Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 32. Hafta l Trabzonspor 2 - 5 Kasımpaşa l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Güntekin Onay‏Onaylanmış hesap @guntekin_resmi
    Belki çoğunuz biliyordur ancak yine de sizlere Trabzonspor ile ilgili çarpıcı bazı bilgiler vermek istiyorum.

Son yıllarda evinde farklı yenilgiler ile dikkat çeken ve ortalama 6 mağlubiyet alan Trabzonspor, 2 kasım 1975 ile 1 kasım 1981 tarihleri arasında Avni Aker’de 6 yıl boyunca hiç yenilmedi

Trabzonspor 1976-77’de evinde sadece 3 gol, 1977-78’de 3 gol, 1978-79’da 1 gol, 1979-80’de 3 gol, 1980-81’de 4 gol, 1981-82’de ise 4 gol yedi
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• daha gecen haftadan cok kisi konusmaya baslamisdi, Trezeguete tutmak lazim yoksa basimizi yakacak diye. Ulen Riza senin aklina bu gelmedimi ?
      Hadi senin aklina gelmedi, yardimcilarin ne is yapiyor ? Takim ortada yok herkes free takiliyor, otorite yok, baskan yok, patron yok, antrönör yok, yok ulan yok.

Biz suan sükretmek gerekliyiz 5. olmakla.

Yorum

• Beşincilik yarışında elde ettiğimiz avantajı yine kaybettik o açıdan önemli bir puan kaybı oldu.

Maça gelirsek aslında geçen haftadan bi farkı yoktu geçen haftada çok pozisyon vermiştik ama rakip değerlendirememişti.Bu kez Kasımpaşa cezayı kesti.

Oyuncularda ciddi konsantrasyon kaybı var ligin sonu yaklaştıkça herkesin kafası karışık o yüzden büyük kulüp görünümlü küçük takım görünümündeyiz genelde ligde iddiası kalmayan anadolu kulüplerinde oyuncular gelecek planları yaptığı için son maçlarda düşüşe geçer böyle farklı sonuçlar alırlar onların sorununu yaşamaktayız.Bu büyük kulübün takımıda büyük olmalı herkes daha dikkatli olsun.

Uğurcanın çok bariz bir hatası yoktu.Gollerde takım savunması çok kötü durumda sebebini geçen hafta kazanırken söyledik burak,sosa,yusuf ikili mücadelelerde zayıf kucka,onazi de defansif anlamda katkısı düşük ve bazı oyuncularda mevkisi olmadığı bölgelerde oynuyor böyle bir takımın pozisyon vermesi çok doğal.

Birinci gol son maçlarda çokca yediğimiz tarzda bir gol stoper hatası, ikinci gol baraj hatası, üçüncü gol rakip oyuncular ceza sahamızda doğru depar atarken onazi yürüyerek geliyor kucka da ağır çekimde koşuyor ve boşta bir çok adam kalıyor,dördüncü gol kaleciye biraz yazılabilir ama vuruşta iyidi açıkcası,beşinci gol sağbek sağ stoper ikramı.not:üçüncü golde hakeminde katkısı var.

Kısacası sahadan hatasız bir şekilde maçı tamamlayarak çıkan bir oyuncumuz olmadı.Çok dağınık,disiplinden uzak sadece hücum etmeye dönük bir oyun tarzı vardı.Rıza hocanında eksikleri çoktu.En büyük yanlış,doğru sandığın yanlışta ısrar etmektir.Oyuncuları doğru mevkilerine yerleştir.Gitme olasılığı olan oyuncuları sahaya koyarken iki kez düşün beden dillerini oyuncuların iyi oku.

Beşincilik iddiamız hala çok kuvvetli gerçi gitmeyi ne kadar hakediyoruz o tartışılır ama bu büyük camia avrupa da olmalı.

Avrupa ligi birçok aç oyuncumuzun patlaması için güzel bir platform gidecek oyunculardan ricam takım için oynamıyosanız bile en azından yusuf,abdülkadir gibi gençler için oynayın onlar orada olmalı.

Yorum

• 2 hafta önceki sivas yenilgisini canlı izlemiş biri olarak şaşırmıyorum. Çünkü o maçta artık ayan beyan gözüktüğü üzere takımda müthiş bir disiplinsizlik, ciddiyetsizlik ve başıboşluk var. Hiç kendinizi taktik maktik şu niye oynamadı falan diye yormayın. Takım sezonu çoktan kapattı. Kadroya giremeyen her oyuncu sosyal medyadan aynı anda sallamaya başlıyor.Çıkıp ısınsana diyen hocasına ben soyunma odasında ısınıyorum diyerek Akbaş ın bile posta koyabildiği bir takımdan bahsediyoruz. Gençlerimiz bu yapıya alışmasalar bari. Bu disiplinsizliğin kaynağı tam olarak nedir bilemiyorum ama ilk çözülmesi gereken sorun bu.
          There is no spoon...

Yorum

• Rezillik artık paça galan değil , ağızdan akıyor ağızdan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ağır konuşmak istemezdim ama Rıza hoca gelince benimde pek ümidim yoktu ama öncelerden izlemlediğim kadarıyla ve benim nezdimde onurlu bir insandır, yapamazsa bile şerefli şekilde bırakır diye düşünmüştüm ama ne yazık ki beni yanılttı. Zaten ligin bitmesine 2 hafta kalmış ve başarısız olmuşsun neden istifa etmezsin Rıza Çalımbay ? 2 haftalık para için mi bu omurgasız davranışın ? Yazıklar olsun sana da.
              yine de ağır konuşmayın derim. bence hemen basarısız ol anında bırak olayını bizde bırakmalıyız
              13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2 hafta önceki sivas yenilgisini canlı izlemiş biri olarak şaşırmıyorum. Çünkü o maçta artık ayan beyan gözüktüğü üzere takımda müthiş bir disiplinsizlik, ciddiyetsizlik ve başıboşluk var. Hiç kendinizi taktik maktik şu niye oynamadı falan diye yormayın. Takım sezonu çoktan kapattı. Kadroya giremeyen her oyuncu sosyal medyadan aynı anda sallamaya başlıyor.Çıkıp ısınsana diyen hocasına ben soyunma odasında ısınıyorum diyerek Akbaş ın bile posta koyabildiği bir takımdan bahsediyoruz. Gençlerimiz bu yapıya alışmasalar bari. Bu disiplinsizliğin kaynağı tam olarak nedir bilemiyorum ama ilk çözülmesi gereken sorun bu.
                İşte sevilmeyen Fatih Terim GS'ye geldiğinde bu sorunları çözdü ve takımı kenetledi.

Yorum

• Riza hoca gemiyi limana yanastiramiyor

Bunu goren Agaoglu birseyler yapmali.

Su son 2 hafta Trabzonsporun idmanlarinda olmali. Futbolcular ile konusmali. Moral vermeli

HEP
                  DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Parasını ödeyemediğin çalışanının üzerinde sözün geçmez. Bizim takımda kimisi parasal konulardan, kimisi hedefsizlikten kimiside kendini takımdan büyük gördüğünden futbol oynamıyor. Yeteneksiz kadrolar gördük ama bir mücadele vardı sahada. Bugün defanstaki yeteneksizlige takımın genelindeki vurdumduymazlık ve Sir Rızanin Okay ve Ndoye hamlesi gibi beyin yakan taktikleride eklenince rezil sonuçlar kaçınılmaz oluyor.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ersun hâindir,, futbolla iliskisini çekeli çok oldu, umrunda degil futbol falan...
                      Shota yetersiz, ilerleyen zamanda görürüz, ama yetersiz, Senol hoca sampiyon olamasa da 2.oluyordu Seul'de, iz birakti... kiyaslama olmamis, ki ben Senol hocayi pek savunan birisi de degilim herkes bilir....
                      Onur konusundaki cümlen saçma, öyle böyle degil, sorun olsa dahi en önemli sorun degil kesinlikle, ki ben Onur'un kaptan olmamasi gerek diyen birsiyim ama o ayri mesele...

Avrupa konusu, diger konularda çok uyanik gibi duruyorsun ama bu konuda bu kadar saf olunur mu ? en kötü kadroyla birinci çiktik he, geçen yönetimin aklina niye gelmemisti bu peki ? geliri varmis, bu zamana kadar fazla eleme yapmamistik, bu sene 5.lik bizi en bastan baslatir avrupa liginde, lig bittikten 1 ay sonra ciddi kamp ve karsilasmalara hazirlik süreci demek bu... avrupa liginde gruplara kalmazsan gelir de yok...
                      avrupa'ya gitmek isteseler, oyunculara prim gazi bile verirler, hocaya da ayni sekilde, öyle Rize'ye gideyim oraya yaklasayim derdinde olmazlar, sabah aksam SenolGünes diye tutturmazlar...
                      yoksa avrupa bizi zorlasa ne olur, gibe gibe katilacaksin arkadas, o kafada olacaksin, yok yapilanacaz avrupa yük olur diyen kafasizdir, hâindir, afkuruyordur, kim olursa olsun
                      Şota yetersiz olabilir ama adamın TD'lik konusunda bir kabul edilebilirliği var ki başka ülke takımlarında iş bulup,çalışabiliyor.Bizim için yeterli olmaması ayrı bir konu ancak biz de sorunlu bir kulübüz bu gerçeği kabul edelim,her şeyi ile problemli bir kulüp olduk çıktık.

Ahmet Ağoğlu'nun bugünkü konuşmasını dinlediysen olaya hakim oldukça daha derli toplu konuşmaya başladı ve en azından enerjisini çözebileceği noktalara yoğunlaştırmış.
                      Bu insanlara bir fırsat verelim,destek olalım,içinde Özkan Sümer ve Hayrettin Hacısalihoğlu gibi iki Trabzon futbol aklının olduğu yapıya destek olmak zorundayız,sürekli olarak niyet okuyoruz,bırakalım bu işleri.
                      Avrupa Kupalarına katılmamak diye bir şey söz konusu değil,bunu nereden çıkarıyoruz,takımın durumu aldığı skorlar en çok yeni yönetimi zor duruma sokuyor.
                      • Memento mori

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        10 tane de atsan 20 tane yersin anlatilmak istenen bu
                        Yemezsin kardeşim. Bulduğun pozisyonu at. Öne geç, o zaman iş farklı olur. Maalesef pozisyonları hunharca harcadık.
                        Her neyse bitmiş maçın hesabı olmazmış. Olan oldu. Kalan iki maçta kızsak da çıldırsak da Rıza Efendiye sabredeceğiz.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Maçı veren rizadir baktın Burak formsuz hemen koy hugoyu yanına dön çift forvete.

Başka açıklama yapmaya gerek yok maçı aktleden iki hocadır ilki bizimki diğeri hakem

Rızayı konuşmaya gerek yok. Her hafta yaptığı saçmalıklarla zaten hepimizi deli ediyor.
                          Rodellega'yı küstürdü. Okay'ı haftalardır stopere hapsetti. Olcay'dan bir Rodrigez yaratmaya çalışıyor.
                          Yusuf'u kanatlara hapsedip çocuğu öldürdü. Bu kadar kör bir hoca arasan zor bulursun. Ama biz bulduk!
                          Hakemin de Allah belasını versin. Maçı resmen provoke etti. Okay'ı dahi çıldırttı. Kansız herif!

Yorum

• Gomis galip geldikleri maçtan sonra,kaçırdığı penaltı için ağlıyor.
                            Terim maçı resmen yaşıyor, neredeyse sahaya girecek.

Bizim beyefendiler kendi sahasinda beş gol yemişler,afedersiniz setlerinde değil.

İşte bu yüzden başarılı olamıyoruz,işte bu yüzden aidiyet çok önemli.

Futbolcular bizim onemsedigimizin onda biri kadar onemsemis olsalar herşey değişir
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• abdüladir i hiç bğenmedim bu maç

yusuf u da

uğurcan ı da

okay ı da

bunları yazıyorum çünkü diğerleri önemli değil

ama şu bir gerçek

rıza hoca olmuyor olmaz

burak berbat bir forvet. takım oyunu sıfır

aynı bölgede kucka,okay,onazi çok fazla

kanatlar yok

stoper için 2 yabancı alamıyorsak bırakalım bu küme düşsün takım

yerli veya dönüştürülen stoper istemiyorum. glowacki gibi songh gibi defans istiyorum

gaz veren saha kenarında aaktif hoca istiyorum

genç yetenekleri geliiştiren ve kulağını çeken hoca istiyorum

Yorum

• Ahmet ağaoğlu sezon sonunu bekleseydide sonra hangi futbolcuyu gönderecekse göndereydi daha iyi olmaz mıydı geldiğinden beri futbolcuların moralleri sıfıra düştü anladık paramiz yok bunu milletin gözüne sokmama ne gerek vardı kaleye bu hafta esteban geçsin uğurcan çok yetersiz 2 toptan birini mutlaka içeri aliyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X