Pereira 7 yıl sonra gol atmış.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 34. Hafta l Trabzonspor 3 - 0 K.Karabükspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Sosa 24 maç 3 asist, Uğurcan Çakır 7 maç 1 asist
Her şey bir yana, şu sezonun bitmesi kadar mutlu edici başka bir şey olamaz. Kulakları tıkayıp, gözleri kapatıp inzivaya çekilme vaktidir...En son B61 tarafından düzenlendi; 18.05.2018, 20:05.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Artık hoca konusu netleşmeli. Yine vasat, sistemsiz, hedefsiz, tatsız, tuzsuz, 10. yapsam başarıdır kafasıyla hocalık kariyerini sürdürmüş birini bize hoca diye getirirlerse yeni sezon bundan farklı olmaz. Yeni heyecanlar lazım. Yerli olarak Avcı dışında bizi taşıyabilecek seviyede hoca yok, Avcı olmuyorsa yabancı ve kaliteli bir sistem hocası getirsinler. Saçma sapan isimlerle yeterince vakit kaybettik."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İkinci yarıya bakamadım. Özeti izledim Damdoy gene mala bağlamış. Bu adamın bir daha Trabzonspor forması giymemesi lazım.
Neyse şükür ki bu ızdırap bitti. 3 ay kafamız rahat.En son Oruç tarafından düzenlendi; 18.05.2018, 20:28.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Galibiyete tebrikler.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzeti izledim, yusuf bir tane al da at demiş, bir tane güzel aşırtma yapmiş, bir de kaleciden aldığı pası gol yapmış. Şunu yabancı futbolcu yapsa oyun karın doyurmuyor sonuç önemli denir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum