Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 33. Hafta l Bursaspor 1 - 3 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kaptanlık yaramış
    yok yav, o tam rezillikti

akbasi sevsemde o pazubanti hak etmedi, asla

ver yusufa, abdülkadire vs...
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Eğer bir oyuncu düzenli olarak 2. senesini oynadığı ligde deplasmanda rakip taraftar tarafından da alkışlanmaya başladıysa o oyuncunun büyük oyuncu olma yolunda önü açıktır. Tebrikler Yusuf. İnşallah böyle devam edersin. Hem oyununla hem karakterinle...
      There is no spoon...

Yorum

• Akbas topçudur.. en azindan yedekte durmali, Demirok kesinlikle gönderilmeli, sözlesmesi uzatilmamali
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Akbaş'a yorum yapacaktım başlığı yok olmuş. Spor Toto Süper Lig başlığı da uçmuş...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Sosa'nın penaltı atması yasak mı ? Uefa mı yasakladı yoksa TFF mi ? Maç bitmiş zaten. Nedir bu Damnboy sevdası ?
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• akbaş gereksiz faulleri yapmasa, kendine hakim olabilse iyi stoper ama yerleşik savunma yaparken çok panik davranıyor. ancak Virgil van Dijk paklar akbaş'ı.

Yorum

• Olcay ve Akbaş başta olmak üzere Damdoy, Yusuf ve Abdülkadir maçın en iyileriydi.

Akbaş iyi topçu, son haftalardaki Okay’ı stoper oynatma sevdası yerine Akbaş’ı kullansaydı bir iki maç daha almıştık.

Ben bu maçı rıza’nın sondan 2.maçı olarak bakıyordum, kaldı 1 maç.
                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Sahada o kadar uyuşuk davranıyor ki futbolcular, 3-1 skora bile sevinemiyorsun.

Yorum

• maçın son 20 dksına yetiştim. öyle böyle yenmişiz bu sene bitti seneye inşallah futbol izleriz
                    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      akbaş gereksiz faulleri yapmasa, kendine hakim olabilse iyi stoper ama yerleşik savunma yaparken çok panik davranıyor. ancak Virgil van Dijk paklar akbaş'ı.
                      denge stoperi koy yanina ve izle

ilk isim tasci

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        denge stoperi koy yanina ve izle

ilk isim tasci
                        bence daha uzun bir denge stoperine ihtiyacımız var.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Olağanüstü işler olmazsa ligi 5. bitirdik gibi gözüküyor. 5.lik aslında başarısızlık sayılmaz ama 52-55 puanla 5.oluyorsan ve liderden 20 puan fark yiyorsan net olarak başarısızsın. Şu kadronun normalde 70 puan yapması lazımdı...
                          70 puanı kadrolar değil oyun ahlakı yüksek oyuncu topluluğu yapar. Bu kadro 5 sene üst üste oynasın yine lig 5. geçemez. Böyle bir kapasiteye sahip değiller.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bence daha uzun bir denge stoperine ihtiyacımız var.
                            su an halen okay bizde oldugundan onu hesaba katmadim

Ünal Karaman

Yorum

• Türk hocalar da genç oyuncu oynatacak yok. Dünya da genelde A takıma 16-17 yaşta yavaş yavaş yedek oynatarak tecrübe almalari icin oynatirlar. Bizim ligde 20 yaş üzeri oluyor bu. Yusuf ve Abdülkadir önceden piyasa çıkmasa Rıza gibi çapsızi oynatmazdi
                              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak t.gokce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu mantıkla gidersek bu gün Abdulkadir ve Yusuf gibi oyuncuları sahada göremez olurduk..
                                İlişkiyi kuramadım. Abdülkadir'le kazanıyorsan onu oynat, Durica'yla kazanıyorsan onu.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X