Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 27. Hafta | Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Novak'in sakatlığı ciddi mi , bilen var mı.
    Bir de Kamil yedeklerde yoktu. o da mı sakat nedir

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

hubocan yerleşik savunmada kötü, garip hatalar yapıyor. gömülü oynayacaksak durica uğur olabilir ama onlar da basit bir gol yedirebilir. iki haftada iyi hazırlanıp istekli olurlarsa birbirlerini bilen ikili iyi olur.

Yorum

İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çok çoşkulu oynuyorlar, her oyuncu çabalıyor. iyi taktik oluşturan, oyunculara güven aşılayan bir hoca olsa korkmam. bence burak'ın yapacakları daha önemli, o savaşırsa diğer oyuncular da eşlik eder ama top kaybı yapıp yürürse takım oynamaz.
        Etki tepki meselesi. Bazı takımları coşku ile sıkıştırırsın, yapabilecekleri sınırlıdır sana karşılık veremezler. Bizim kadromuz gsden aşağı bir kadro değil, bir yumruk yersek bir yumruk atarız. Ama tabi dediğin gibi uyuşuk oynarsak olmaz. Akhisar maçındaki gibi hareketli olmalıyız.

Lige verilen iki haftalık ara bence bizim için avantaj olacak.

Yorum

son performansları iyi hoca değişikliği yaşadılar bizdeki hoca rıza terime bayılmıyorumda bariz kadro kalite farkı var tamam şunu kabul ediyorum en iyi kadro beşiktaşta ancak gs şu anda lder ve kendi sahasında oynuyor bizim savunma anlayışımız son derece berbat bunlar bize yan toptan gol atar ordan atar burdan atar hatta ceza sahasına girer atar bunlar kazma defansımız penaltı yaptırır hertürlü atarlar o gün kazmalık olur sürekli kaçırırlar bu maçı şansa bala alırız hehe o derece bu maçıo alamayız bu salak defansımızla
          İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gs gs diyorlar da orta sahaları selçuk-donk-belhanda ek olarak tolga. Allah aşkına hangisini alır da bizim takıma koyarsınız.

gs takımı bizim Burak'a endeksli oluşumuz gibi Gomis olmasa gol bile atamayacak bir takım, hele büyük maçlarda hiç atamaz. Gomis'i kilitle Garry'e de ikili sıkıştırma yap gs kıpırdayamaz bile, kendi sahasında top çevirir durur.

gs sahasında başarılı tamam da kimle oynamış, hangi kadrolara karşı oynamış? Öyle bir anlatılıyor ki sanki Barca deplasmanına gidiyoruz.
          "Annuit cœptis"

Yorum

Yeneriz. Bu kadar net söylüyorum.

Neymiş defansımız kötüymüş. Galatasarayınki şahane zaten. El bombası Serdar Azizle arada eli ayağına dolaşan Maicon'u izliyoruz işte hep beraber.

Galatasaray evinde baskı kurar saldırırmış. Keşkee ! öyle bir hata yapsalar da Burak içinden geçse Galatasaray defansının.

Ortasahaları iyiymiş. Cevap bile vermiyorum. Fernandonun olmadığı Selçuk'un oynadığı ortasahaya karşılık Sosa,Yusuf,Okay oynayacak. Kucka az kımıldanmaya başladı ondan da umudum var.

Gomiz uçuyormuş kaçıyormuş. Derbi maçlarda ve diri takımlara karşı gördük. İstatistikleri de ortada zaten. Uğur pamuklara sarar sarmalar onu.

Defansımız yerleşik oynadığı zaman bu kadar pozisyon vermiyoruz yapmayın etmeyin.

Ah Onazzi diyorum sadece.

Duran toplardan deli gibi gol yiyorlar bizim de o toplara iyi kötü vuran adamlarımız var. Okay,Uğur,Ndoye hatta zaman zaman Burak. Biz daha büyük tehlikeyiz duran topta onlar için.

Selcuk'un hakkını yemeyelim iyi frikik kullanır bizim de kalecimizin bu konuda maalesef zaafı var.

Beni korkutan tek adamları Rodriguez.

Rıza hoca kendi gölgesinden korkmazsa, Hakem maçı katletmezse, Reis (Ndoye) geleneğini sürdürürse ibre bizden yana.

Bizim kaybedeceğimiz hiçbir şey yok onların kaybedeceklerinin yanında. Sakin oynayalım cesur oynayalım yeter.
            En son Orkun 61 tarafından düzenlendi; 19.03.2018, 01:35.

Yorum

Selçuk + Donk orta sahası ile çıkarlarsa beklentiye girebilirim.

Gomis & Rodriguez ikilisine çare bulamazsak işimiz zor. Başakşehir'in beşiktaş maçını kazanmasıyla daha motive çıkacaklardır.Defansımıza güvenemiyorum bir türlü,yoksa Gomis'e gölge gibi yapışan bir stoper ile sönmüş muma dönüyor adam.

Yorum

Biz yeneriz, başakşehir berabere kalır puanlar eşitlenir. Klasik heyecan sürsün davası. Bakalım ne olur.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Yenersek 4.lük şansımız artar (Kayseri-FB maçı var. FB yenilirse veya berabere kalırsa).
                  İlk hedef 5.liği garantiye almak olmalı
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

Hiç birini merak etmiyorum tek merak ettiğim burak gol atarsa bakalım sevinip el kol hareketi yapacak mı yoksa özür mü dileyecek.Eğer özür dilerse bizim günahımız neydi bize yapmadın.

Yorum

Yeniliriz.
                      Hamiş

Yorum

korkularim vardi, sagolsun hakem onaziye cezalik sarisini verdi

artik riza mecburen fantaziden uzak duracak

rakibin en zayif karni merkezi bizde tas gibi...
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Geçen sene en ezik zamanımızda gidip 50 bin kişinin önünde yenmiştik. Forumda yine aynı yorumlar vardı açın okuyun
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            korkularim vardi, sagolsun hakem onaziye cezalik sarisini verdi

artik riza mecburen fantaziden uzak duracak

rakibin en zayif karni merkezi bizde tas gibi...
                            fernando-selcuk-belhanda ile başlarlar muhtemelen. pek zayıf karın gibi gelmedi bana.

Yorum

Dünkü gibi oynarsak skor olarak olmasa da oyun olarak ezile ezile yeniliriz.

Öyle oynamayız umarım. Golü olabildiğince geciktirip arkaya sarkarak öne geçmeliyiz.
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                fernando-selcuk-belhanda ile başlarlar muhtemelen. pek zayıf karın gibi gelmedi bana.
                                cezali fernando oynayamayacagina göre...

İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dünkü gibi oynarsak skor olarak olmasa da oyun olarak ezile ezile yeniliriz.

Öyle oynamayız umarım. Golü olabildiğince geciktirip arkaya sarkarak öne geçmeliyiz.
                                hoca jimnastik macindan 1 gram bisey ögrendiyse kucka- okay göbegini 90 dakika bozmaz

onlar orayi dövdükce rakibin gol atma sansi minimumda
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.03.2018, 10:30.
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Yükleniyor...
                                X