Havlu attığımız sezonun sonuncu ve antrenman niteliğindeki maçı. Hazırlık maçı gibi olursa diğer gençleri de görmek iyi olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 34. Hafta l Trabzonspor 3 - 0 K.Karabükspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Sivas'ın da puan kaybıyla birlikte diğer maçların sonuçlarına bakmaksızın Karabük maçında beraberlik yetiyor. Kaldı ki Göztepe'nin şampiyonluk maçında GS'yi, Sivas'ın da evindeki lig maçlarında mağlubiyet almamış BJK'yi yenmesi pek olası bir durum değil. Biz de her ne kadar içerideki son 2 maçta saçma yenilgiler alsak da, ligin 2.yarısındaki 15 maçta 14 mağlubiyet alıp 47 gol yiyen ve muhtemelen yarın 15.mağlubiyetini alıp en az 50 gol yiyecek bir takıma yenilmeyiz herhalde...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCafer i bende merak ediyorum biraz Fellaini havası var sanki
caferi en iyi irkci emrenin boylusu ve daha iyi oyun görüslüsü olarak tanimlayabiliriz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak HT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurcan’ı falan görmek istemiyorum Iğdırsporla bile yapsak mümkünse kaleye geçmesin Esteban idare etsin sakat makat. Abdülkadir son maçta da olsa orta sahada oynamalı Sosa kanat oynayabilir Yusuf 9.5-10 bir adam orda kalsınElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArda felan desen anlayacağım Esteban ne alaka. Hedef yok birşey yok. Bu arada Estabanla sözleşme kim imzaladıysa yazıklar olsun.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum