takım olabiliriz.

Yorum

• Onur'a yediği gol üzerinden yüklenmek çok yanlış. Tekrar ediyorum; Bu tür pozisyonlarda kilit nokta her zaman vuruş kalitesi ve topun gidiş şekli oluyor...

Tottenham maçında Fabri'nin Lucas Moura'dan yediği gol: https://twitter.com/MidoSKhz/status/1030829583669624834
                  And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Maçın tamamını izleyebileceğimiz bir yer yoğ mudur arkadaşlar ?
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Maçın tamamını izleyebileceğimiz bir yer yoğ mudur arkadaşlar ?
                      https://www.fulmacizle.net/2018/08/1...full-mac-izle/

Yorum

• Adamsın ula Artvinli hiç umudum yoğ idi acayip sevindim valla sağolasın
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adamsın ula Artvinli hiç umudum yoğ idi acayip sevindim valla sağolasın
                          Abi indir maçı hemen ne olur ne olmaz, siteyi kapatıyorlar. Fazla dağilmasin gizli kalsın

Yorum

• Yusuf icin sag taraf aslinda ideal.

Alismasi zaman alabilir, belki kendini belirgin islerde gelistirmesi gerekir ama basarirsa cokta faydali olur.

Yusuf ayak ustuyle topa vurmuyor herzaman plase vuruslar yapiyorki bunu en iyi ters kanattan yapar.

2010-2011 Gs maci sonrasi Trabzonda ilk defa lig macina gittim. Ilk 30 dakika oynadigimiz futbolu 20 dakikada ikinci yarida oynasak plakadan fazlasi gelirdi.

HEP
                            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi indir maçı hemen ne olur ne olmaz, siteyi kapatıyorlar. Fazla dağilmasin gizli kalsın
                              Sağol kardeşim hallettim Çok da hayın oynamışız ilk 35'de.
                              Murat

Yorum

• Nerdeyse bedavaya alinan stoperlerin uyumuna bayıldım. Diger transferlerin katılımı ve işe yaramaz milyonluk sepetlerin yedek kalmasiyla bu takim bir kaç haftaya daha çok özgüven kazanip yarışın içinde olacak ve çok heyecan yaşatacak bizlere.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X