İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 26. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Evkur Yeni Malatyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOylamaya 4 büyüklerden giren tek topçu ondan seçildi.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam topçu, bırak bahaneyi."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Sıkıntı ayrıntıda...
Rıza şöyle böyle... bu hafta şöyleydi... aslında.... haftadan beri iyiyiz ... yerlilerin attığı gollere bakarsak lideriz...)) ).. seneye 10-15 takviye ile şampi...
Ben zihniyete, karaktere bakarım ( futbol karakteri) Kimse bana ivme yakalamış Çalımbay'ın " Karabük korkaklığını" açıklayamaz. Bu tek maç yeter sonrakilere.
Korkak, korumacı, konjenktürel ( kendine oynar/nabza göre şerbetçi), vasat kategorideki orta sıra takımların ideal adamı.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün dikkat ettim. Kucka penaltı golünden sonra hiç sevinmedi. En ufak bir tepki dahi vermedi.
Hareketlerinin altında bir bit yeniği aramak istemiyorum. Fakat saha içerisinde hal ve hareketleri, performansı ile sıkıntılı duruyor.
Sezon başında yine performans veremese de istekli ve arzulu oynuyordu. Fakat son haftalarda isteksiz ve sıkıntılı...
Umarım başımıza iş açmaz! Ve profesyonel şekilde davranır.
ben baska biseyi fark ettim, dk 85 filan top malatya tarafinda burak aldi topu orta yuvarliga dogru tepti kucka alicakti topu burak uzaktan el kol harektle dedi birak birka sen ben kontröl edicem, kucka nin tempkisi tam suydu, ulen sen ne düsüniyorsun, ben futbolcu degilmiyim ? ben 12 sene futbol oynadim bana biri bu hareketi yapsa bende ayni tepkiyi veririm.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum