Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 27. Hafta | Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    6s nedir? akhisar'da bize 6 tane attı.

bu cocuk söylemlerini bırakın artık. ayrıca lise grubu fb ağzını bu foruma taşımayın.
    Sana mi soracsm neyi nasil yazacagimi ? O malum mactan beri hrp 6s derim derim zoruna mi gitti ?
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne diyorsun ya git işine.
      boş yapma o zaman. su macın 2-1 bitmesi kötü bir sonuc degil. sevindirici tarafı fark yemedik, istanbul tayfasının ağzına sakız olmadık.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sana mi soracsm neyi nasil yazacagimi ? O malum mactan beri hrp 6s derim derim zoruna mi gitti ?
        yok. koyu bir fenerlisinde ondan dedim. git şikeci takımının forumunda öt kuş kardeş.

Yorum

• Bu takımın ikinci bir oyun planı yok, stoperi yok, hocası yok. Mehter takımı gibi devam eder dururuz.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Olcay ne dedi?

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              birisi italya nın orta sıra takımından geldi birisi türkiye nin orta sıra takımından gitti sen mi daha iyi biliyorsun onlar mı
              Kardeş okay çok kötü bir ortasaha bunu ilk alınındığından beri ısrarla söylüyorum.Ama kuçka verilen ve aldığı paraya barak Türkiyede mevkisindeki en kötü yabancı orta saha oyuncusudur.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• doğru tespit ancak atak güçleri iyi senin stoperin olmassa ve senin babel tarzı kjanat oyuncun talisca tarzın oyuncun olmassa yenilirsin yani bazıları diyor ki kadormu iyimiş kardeşim kadronun belli noktaları iyi ama zayıf halkaların var geridörtlüün komple yenilenmesi lazım ortasahaya iki oyuncu şart bunların cezasını çekiyoruz başak ve bjk bunlardan iyi takım tabi
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yemişim kuçkanın attığı golü. şu gs varya harbiden kötü bir takım bjk de çok kolay yenecek bunları başakşehirde ama bizdeki milyonlulk amatörler ordusu yüzünden rezilce yenildik yine .
                "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Okay hiçbir zaman stoper oynamayı istemedi ve istemiyor..
                  Adam 10 numaradan stopere kadar geldi. Bı kaleciligi kaldı

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben kralı severim Fatih ama kötü hali gerçekten hiç çekilmiyor. Yataktan zorla kaldırılıp sahaya sürülmüş gibi takılıyor bazen. Muhtemelen haftaya kendisini parçalayıp Kayseri ağlarına 2 gol bırakacak. Ben isteksiz halini kabul edemiyorum.
                    Ama dostum adam maç boyu binn tane yay çizdi koşu attı. Takım çıkamıyor yakalarsam atayım diye bekliyor. Yani yılların Burak'ı bu. Takım o kadar kötü başladı ki yadirgayamıyorum halini. Kendini yırtıyor dediğimiz maçlarda bir kaç defa yalandan pres yapıyor yani bu maçta da bir kere yaptı yani. Bence ofansif olarak cok berbattık Burak'la üretken olmak zaten zor olduğundan iyice göze battı
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Galatasaray hiçbir şey oynamadı ilk 20 dk hariç. 2-0 dan sonra zaten maç bitti. Maçın 20. ve 60. Dk ları arasında topla oynama, ikili mücadele kazanma dahil tüm istatisliklerde üstündük. İlk 20 dk ezildik onun dışında gayet dengede gidiyordu. Gs top oynasa zaten ilk yarı 2-3 olurdu, bir şey oynamadıkları için maç döner gibi de gözüküyordu taki Rıza’nın sabotajına kadar. Futbol cahili adam.
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Takım olarak top kaybına yatkın çok fazla oyuncumuz var.

Kendi sahamızda yapılacak baskıdan çıkmamız zor. Ekstra paslarla öne hızlı çıkacak, oyunu genişletecek anlayışımız yok.

Bilhassa Kucka-Uğur ve Hubocan vs... bunu yapmakta imkansız.

Defansif olarak da hücumdaki en iyi oyuncuları olan Rodriguez de Pereira'yı çiğ çiğ yer. Sağ bekte her zaman ilk tercihim Kamil Ahmet olurdu.

Hücum anlamında Castillo gibi spriter oyuncudan faydalanmamak büyük eksiklik. En azından biraz tehdit yaratırdık şimdi o da yok.

Açıkçası umduğumuz sonucu almak için çok şanslı olmamız lazım.
                        Ne yazık ki maç öncesi ifade ettiğim senaryolar birebir tuttu.

Gs sahanın her tarafında yaptığı bölgesel baskı ile bizi basit pas hatasına sürüklediği gibi oyunu bizim için cehenneme çevirdi.

Takım içindeki Onur, Hubocan, Novak, Uğur, Kucka ve Burak'ın.

Top saklama ve topla katetme özelliği olmaması.

Bizi otomatik olarak oynatmamaya, bozmaya çalışan takım anlayışına götürüyor.

Elbette bunu hazırlayıcısı Rıza embesili. Oysaki stoperde ayağa oynamaya çalışan Batuhan, Novak, Onazi'yi. Merkezde Abdülkadir, Sosa'yı tercih etseydi bunlar başımıza gelmezdi.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yahu adamlar hayvan gibi gömülü savunma yaptılar. Burak deneyebildiği kadar koşu denedi. Rakip Akhisar değil gs . Oyuncu yapısı olarak daha kaliteliler. Orta saha leş atmış adamlar Burak'a önlem almış yani ne bekliyonuz bu adamdan
                          Abi birak allahini ya ne bir istek ne bir arzu nerdeyse her hafta izliyorum maclarimizi Burak efendi cani istedigi zaman neler neler yapiyor bugün Maicon sag kanada inip orta kesiyordu bir ara, geride bir tehdit olmayinca oda hücuma destek verdi.
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            boş yapma o zaman. su macın 2-1 bitmesi kötü bir sonuc degil. sevindirici tarafı fark yemedik, istanbul tayfasının ağzına sakız olmadık.
                            Arkadaşim problemin nedir? Şu an boş konuşan sensin.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kardeş okay çok kötü bir ortasaha bunu ilk alınındığından beri ısrarla söylüyorum.Ama kuçka verilen ve aldığı paraya barak Türkiyede mevkisindeki en kötü yabancı orta saha oyuncusudur.
                              okay'dan daha iyi oyuncu çok mu iyi değil ama okay dan iyi oldugu kesin

Yorum

• Yusuf'un mevkii neresi,Bilen var mı ?
                                Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
                                Kobra

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X