Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 31. Hafta | Antalyaspor 1-2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İşlerine geliyosa
    Yılların yöneticisi. Tecrübesiz birisi değil Ağaoğlu. Böyle acemice açıklama olmaz. Varsa adamlarla ilgili bir düşüncen zamanı geldiğinde hem uygular hem de usturuplu bir şeklde açıklarsın
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Bazı oyuncular için iş çoktan bitmiş. Burak, sosa, kucka gibi isimler aldıları ücretlerde indirimler yapmayacak ki zaten yapmasınlar. Bu oyuncular menajerlerine şimdiden kendilerine kulüp bulmaları için onay vermişlerdir. Kalan 3 maçı minimum zararla kapatıp gelecek sene bembeyaz bir sayfa açmalıyız.
      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
      Karl Marx
      анархія-мама

Yorum

• Maci ugurcan aldi gecen haftaki hatasini telafi etti buna ragmen pozisyon alislarinda hala sikintilar var yedihi ilk gol okayin cizgiden cikardigi toplarda durus yanlisliklari var gelistirmeli kendini mac tecrube eksikliginden kaynaklaniyor 1 sene kiralanmali direkt 11 oynayacagi takima sonra bakilmali durumuna..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Oyuncularımızın hiçbiri biri rakipteki Charles kadar bile mücadele etmiyor, istemiyor, mücadele etmiyor...
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Karabük'ü yendiğimizi varsayıyorum kalan 2 maçtan 1'ini kazanırsak 5. oluruz.

Yorum

• Televizyon’da yorumculuk yapmak ile klup yönetmek aynı şey değil.Bunun farkına varması lazım Ağaoğlu’nun.
              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                başkanın ilk acemiliği yüksek maliyetli oyuncularla ilgili yaptığı açıklamaydı.. ligin bitmesine 5-6 hafta kala eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak hatadır.. burak, sosa vs belli ki etkilenmişler.. aynı şeyi hoca konusunda da yaptılar..

taraftara destek kampanyası başlatacağına kalan 4-5 maçı galibiyetle kapatsak ve 5. olsak bu oyunculardan birinin maliyeti çıkardı zaten..
                Kardeş acemilik değil saf olmayalım, bu adamlar milyonları kazanmış, binleri yönetmiş. Ya salağa yatıyorlar ya da kafada başka plan program var. Belki Uefa ya kalmayalım bile diyorlardır.

Ben umutluydum, ama lig bitmesine 4-5 maç varken, sonuncu Osmanlıya, rakip sivasa puan kaybı, bugünkü oyun, %100 YÖNETİM BECERİKSİZLİĞİDİR.

AZİZİ SEVMEM, AMA AZİZİN TAKIMI BÖYLE OYNASIN, SOYUNMA ODASINA GİRER, BİRİLERİNİ ŞAMARLAR...

Bu takımı milyonlar destekliyor, izliyor. Kimsenin o formayı giyip takımı sabote etmesine göz yummaya hakkı yok, biz buradan görüyorsak, görmeyenlerin taaa....
                Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• penaltı doğru bu arada, kol kapalı da olsa topa doğru uzanıp vücut büyütüyorsan penaltı olur.

Yorum

• 5. Oluruz fener kupayi alamaz avrupaya gidemeyiz. Cunku bizim kaderimiz bu. Ogrenilmis caresizligin vucut bulmus haliyiz biz

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kardeş acemilik değil saf olmayalım, bu adamlar milyonları kazanmış, binleri yönetmiş. Ya salağa yatıyorlar ya da kafada başka plan program var. Belki Uefa ya kalmayalım bile diyorlardır.

Ben umutluydum, ama lig bitmesine 4-5 maç varken, sonuncu Osmanlıya, rakip sivasa puan kaybı, bugünkü oyun, %100 YÖNETİM BECERİKSİZLİĞİDİR.

AZİZİ SEVMEM, AMA AZİZİN TAKIMI BÖYLE OYNASIN, SOYUNMA ODASINA GİRER, BİRİLERİNİ ŞAMARLAR...

Bu takımı milyonlar destekliyor, izliyor. Kimsenin o formayı giyip takımı sabote etmesine göz yummaya hakkı yok, biz buradan görüyorsak, görmeyenlerin taaa....
                      doğrusunu isterseniz ben de öyle düşünmüyor değilim.. geçen sene de aynı b.ku yedi o zamanki yönetim.. takım iyi giderken sanki frene basıldı.. maliyetli oyuncuların maliyeti yeni bişey değil.. sene başından beri var o maliyet.. sen göreve gelirken bilmiyor musun o maliyeti.. burak gol atınca sevinmedi bile mesela.. bizim taraftar çocuk gibi.. şimdi sevinmeyen oyuncu s. gitsin derler..oyuncuyu göndermek bile maliyet gerektiriyor.. şimdi istese burak alacaklarına karşılık bedava gider mesela.. taraftar da seneye havaalanında sen adam mısın der!!

yönetimlerin sayduyulu davranıp ekibi ve camiayı yönetebilmesi gerekir..
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak yasinylmz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        5. Oluruz fener kupayi alamaz avrupaya gidemeyiz. Cunku bizim kaderimiz bu. Ogrenilmis caresizligin vucut bulmus haliyiz biz
                        Yazacaktım ( Sağol Yasin )
                        baktım yanılmışı var
                        BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Oyuncularımızın hiçbiri biri rakipteki Charles kadar bile mücadele etmiyor, istemiyor, mücadele etmiyor...
                          geçen hafta da rakibin önliberosu tek başına yendi bizi.

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yazacaktım ( Sağol Yasin )
                            baktım yanılmışı var

Yorum

• Kuconun zaman zaman yaptigi basit top kayiplarina ragmen yukselen performansi var evet ama yinede maliyet acisindan kalmasi zor daha bonservisi bile verilmemis para ediyorken elden cikarmak en mantiklisi hic degilse bonservisine yakin bir ucretle cin veya araplara verebilirsek super olur..sosa da ayni sekilde ondaki fark kucodan cok daha kotu satilmali o da , damdoy az sure almasina ragmen olumlu isler yapiyor zaman zaman 700 800 bin avrolara kalacaksa daha iyisi alinmazsa dursun 1 sene daha derim macera aramaya gerek yok..olcay bero gonderilmeli hubocan o kadar para verilip alinmaz malesef ugur makul bir sozlesmeyle en kotu klube icin kalmali..onazi ve okay bence sene sonu baska kluplere giderler tutamayiz ,castillo vitaminsizi abd piyasasi varken satilmali..ek olarak antalyanin siyahi forvetini cok begendim takas falan bir yoklama cekilse iyi olur..cafer huseyin seneye mutlaka adapte edilmeli takima..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                At gözlüğü ile girme şu foruma diyorum kaç kere
                                Damdoyu övmeyeli 2-3 ay oluyor
                                Sene sonu yolu açık.olsun
                                Ama bu forumda bir insanı sapkınlıkla suçlayacak son kişisin
                                Hadi uza
                                kalitesiz insandan kalitesiz yorumlar yorum yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X