Ersun zamanı derbiler de iyiydik. Ama şu son Başakşehir ve Beşiktaş maçında çok kopuk kaldık takımca.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 27. Hafta | Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Ozan Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun zamanı derbiler de iyiydik. Ama şu son Başakşehir ve Beşiktaş maçında çok kopuk kaldık takımca.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Galatasaray'a her zamanki tarifeden uygulamak şahane olur tabii ancak başımızda bir teknik direktör olmayışı beni umutsuzluğa itiyor.
İnşallah kazanırız, her İstanbul takımından yüksek derecede nefret ediyor olsam da kişisel hırslardan ziyade, Avrupa kupaları adına asla puan bırakılmaması gereken haftalar bunlar.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Maçta olacağız inşallah.
Bakıyorum yine gs taraftarı aynı hikayeleri okumaya başlamış;
-muslera’nın intikamı(senelerdir bi alamadılar şu intikamı)
-2010-11 sezonu pankartı(pankart açıp bizi şampiyon ilan ettikleri için bunlara maçları vermeliyiz)
-tribünde gs forması yakmışız(ts-fb maçına gs forması giyip gidecek ve biz kırmızı halı sereceğiz bunlara)
-gs’ye oynadığımız gibi kimseye oynamıyormuşuz(ibfk bunlara 5 çekti, bjk 3 çekti ama biz nedense bu takımlara kaybedince yatmış oluyoruz, sen önce normal bi skorla mağlup olmayı başar)
Türk futbolunu bu istanbul takımları bitirdi. Resmen futbol terörünü icat ettiler ve milyonlarca futbol teröristi yetiştirdiler. Bunlar her maçı kazanacak, her pisliği yapacak, yiyecek, içecek, sıçacak, bol bol küfredip deşarj olacak, eğlenecek ve evine gidecek.
Başka yolu olmaz. Bunlar yenilirse ya hakem yüzünden yenilirler ya da karşısındaki takım bunlara ekstra oynayıp rakiplerine yatıyodur.
Toplumun büyük bir çoğunluğu bu bencil, küfürbaz, kibirli futbol teröristleriyle dolu.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
bir gerçek var ki bu sezon takım, büyük maçlarda büyük oynuyor.
takım içerisinde beklentinin fazla olduğu sosa,abdülkadir,yazıcı,kucka ağırlıklarını sahaya yansıtırsa,
neden olmasın.
gs nin orta sahası kim ne derse desin sorunlu,
yazdığım 4 isimde orta saha özelliği olan oyuncular.
rıza hoca dersini iyi çalışmalı,
alınacak bir galibiyet,
malatya maçındaki seyirci sayısını
kayseri maçında 10'a katlar.
Yorum
-
İlk maçın taktiğiyle oynamalıyız. Fernando cezalı, Selçuk ve Tolga/Donk'a top ayaklarına gelmeden bas, geride açık alan verme. Geçen maç önüne alan açamayan Gomis'i ne hale getirdiysek defansta yine aynısını yapmalı. Bu kadar basit!
Bundesliga 2 seviyesindeki yedekleri Yasin ve Sinan Gümüş bazen girip çok değişik işler yapabiliyor. Buna da mani olursak maçı alırız diye düşünüyorum. Esasında gs fatihi Dam Doy'u merkeze koyup Burak sağ kanat forvet gibi de oynatılabilir ama bu durumda sağ bekte Perreira hem Nagatomo hem de Rodriguez'le yalnız baş edemez. O yüzden Dam Doy ikinci devre sokulursa daha iyi. Maicon iyi ama ağır, Serdar Aziz de her an hata yapacak saatli bomba, Burak'ın her sarkması kabus olacaktır gs'ye. Ayrıca Yusuf da asla kanatta oynamasın. Zaten Onazi yok, tercihe göre Okay ön liberoya çekilip yanına Yusuf verilmesi daha mantıklı gibi. Zira Okay stoperde de çok iyi mücadele ediyor ama Gomis karşısında onun kadar hızlı dönemeyeceği için çok zor durumlara düşebilir. Kucka aylardır "ne kokar ne bulaşır" oynuyor, hiç girmese daha iyi. Stoper ikilisi olarak da oyunu ileride kurmayacağımız için Uğur-Hubocan daha uygun.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
Riza geldiğinden beri Basaksehir, Sikebahce ve Beşiktaş maçında oynadığımız futbolumsu seyi düşününce içime sıkıntı oturuyor.
Fark yemezsek iyi.
Maç sonucu çok kötü seylere gebe olacak gibi hissediyorum.
Rizanin karsisinda kendisi gibi korkak Tudor yok bu sefer...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 20.03.2018, 12:21.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
Yorum