Maçı sanki slow motion da izliyorum, bu kadar yavaş bir oyun oynanır mı yaa
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 26. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Evkur Yeni Malatyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Millet içerde vura kıra top oynuyor biz de uyku modunda oynuyoruz
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
yusuf forvet oyuncusu gibi rakibin arkasına saklanmayı bırakıp ortasaha oyununa sol çizgiden katkı vermeli.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGol tamamen Burak’ın hatası Onur’a neden giydiriyoruz?
Yorum
-
İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGol tamamen Burak’ın hatası Onur’a neden giydiriyoruz?NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarakterinin yavanligindan sonra kepaze bir futbol sever oldugunu bizlere gosterdigin icin sahsim adina tesekkur ederim
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Bilal Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet oyüzden dakika 35 oyundan cikti
İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye oynar bol bol izlerdin doya doya
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum