Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 34. Hafta l Trabzonspor 3 - 0 K.Karabükspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pereira 7 yıl sonra gol atmış.

Yorum

• Bir kanser sezonunun daha sonuna geldik. Umarım saha içindeki aptallıklar transferde devam etmez. Aksi halde bu takım iflah olmaz.

Yorum

• Sosa 24 maç 3 asist, Uğurcan Çakır 7 maç 1 asist

Her şey bir yana, şu sezonun bitmesi kadar mutlu edici başka bir şey olamaz. Kulakları tıkayıp, gözleri kapatıp inzivaya çekilme vaktidir...
        En son B61 tarafından düzenlendi; 18.05.2018, 20:05.
        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Valla ben Uğurcan'a güveniyorum binlerce eurolar verip kenarda oturmak için kaleci alacağına Uğurcan yedek kaleci için yeterli .

Yorum

• Durica da veda konuşmasını yaptı

Yorum

• durica , sosa , okay , ndoye , castillo bunlar kesin
              burak kucka ise olası

her halükarda

bir 11 oyuncusu defans okay giderse 1 orta saha hatta bir tane de kanat forvet lazım
              Kısaca minimum 3 ilk 11 oyuncusu gerekiyor.

Yorum

• Artık hoca konusu netleşmeli. Yine vasat, sistemsiz, hedefsiz, tatsız, tuzsuz, 10. yapsam başarıdır kafasıyla hocalık kariyerini sürdürmüş birini bize hoca diye getirirlerse yeni sezon bundan farklı olmaz. Yeni heyecanlar lazım. Yerli olarak Avcı dışında bizi taşıyabilecek seviyede hoca yok, Avcı olmuyorsa yabancı ve kaliteli bir sistem hocası getirsinler. Saçma sapan isimlerle yeterince vakit kaybettik.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İkinci yarıya bakamadım. Özeti izledim Damdoy gene mala bağlamış. Bu adamın bir daha Trabzonspor forması giymemesi lazım.

Neyse şükür ki bu ızdırap bitti. 3 ay kafamız rahat.
                  En son Oruç tarafından düzenlendi; 18.05.2018, 20:28.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Galibiyete tebrikler.
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Özeti izledim, yusuf bir tane al da at demiş, bir tane güzel aşırtma yapmiş, bir de kaleciden aldığı pası gol yapmış. Şunu yabancı futbolcu yapsa oyun karın doyurmuyor sonuç önemli denir.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Özeti izledim, yusuf bir tane al da at demiş, bir tane güzel aşırtma yapmiş, bir de kaleciden aldığı pası gol yapmış. Şunu yabancı futbolcu yapsa oyun karın doyurmuyor sonuç önemli denir.
                        Aynen

Yorum

• Kaç kere söyledik be kardeşim vasat takımlarla oynanan maçlarda futbolcu analizi yapmayın...Sonra bir büyük maç oynayınca sudan çıkmış balığa dönüyorsunuz.
                          Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Bu sene Yusuf'tan başka büyük bir maç alan oyuncumuz olmadı.

Yorum

• maç sonucun en iyisi şu Rıza capsizindan kurtulmamiz
                              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Geçmiş olsun.Saçma bir sezonu daha geride bıraktık.

Şu maç özelinde sevindiğim iki şey var,biri galibiyet primi alabilmemiz,öbürü de Rıza Çalımbay'ın son maçı olması.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X