artik geriye bakmak yok, kazan 5inci ol avrupaya git artik !! Euro oldu 5 tl inanilmaz para kayna Avrupa kupasi !!!! Arti oyuncu satmak icin cok iyi. Arti prestige kazanmak icin isim yapmak icin yapancilar yine trabzonu tamasi icin avrupaya gitmeliyiz !!!
TSL 29. Hafta l Osmanlıspor 3 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Maddi durumumuz göz önünde bulundurulursa her maçımızın önemi bir kat daha fazla artmıştır.....
Bu yüzden canımızı dişimize takarak her maçımızı kazanmalıyız
Sezonunda Galibiyet primi 670.000 Dolar , Beraberlik primi 335.000 Dolar olarak belirlendi.
2017 2018 Yılı süper liğ şampiyonu olan takım tam 8 milyon 900 bin dolar ödenecek. 2018 yılında Süper liği 2. bitiren takım ise 7 Milyon 200 Bin dolar prim alacak. Üçüncü takım ise 5 Milyon 340 Bin dolar Dördüncü takım ise 3 Milyon 500 bin dolar beşinci olarak takım ise 1 milyon 700 bin dolar kasasına koyacak.En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 11.04.2018, 11:32.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
Doğrudur inanılmayacak bir haber değil çünkü burası 3.sınıf futbol takımı Trabzonspor.Burda burak uğuru oyuna sokar,onur uğurun sözleşmesini uzattırır.Bunlar olabilecek doğal şeyler bizim gibi vasat takımlarda.Kayserispor maçında Burak'ın oyuncu değişikliğine müdahale ettiği haberleri sizce doğru mu?
Yani Mustafa Akbaş girecekken Uğur'un oyuna alınmasını istediği doğru mu? Rıza bu kadar mı ezik?
Yani ne kadar eleştirsem de Rıza'nın Burak'ı işine karıştıracağını düşünemiyorum. Bu kadar da yapmaz sanırım.
Bir yerel gazetede haberi okudum fakat pek inanmak istemedim. Bu konuda net bir bilgisi olan var mı? Bu olayın aslı var mı?
Eğer ki bu olay gerçekse Trabzonspor adına vah vah diyorum. Zira çok sıkıntılı bir durum!Yorum
-
şöyle bi hayalim var
...............................onur..................................
.......pareria..........akbaş.............novak................
yusuf.......abdulkadir......onazi.....okay...........olcay
............burak.................rodaega........................
okay gerekirse defansı 4 ler deplasmanda son anlarda kapanırken
olcay giderse castillo tarzı bi adam iş yapar beyni olacak ve adam kovalayacak
burak giderse duvar olabilecek pres yapacak ve şut atabilecek bi forvet lazım olur
akbaş sakatlanırsa hubocan oynarHER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIRYorum
-
her hafta aynı hikaye....
hafta içi yapılan ilk 2 veya 3 antremana burak nedense çıkamıyor!
geçen haftada aynı şeyleri yazmıştım,
sakatsa oynatmayacaksın.sağlamsa takımla birlikte çıkacak antremanlara.
resmi maçlarımızdan 1 veya 2 gün önce çıkıyor antremana
maçta direk 11'de sonra burak niçin yürüyerek top oynuyor.
ben hoca olayım,antreman kaçırmayan adamı oynatırım.
antremana çıkmayan,yürüyen oyuncuyu değil.
bugün günlerden çarşamba hala burak yok.Yorum
-
eğer durum böyleyse rodallega kızmakta sonuna kadar haklı.her hafta aynı hikaye....
hafta içi yapılan ilk 2 veya 3 antremana burak nedense çıkamıyor!
geçen haftada aynı şeyleri yazmıştım,
sakatsa oynatmayacaksın.sağlamsa takımla birlikte çıkacak antremanlara.
resmi maçlarımızdan 1 veya 2 gün önce çıkıyor antremana
maçta direk 11'de sonra burak niçin yürüyerek top oynuyor.
ben hoca olayım,antreman kaçırmayan adamı oynatırım.
antremana çıkmayan,yürüyen oyuncuyu değil.
bugün günlerden çarşamba hala burak yok.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin ÇakıroğluYorum
-
sene basindan beri burak denen sahtekar ikiyuzlu istedigi gibi at kosturuyor..bu sene castillo ve roda gibi iki tane adamdan faydalanamamizin ana nedeni burak denen virustur.dogru duzgun idmana cikmaz,cikar yonetime ayar verir,teknik direktorun isine karisip kadroyu istedigi gibi olusturur vss...trabzonspor'u bir tane istanbul yalamasina oyuncak edenlerin allah bin belasini versin..muharrem usta,ersun yanal,riza calimbay..adam degilsiniz.Yorum
-
Erdal Hoş pek hoş dememiş o zaman. Hoşlanmıyorum bu Erdal Hoş ağabeyin bazı boşlarından
Burak'ı da pek sevmem.
Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
-
Tristram tanışalım hacım. BMN Ankara'da pek görmedim seni sanırım. Dediklerin doğru.Burak yine 3 büyük takıma satar bizi parasını alamadığı anda...
sene basindan beri burak denen sahtekar ikiyuzlu istedigi gibi at kosturuyor..bu sene castillo ve roda gibi iki tane adamdan faydalanamamizin ana nedeni burak denen virustur.dogru duzgun idmana cikmaz,cikar yonetime ayar verir,teknik direktorun isine karisip kadroyu istedigi gibi olusturur vss...trabzonspor'u bir tane istanbul yalamasina oyuncak edenlerin allah bin belasini versin..muharrem usta,ersun yanal,riza calimbay..adam degilsiniz.Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
-
Zor mac osmanlinin bu maci kaybetme luksu yok..okay onazi yok yerine koy batuhani oynasin kuckanin yaninda hoca oylede yok boylede..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.Yorum
-
durduk yere gerginlik çıkartacak veya boş yapacak bir adam gibi de durmuyor bence. dillendirilmesi belki tartışılabilir ama görüntüler ortadayken üzerini kapatmanın hayırlı bir şey olmadığını düşünmüş olabilirOMAE WA MOU SHINDEIRU...Yorum
-
Onazi ve Okay yok. Batuhan da sakat.
Onur
Kamil-Uğur-Hubocan-Novak
Kucka-Sosa
Abdülkadir-Yusuf-Olcay
Burak
Bu kadro oynayacaktır.7!Yorum
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum