Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 31. Hafta | Antalyaspor 1-2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İsim Trabzonspor ,renkler de bordo-mavi olunca her daim umut oluyor...

İlk yarı çok kötü ikinci yarı orta derece kötü bir oyunla kazandık.Bu kadro 3 puanı alması normal böyle ezik ve silik olması anormal olan bir kadro.Transfer tercihleri her ne kadar ihtiyaca değil şova dönük olsa da (Usta'nın kulakları çınlasın) iyi bir hoca ile iyi oyun anlamında çok daha fazlasını yaparız. Maçı izlediğim mekan dönüşümlü olarak Kasımpaşa maçını da izletti özellikle oyunu derli toplu oynama konusunda sanırım Karabükten sonra en berbat takımız. (Bu arada trezeguet'e bayıldım keşke alabilsek)

Kalan 4 maçın tamamını kazansa dahi felsefe ve becerisi Trabzonsporu hak edecek kişi takımın başına geçmeli,Rıza ile kesinlikle olmayacak.

Not: Uğurcan'a tebrikler.
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• pereiranın hareketine penaltı verse kimse niye verdin diyemez.. direkt rakibe dalıyor.. bunu her maç yapıyor.. bi gün yakacak takımı..
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Ben bu taraftarı anlayamıyorum.Beğenirsin ya da beğenmezsin ama takımın hocasına çapsız diyemezsin.Bir çok Burak eleştirisi var.Doğru düzgün antrenman yapmadan iğnelerle maça çıktığını hepiniz biliyorsunuz.bildiğiniz halde at gibi koşturmasını nasıl bekliyorsunuz.Burak ı göndermeye çok heveslisiniz.Gönderdiğiniz zaman yerine kimi alacaksınız ya da kimi oynatacaksınız. 2012 de takımdan ayrıldıktan sonra onun yerine 10 civarı forvet alındı.Kimden yararlanabildik ki?Elimizdeki değerlere sahip çıkalım.
        Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bazı oyuncular için iş çoktan bitmiş. Burak, sosa, kucka gibi isimler aldıları ücretlerde indirimler yapmayacak ki zaten yapmasınlar. Bu oyuncular menajerlerine şimdiden kendilerine kulüp bulmaları için onay vermişlerdir. Kalan 3 maçı minimum zararla kapatıp gelecek sene bembeyaz bir sayfa açmalıyız.
          Burak konuşmasında sezon sonu oturup konuşucaz, iki tarafıda mutlu edecek yolu bulursak burda kalırım diyor. Ama konuşmasının başında çokta indirim yapmaya hevesliymiş gibi konuşmadı. Gitmesine yıllar önce üzüldüm (doğrusu aldatılmış olmamıza üzüldüm), bugün ise üzülmem. Dönüşüne de nört kalmıştım. Burda önemli nokta kar ederek elden çıkartabilmemiz ve yerine aynı işi daha az maliyetle yapabilecek birilerini getirebilmemiz.
          Başkanın açıklaması bence hataydı. Sezon devam ederken maliyetleri karşılayamıyoruz yerine , yüksek maliyetli oyuncularımızdan daha fazlasını bekliyoruz demek daha mantıklı olurdu. Sezon bitincede yolları yine ayırabilirdik.
          "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burak konuşmasında sezon sonu oturup konuşucaz, iki tarafıda mutlu edecek yolu bulursak burda kalırım diyor. Ama konuşmasının başında çokta indirim yapmaya hevesliymiş gibi konuşmadı. Gitmesine yıllar önce üzüldüm (doğrusu aldatılmış olmamıza üzüldüm), bugün ise üzülmem. Dönüşüne de nört kalmıştım. Burda önemli nokta kar ederek elden çıkartabilmemiz ve yerine aynı işi daha az maliyetle yapabilecek birilerini getirebilmemiz.
            Başkanın açıklaması bence hataydı. Sezon devam ederken maliyetleri karşılayamıyoruz yerine , yüksek maliyetli oyuncularımızdan daha fazlasını bekliyoruz demek daha mantıklı olurdu. Sezon bitincede yolları yine ayırabilirdik.
            bu kısmını yapamayacağımızı sanırım hepimiz biliyoruz ama dillendiremiyoruz..
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Rıza hocaya yönelik eleştirelere bakınca
              Anlaşılan seneye takımda kalmayacak.
              Benim gibi düşünen var mı yok mu bilmiyorum ama
              Şu zamanda bu takımın başında bulunubalicek
              en iyi hoca Rıza hocadır. Eleştiriler anlaşılır. Ancak
              bu takım bundan daha iyi kimse tarafından
              yönetilemezdi. Sorun Rıza hocada degil yani.
              Kulubün önündeki 10 yılı yiyen iho sayesinde bi
              beş yıl daha sabretmemiz gerekecek. Böyle bi aşamada
              Rıza hoca olmayacaksa tek seçenek M.R.A olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yılların yöneticisi. Tecrübesiz birisi değil Ağaoğlu. Böyle acemice açıklama olmaz. Varsa adamlarla ilgili bir düşüncen zamanı geldiğinde hem uygular hem de usturuplu bir şeklde açıklarsın
                kulübün maddi durumu malesef böyle gerçekçi açıklamalar yapmaya mecbur kılıyor bence başkanı .
                kaldı ki bu konuşmalar olmasada adamlar bundan farklı oynamıyordu zaten . paralarını zaten alamıyorlar, başkanın açıklamaları bence para alamamaların yanında çok önemli değil .
                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  pereiranın hareketine penaltı verse kimse niye verdin diyemez.. direkt rakibe dalıyor.. bunu her maç yapıyor.. bi gün yakacak takımı..
                  pareira bu sezon ikinci yarıda özellikle hiç bişey yapmadı . günden güne de form durumu kötüye gidiyor. hele hele bugünki maçtaki kadar kötü görmemiştim .sözleşme uzatılması gereksiz oldu bana göre.
                  ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Takımın kazanması beni şaşırttı. Sivas'a evinde yenilip deplasmanda 3 puan almak ancak bizim gibi ne oynadığı belli olmayan bir takıma yakışır zaten. Sivas'ı yenip Antalya'ya yenilseydik bari.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak ts_ezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Rıza hocaya yönelik eleştirelere bakınca
                      Anlaşılan seneye takımda kalmayacak.
                      Benim gibi düşünen var mı yok mu bilmiyorum ama
                      Şu zamanda bu takımın başında bulunubalicek
                      en iyi hoca Rıza hocadır. Eleştiriler anlaşılır. Ancak
                      bu takım bundan daha iyi kimse tarafından
                      yönetilemezdi. Sorun Rıza hocada degil yani.
                      Kulubün önündeki 10 yılı yiyen iho sayesinde bi
                      beş yıl daha sabretmemiz gerekecek. Böyle bi aşamada
                      Rıza hoca olmayacaksa tek seçenek M.R.A olmalıdır.
                      kardeşim M.R.A yazmışsın saygım var ama bu adam bizden gittikten sonra sırasıyla akhisar osmanlı ve konya bu 3 takımdanda kovuldu hangi akla hizmet gerii gelmelidir sıradan anadolu takımlarında dahi tutunamayan adamların bizde ne işi var trabzonspor hocalığı bu kadar ucuzmu.

Yorum

• Burak Yılmaz’a verilecek tek cevap tamam sezon sonu konuşuruz olmalı.
                        Sezon sonu da alacaklarına karşı bonservisini verip göndermek.
                        Aynısı Sosa ve Kucka için de geçerli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kardeşim M.R.A yazmışsın saygım var ama bu adam bizden gittikten sonra sırasıyla akhisar osmanlı ve konya bu 3 takımdanda kovuldu hangi akla hizmet gerii gelmelidir sıradan anadolu takımlarında dahi tutunamayan adamların bizde ne işi var trabzonspor hocalığı bu kadar ucuzmu.
                          Anlatmaya calistigim basarisizligin sebebinin hoca meselesi olmadigidir. Senol hoca Vahid hoca daTrabzondan kovuldu. Kotu hoca olduklari anlamina gelmez. Basarisizlik yonetimlerin futboldan anlamamasi ve parasal yukumlulukleri yerine getirememesinden kaynaklanir. Madem öze döneceğiz. Buna en uygun olanıdır MRA.

Yorum

• İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burak Yılmaz’a verilecek tek cevap tamam sezon sonu konuşuruz olmalı.
                            Sezon sonu da alacaklarına karşı bonservisini verip göndermek.
                            Aynısı Sosa ve Kucka için de geçerli.
                            dalgami geciyorsunuz

ücünede bonservisli teklifler var

teklifleri yetersiz mi buluyorsun, usta 3üne 15 milyon garanti veriyor...
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak ts_ezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Anlatmaya calistigim basarisizligin sebebinin hoca meselesi olmadigidir. Senol hoca Vahid hoca daTrabzondan kovuldu. Kotu hoca olduklari anlamina gelmez. Basarisizlik yonetimlerin futboldan anlamamasi ve parasal yukumlulukleri yerine getirememesinden kaynaklanir. Madem öze döneceğiz. Buna en uygun olanıdır MRA.
                              peki kardeşim fikrine sayım var

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                dalgami geciyorsunuz

ücünede bonservisli teklifler var

teklifleri yetersiz mi buluyorsun, usta 3üne 15 milyon garanti veriyor...
                                O 15 milyon 5 oyuncu için geçerliymiş abi internette okuduğum kadarıyla, Bero,Onazi,Burak,Sosa,Kucka

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X