İlk olarak erdo6 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 32. Hafta l Trabzonspor 2 - 5 Kasımpaşa l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
ben yoruldum,
bu futbolcu topluluğuna kişiliksizler demeye,
ama bu futbolcu topluluğu yorulmadı,utanmadı
bu lafları yemeye.
ulan rezil ettiniz be takımı.
rıza da suç var hemde çok var
ama bu demek değildirki tek sorumlu rıza.....
kralmış yemişim onun krallığını
yürüyerek oynayandan futbolcu olmaz
isterse her maç 2 veya 3 gol atsın
nefret ediyorum vurdum duymazlığına,
1 metre mesafeden kafa vuruyor kalecinin üzerine
başka kapıya burak efendi.
tutturmuşlar burak burak burak
kardeşim bize geldiği günden bugüne kadar
kafta için çarşamba veya perşembe gününe kadar antremana katılmıyor
bir veya iki antremanla direk 11'e
yok öyle
siz kendinizi roda nın yerine koyun
bu adam kötü bir gölcü değil,akhisarda yaptıkları ortata
her türlü golü mevcut
dedim ya kendinizi onun yerine koyun tüm antremanlara katılının
burak efendi tek antremanla direk oynasın
siz bu durumda oynarmısın?gönül koymazmısınız?
rıza hoca hani hak edene çalışana antreman kaçırmayana forma verecektin,
hikaye... yalancı rıza sözünün eri ol
sahada döküldüğü anlarda bile dışarı alamıyorsun korkudan burak efendiyi.
kendi evinde kasımpaşa gibi sıradan bir takımdan 5 gol yemek ne demek?
dün eminim hepsi gezip tozmuştur.
burak efendiyi gördük zaten sosyal medyadan gülüp eğlendiğini.
bizim içimiz kan ağlıyor kan
kişiliğinden yoksun insanlar.
yazıcı yalandan 80 den sonra canlandı,
abdülkadir bir havalarda,
olcay denen adam toptan korkuyor,barajı bozuyor,
pereira maça çıkmadanönce bir buçuk iskender yemiş gibiydi,
hubucan bir tane doğru pozisyon almaktan aciz,
sosa nın aldığı veya alacağı paralar haram zıkkım olsun,
kardeşim ben yediremiyorum bu rezilliği,
hoca ve futbolcular sorumludur bu rezil skorda
unuttum diye düşünülmesin
şerefsiz ümit öztürkü.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüntekin Onayâ€Onaylanmış hesap @guntekin_resmi
Belki çoğunuz biliyordur ancak yine de sizlere Trabzonspor ile ilgili çarpıcı bazı bilgiler vermek istiyorum.
Son yıllarda evinde farklı yenilgiler ile dikkat çeken ve ortalama 6 mağlubiyet alan Trabzonspor, 2 kasım 1975 ile 1 kasım 1981 tarihleri arasında Avni Aker’de 6 yıl boyunca hiç yenilmedi
Trabzonspor 1976-77’de evinde sadece 3 gol, 1977-78’de 3 gol, 1978-79’da 1 gol, 1979-80’de 3 gol, 1980-81’de 4 gol, 1981-82’de ise 4 gol yediTrabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
Ağaoğlu da tv lerde borçlarla uğraştığından bahsediyor başarı olmazsa zor o borçlar ödenir bugun maç kazansa takım 2 milyon girdisi var ama takım saha da yok once bu futbolcuları yönetecek teknik ekibi kurmalı tv lerde ben borçlarla uğraşıyorum havası yaratmamalı takım kötü gidince bana birşey demeyin derdinde ağaoğlu ki muharrem ustanın ilk zamanlarını hatırlattı bana .. Allah tan ekibi sağlam yoksa ağaoğlu diye bir şey de kalmaz..
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRiza hoca gemiyi limana yanastiramiyor
Bunu goren Agaoglu birseyler yapmali.
Su son 2 hafta Trabzonsporun idmanlarinda olmali. Futbolcular ile konusmali. Moral vermeli
Yorum
-
son iki senenin hatta üç senenin özetini geçmişsin biz bizlikten çıkmışız artık bu takım da Gam yok formanın ağırlığı yok olcay burak onur sezon başından beri yok yusufa yok abdulkadire örnek olmaya çalışıyoruz diyorlardı işte bu çocuklar bunları şuan görüyor ya emin olun başarılı felan olamazlar ama bu cocuklar fatih tekkeyi gökdenizi görselerdi o ruhu formanın ağırlığını yaşasalar farklı kişilikte oynayacaklarını düşünüyorum bu formanın ağırlığını bilen yönetim geldi diyelim sıra teknik ekipte o ekip x bir takımın eski futbolcusu ya da teknik direktörü olmamalı bu formanın ağırlığını bilen biri gelmeli trabzonspor sevgisi ile ruhuyla takımı oynatacak biri olmalı ornek fatih terim sosyal medyadan ufak bir kıvılcım çakıyor takım taraftar farklı bir havaya bürünüyor adam gs li o ruhla yaşıyor yaşatıyor bizim de aynısı olması lazım umarım ve dilerim yönetim de bu bilinç tedir getir mesela fatih tekkeyi getir reşit akçayı getir hami yi bunların başına da doğru adamı koy serpiştir teknik kadroya bu insanlar bu formayı yüceltmek için çalışırlar arma sevgisini kimse hissedemez o ruhu sevmedikten sonra kan uyuşmaz inşallah sezon sonu doğru adamla anlaşırlar ..
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGomis galip geldikleri maçtan sonra,kaçırdığı penaltı için ağlıyor.
Terim maçı resmen yaşıyor, neredeyse sahaya girecek.
Bizim beyefendiler kendi sahasinda beş gol yemişler,afedersiniz setlerinde değil.
İşte bu yüzden başarılı olamıyoruz,işte bu yüzden aidiyet çok önemli.
Futbolcular bizim onemsedigimizin onda biri kadar onemsemis olsalar herşey değişir
Yorum
-
Rezil ettiler takımı son 3 sezonda. Hacıosmanoğlu ile başlayan rezalet Muharrem Usta ile devam etti!
Bakınız
Trabzonspor, yeni stadyumunda unutulmaz maçlar yaşıyor. Bordo-mavililer Akyazı'da bulunan Şenol Güneş Spor Kompleksi içinde yer alan Medical Park Stadyumunda arzuladığı saha sonuçlarını taraftarı önünde alamadı. Yeni stadyum rakibe değil adeta Trabzonspor'a kabus oldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Temim bin Hamed Al Sani, 18 Aralıkta birlikte açtıkları spor kompleksi Türkiye'nin en modern stadyumu unvanına sahip. Trabzon'nun Akyazı Mahallesinde bulanan spor kompleksi , Trabzonspor efsanelerinden Şenol Güneş'in adını taşıyor.
Kaybı kazancından daha çok
Trabzonspor 41 bin 461 koltuk kapasiteli yeni stadyumunda ilk maçını 2016-17 sezonunda ligin 19. haftasında Gaziantepspor ile oynadı. Müsabakayı 4-0 kazanarak yeni stadyumunda oynadığı ilk maçına galibiyetle başlayan bordo-mavililer Gaziantepspor maçıyla birlikte bugüne kadar Süper Lig'de 25 maç oynadı. Söz konusu maçlarda 11 galibiyet , 5 beraberlik ve 9 mağlubiyet elde eden Karadeniz ekibi attığı 42 gole karşılık ise kalesinde ise 37 gol gördü. Karadeniz ekibi sahasında oynadığı maçlarda 33 puan toplarken 37 puanda kaybetti.
Unutulmaz maçlara imza attı
Trabzonspor, yeni stadyumunda unutulmaz maçlara imza attı. Bordo-mavililer, 2016-17 sezonunda Beşiktaş'ı ağırladığı Akyazı'da, bir kez öne geçtiği maçta siyah-beyazlılara 4-3 mağlup olurken, bu sezon ise 3-0 önde getirdiği Aytemiz Alanyaspor maçını 4-3 kaybetti. Teleset Mobilya Akhisarspor'a 6-1 mağlup olan Trabzonspor son oynadığı Kasımpaşa maçını ise 5-2 kaybetti.
7 gollü maçların birini kazandı
Trabzonspor, evinde oynadığı 7 gollü maçların sadece birini kazandı. Bordo-mavililer geçtiğimiz sezon ve bu sezonla birlikte evinde 5 maçta 7 gollü maç yaşadı. Söz konusu maçlarda Karadeniz ekibi Osmanlıspor'u 4-3 mağlup ederken diğer maçlarda ise Beşiktaş'a ve Aytemiz Aalanyaspor'a 4-3 mağlup oldu. Teleset Mobilya Akhisarspor'a 6-1 ve son maçta Kasımpaşa'şa 5-2 mağlup oldu.
Sadace Galatasaray'ı yendi
Trabzonspor, Akyazı'da bulunan Şenol Güneş Spor Kompleksi içinde yer alan Medical Park Stadyumunda İstanbul takımlarına karşı oynadığı maçlarda sadece Galatasaray'ı mağlup etti. Karadeniz ekibi 8 maçta 2 galibiyet, 4 mağlubilet ve 2 beraberlik elde etti. Söz konusu maçlarda bordo-mavililer sarı-kırmızılı takım ile yeni evinde oynadığı 2 maçta 2-0 ve 2-1'lık skorlarla sahadan galibiyetle ayrıldı. Beşiktaş'a 4-3 ve 2-0 mağlup oldu. Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Medipol Başakşehir karşısında 0-0 ve 1-0'lık sonuçlar alırken, Kasımpaşa'ya 5-2 yenildi.
Trabzonspor'un bugüne kadar yeni stadyumunda oynadığı maçlar ve aldığı sonuçlar ise şöyle;
Trabzonspor - Gaziantepspor: 4-0
Trabzonspor - Alanyaspor: 0-0
Trabzonspor - Karabükspor: 1-0
Trabzonspor - Galatasaray: 2-0
Trabzonspor - Beşiktaş: 3-4
Trabzonspor - Gençlerbirliği: 0-0
Trabzonspor - Kayserispor: 2-3
Trabzonspor - Medipol Başakşehir: 0-0
Trabzonspor - Bursaspor: 1-2
Trabzonspor - Konyaspor: 2-1
Trabzonspor - Gençlerbirliği: 3-1
Trabzonspor - Aytemiz Alanyaspor: 3-4
Trabzonspor - T.M Akhisarspor: 1-6
Trabzonspor - Galatasaray. 2-1
Trabzonspor - Osmanlıspor: 4-3
Trabzonspor - Antalyaspor: 3-0
Trabzonspor - Bursaspor: 1-0
Trabzonspor - Fenerbahçe: 1-1
Trabzonspor - Göztepe:0-0
Trabzonspor - Başakşehir: 0-1
Trabzonspor - Beşiktaş: 0-2
Trabzonspor - Yeni Malatyaspor: 4-1
Trabzonspor - Kayserispor: 4-0
Trabzonspor - Sivasspor: 0-2
Trabzonspor - Kasımpaşa: 2-5Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
Trabzonspor için can veren Mehmet Dalman, Hüsnü Civeleklerin kemikleri sızlıyordur… Trabzonspor’a böylesine bir utanç gecesi yaşatan oyuncular bu camia affedemez… Bu utanç kime ve kimlere ait? Bunun bir faturası olmayacak mı? Hiç kimseye hesap sorulmayacak mı? Trabzonspor’u rezil etmek kimsenin haddi değil! Ağaoğlu yönetimi bugünden tezi yok oyunculara hesap sormalı… Artık yeter! Trabzonspor formasının ağırlığını halen daha hissedemeyen oyuncu grubu var… Beraberliklerle övünen bir teknik adamı var! Rıza Hoca, Burak Yılmaz’ı kazanayım derken N’Doye ile Rodallega’yı kaybetti. Takımda rekabet duygusu kalmadı… Orijinal stoperler kenarda dururken çakma stoperlerle Bordo-Mavililere işkence çektiriyor. Haftalardır uyarıyoruz. Rıza hoca ısrarla Okay’ı savunmada oynatmaya devam ediyor. Mustafa Akbaş kadro dışı, Durica haftalardır kenarda forma bekliyor. Hadi Durica’ya güvenemiyorsun Hüseyin Türkmen var… En azından çakma değil gerçek stoper… Savunma evlere şenlik! Orta sahanın direnci yok. 5 gol ve 2 kırmızı kartın izahı yok.
OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==>http://www.takagazete.com.tr/hesap-s...le,153434.html
Yorum
-
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüntekin Onayâ€Onaylanmış hesap @guntekin_resmi
Belki çoğunuz biliyordur ancak yine de sizlere Trabzonspor ile ilgili çarpıcı bazı bilgiler vermek istiyorum.
Son yıllarda evinde farklı yenilgiler ile dikkat çeken ve ortalama 6 mağlubiyet alan Trabzonspor, 2 kasım 1975 ile 1 kasım 1981 tarihleri arasında Avni Aker’de 6 yıl boyunca hiç yenilmedi
Trabzonspor 1976-77’de evinde sadece 3 gol, 1977-78’de 3 gol, 1978-79’da 1 gol, 1979-80’de 3 gol, 1980-81’de 4 gol, 1981-82’de ise 4 gol yedi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum