TSL 27. Hafta | Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Gomis mi kalite? Enaramo ayarında maç çıkardı. Böyle baskılı oynayan takımda bir tane gol pozisyonu yok. Ahmaklığımızdan attı attığını da.Burak Efendi, maç seçiyor. Keyfine gelince kendini yırtıyor keyfine gelmeyince salıyor.
Başakşehir'e de aynı böyle kasmamıştı. Bu sene 3-4 tane böyle maçı var. Ne diyelim, kral(!)
Yalnız bir Gomis'e bakıyorum bir de Burak'a bakıyorum. Arada kalite farkı var!
Gomis tartışmasız ligin en iyi forveti! Adam kendini takımına adıyor."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."Yorum
-
susma vaktin geldi de geçiyor hadi senin gibi çapsız seviyesizlerle muhattap olmam benİlk olarak falcon_61 tarafından gönderildiErgen gerisi seni bir gol üzerinden örneği veren sensin. Beynin gelişmemiş gelip yorum yapıyorsun burda. Ne yazdığından da haberin yok
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
Yorum
-
Yorum
-
kıt futbol bilgimle, futboldan stres, gerginlik dışında hiç birşey elde etmeyen ben ve değişiklik olduğu anda benzer mesajlar atan arkadaşlar gibi ortalama bir forum kullanıcısının gördüğünü göremeyen bir şahsiyet var takımın başında. haftalardır yaptığı saçma sapan işlere takımın büyüklüğüne yakışmayan açıklamalarıyla tüy dikiyor üstelik.
öyle bir camia haline geldik ki şu adama bas git arkadaş dalga mı geçiyorsun sen bizimle diyemiyoruz.
adamın hayatta övüneceği tek başarısı küçük şikeci takımı çalıştırmış olmak, biz al milyonluk takımı başarılı yap diyoruz...Yorum
-
Yorum
-
500 bin dolarlık adamlara 5'er milyon euro ödersen kendini birşey sanarsın. Aytaç'da dün harika bir gol attı nihayetinde 500 bin dolarlık adam ve götü büyük diye aynı kalibrede adama 5 katı maaş veriyoruz sonrada bla bla bla niye olmuyor.
Olacak olacak.Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
Yok Nazım. Bence başkanımızın üzerinde oynanan bazı oyunlar var. Özellikle Londra kaynaklı bir manüpilasyon var. Gelişmemizi istemeyen bazı kesimleri rahatsız ettiğinden dolaymjdfnvçöçç....
Ayrıca 6s değil. Bu fenerli ağzı. Biliyorsunudr. 6 atmışlardı ya onlara, ordan şe'ediyorlar.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildiUlan wallaha billahs 6s hicbir bok oynamadi yahu bu maci resmen hediye ettik adamlara.En son My tarafından düzenlendi; 01.04.2018, 21:07."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."MuratYorum
-
hediye ettiğimiz maçlar kendi sahamızda oynadığımız başak ve fb maçları gs maçından önce oynadığımız bir kaç maç ve karabük maçı asıl orada batırdık herşeyiİlk olarak Nazim Can tarafından gönderildiUlan wallaha billahs 6s hicbir bok oynamadi yahu bu maci resmen hediye ettik adamlara.Yorum
-
Yahu adamlar hayvan gibi gömülü savunma yaptılar. Burak deneyebildiği kadar koşu denedi. Rakip Akhisar değil gs . Oyuncu yapısı olarak daha kaliteliler. Orta saha leş atmış adamlar Burak'a önlem almış yani ne bekliyonuz bu adamdanİlk olarak Nazim Can tarafından gönderildiBurak bu macta Basaksehir mscindaki gibi bilerek mi oynamadi nedir daha 2 mac önce Akhisari tek basina darman duman etmisti."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum