maçla ilgili zor demiştim ama dandik bir takım bunlar
TSL 29. Hafta l Osmanlıspor 3 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Abdülkadir'in gerçek mevkisi merkez orta saha olduğu için onu oraya çekmek mantıklı olabilir. Hem hırslı, hem çok koşuyor hem de son dönemlerde belden altı gerçekten çok kuvvetlenmiş ve dengesi iyi gözüktü.Onazi'nin sakatlanmasının üstüne Okay'ın cezası iyi olmadı. Sosa takıma döneceğinden muhtemelen orta sahada Kucka ile ikisi olacak gibi duruyor fakat bu fazlasıyla yumuşak kalabilir.
Avrupa hedefi önünde 1.aşamayı geçtik 2.aşama 15 gün sonra Sivas'a karşı olacak. Osmanlı maçıyla birlikte onu da galibiyetle tamamlarsak kalan 4 haftada en kötü 2 galibiyet, büyük ihtimalle bizi 5.yapacak. Çünkü Sivas'ın FB, Başakşehir ve BJK ile, Kayseri'nin Başakşehir ve BJK ile, Göztepe'nin de BJK ve GS ile çok zor maçları var..
Özellikle Kayseri maçında attığı golde vücudunu koyuş şekli ve sarsılmadan topu orada sökmesi çok zor bir iş. Aktif futbol oynamış kişiler ne demek istediğimi gayet iyi anlayacaktır.
Şu formasyon maçı bize getirir;
------------------Kucka----------------
----------Abdülkadir--------------------
Sosa-------------Yusuf----------Olcay/Castillo
---------------Burak---------------------Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Osmanlı ve Bursa düşmeye en yakın takımlar
Geçen seneki gibi saçmalıklarla uğraşmak istemiyorsak ikisini de yenmeliyiz
Osmanlı Karabük ayarında bi takım
Bu saatten sonra geçen sene yaptığımız gibi Avrupaya gitmeyelim saçmalığı yapmazsak 5.lik banko bizde
Sivas Kayseri Göztepe üçü deligi bıraktıHürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!Yorum
-
R. Çalımbay, bence, seneye de takımın başında kalmak istiyorsa mecburen Ağaoğlu'nun saha içi politikasını desteklemeye mecbur olacaktır ve bu nedenle ligin kalan zamanlarında Yazıcı ve Abdülkadir'in haricinde kadroda bulunan diğer gençlerimize de süre vermek zorunda kalacaktır.Fanki tonki zonki...Yorum
-
Zor maç. Osmanlıspor düşme refleksiyle üstümüze gelecektir. Bizse Rıza Çalımbay'ın hastalıklı futbol mantalitesi ile topu rakibe verip geri çekileceğizdir muhakkak.
Bu maçta Abdülkadir-Kucka orta sahasını denemeliyiz. Hoca denemeyecektir ancak denemeliyiz. Sosa'yı yedeğe çekip forvet arkası olarak Yazıcı'ya şans vermeliyiz.
Elimde olsa Damdoy'a şans verir, Yusuf'un da gol atma ihtimalini artırmak isterdim ancak başımızdaki teknik direktörümsü insan tüm ipleri Burak'a vermiş durumda.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...Yorum
-
KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYETYorum
-
ne oldu ben ne dedim? geçen hafta gs babayı alır dedim
daha bugünden aldı ne şampiyonluğu hehe
gs şampiyon olamaz
daha bizden sonraki ilk maçlarında puan kaybettiler
zırdavatlar fikstürleri devam ediyor bu sene şampiyon başak veya bjk olur
biz salaklığımıza doyamayalım kafayı kullansaydık transfer olsaydı ve rıza hoca olmasaydı bu takımın başında yabancı kaliteli bi hoca olsa ikinciliğimiz garanti olurduEn son erenslash tarafından düzenlendi; 10.04.2018, 02:00.Yorum
-
-
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.Yorum
-
Kayserispor maçında Burak'ın oyuncu değişikliğine müdahale ettiği haberleri sizce doğru mu?
Yani Mustafa Akbaş girecekken Uğur'un oyuna alınmasını istediği doğru mu? Rıza bu kadar mı ezik?
Yani ne kadar eleştirsem de Rıza'nın Burak'ı işine karıştıracağını düşünemiyorum. Bu kadar da yapmaz sanırım.
Bir yerel gazetede haberi okudum fakat pek inanmak istemedim. Bu konuda net bir bilgisi olan var mı? Bu olayın aslı var mı?
Eğer ki bu olay gerçekse Trabzonspor adına vah vah diyorum. Zira çok sıkıntılı bir durum!Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum