İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 33. Hafta l Bursaspor 1 - 3 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleokuma yazmayı 5 yaşında öğrendim çok şükür. hayatında profesyonel olarak süper ligde maç oynamamış 10 adamı yedek olarak maça etki etsin diye kenarda bekleteceksin öyle mi? hayır muhammed derken beşiri kastettiysen daha fazla yazmayayım lüzum yok.
Valla su mali tabloda forvet Burak ve arkasında ndoye,rodallega tutma gibi bir lüksü muz yok maalesef.
Üstelik bu sezon ndoye ve rodalega kaç dakika süre aldılar?ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Bu maç hariç ligde geriye dönük iki maçta da gördüğüm 11'de oynayanların yarısı takım için saldırıp bir taraflarını yırtarken diğer yarısı takımı sabote ediyordu. Bu maç değişik bir maç oldu. Özellikle ilk yarı özlenen futbolu gördük. Ligin bitmesi yakın diye midir nedir anlamadım. Rıza hoca acil gönderilmeli. Sezon sonunda da Altınordu'nun başındaki hoca gibi bir adam gelmeli. Dünya şampiyonu olan lise kadrosundan maksimum seviyede Trabzonspor'un 11'ine oyuncu kazandırılmalı. Ekonomik darboğazdan ancak bu şekilde çıkılabilir. Sportif başarı için iskelet kadro ancak üç sene içinde gerçekleştirilebilir. Trabzonsporun adı zaten ilk 5e girmeye yeter, yetmeli. Bunu dünyaca ünlü futbolcuları getirerek yapmanın bir faydası yok.Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...
Yorum
-
Maçta gayet güzel görüntüler vardi bizim tribunde dr epeyce Trabzonspor taraftari vardi kazasız belasız yolculuklar geri dönüş yolunda olan Trabzonsporlu arkadaşlarımıza..En son MustafaTuran16 tarafından düzenlendi; 13.05.2018, 20:41.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle70 puanı kadrolar değil oyun ahlakı yüksek oyuncu topluluğu yapar. Bu kadro 5 sene üst üste oynasın yine lig 5. geçemez. Böyle bir kapasiteye sahip değiller.
Ha 70 puan mevzusuna geri gelirsek. Beceriksizliğimizle kaybettiğimiz önemli puan kayıpları oldu. Bugün ligde deplasmanlarda en çok puan toplayan takımlardan biriyiz. Buna rağmen Karabük, Konya, Gençlerbirliği ve Osmanlı deplasmanlarının son dakikalarında kaçan 8 puanla birlilkte içeride çok net üstün olduğumuz bir Göztepe maçını oynadık. Bu 10 puanı almış almış olsaydık o motivasyonla içeride Sivas ve Kasımpaşa mağlubiyetleri de gelmezdi. Bu da bizi 71 puana taşırdı. Yoksa Başakşehir, BJK ve FB maçlarındaki puan kayıpları zaten normal sonuçlardı. Anormal olan Alanya, Akhisar ve hatta Kasımpaşa maçlarındaki travmatik sonuçlar...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkumayı bilmiyorsun demedim,okumuyorsun dedim.
Valla su mali tabloda forvet Burak ve arkasında ndoye,rodallega tutma gibi bir lüksü muz yok maalesef.
Üstelik bu sezon ndoye ve rodalega kaç dakika süre aldılar?
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDediğim gibi ben sıralamaya değil puana bakıyorum. 4 önemli rakip 70 puanı geçerse sen tabii ki 5.liği geçemezsin. Ama sen 70 puan alabilen bir takım oluşturursan öyle veya böyle şampiyonluğa oynadığını ispat eder, hem taraftarını sezon içerisinde daha az üzmüş olur hem de lig sonuna kadar motivasyonunu kaybetmemiş olursun. Takım olmanın elbette önemi var. Bunun içinde oyun âhlakı elbette tabii ki önemli, ama gerektiğinde karma oyuncularla da tek sezonda bir araya gelip şampiyon olabiliyorsun. Özellikle GS bunu 11-12'de ve bu sezon çok net gösterdi. O yüzden yıllardır bize dayattırılan, takımın oturması lazım gibi bahanelere fazla sığınmamak lazım.
Ha 70 puan mevzusuna geri gelirsek. Beceriksizliğimizle kaybettiğimiz önemli puan kayıpları oldu. Bugün ligde deplasmanlarda en çok puan toplayan takımlardan biriyiz. Buna rağmen Karabük, Konya, Gençlerbirliği ve Osmanlı deplasmanlarının son dakikalarında kaçan 8 puanla birlilkte içeride çok net üstün olduğumuz bir Göztepe maçını oynadık. Bu 10 puanı almış almış olsaydık o motivasyonla içeride Sivas ve Kasımpaşa mağlubiyetleri de gelmezdi. Bu da bizi 71 puana taşırdı. Yoksa Başakşehir, BJK ve FB maçlarındaki puan kayıpları zaten normal sonuçlardı. Anormal olan Alanya, Akhisar ve hatta Kasımpaşa maçlarındaki travmatik sonuçlar...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer takımın kaybettiği puanlara bulduğu mazaretleri yıllardır ibretle takip ediyorum hele bizde hep bahaneler bahanelerTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Maçı izleyemedim,son 5-10 dakikasına bakabildim,Akbaş'ın nasıl oynadıgını merak ediyorum.Okay'dan stoper yaratmayı gerektirecek kadar var mı?
Bence elimizdeki en iyi stoper,yerli ama adamın kıymetini bilen yok.
Akbaş'ın başlıgı nereye gitti bu arada?- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle33 maçın 19'unda puan kaybetmişiz ben sadece berabere kaldığımız 5 karşılaşma da şanssızlık yaşadık dedim. Diğer puan kaybettiğimiz maçlara hiç girmiyorum dedim ya onlar zaten olağan sonuçlardı. Takım biraz şanssız olmasa ve hocası yakaladığı fırsatı değerlendirse 70 puanı bulurdu. Lig tarihinde 5.lerin 60 puanı geçtiği çok nadirken, 70 puanla 5.olmak da ayrı tartışma konusu olurdu...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle70 puanı kadrolar değil oyun ahlakı yüksek oyuncu topluluğu yapar. Bu kadro 5 sene üst üste oynasın yine lig 5. geçemez. Böyle bir kapasiteye sahip değiller.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum