Nefret ediyorum ilk günkü gibi hala.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 25.Hafta | T.M. Akhisarspor 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Çok korkuyorum Okay gidecek diye...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Takımın boyunu da kısa tutan okay, ekstra ortasaha gibi oynuyor. Yanında egemen tipi bir stoper olsa çok daha rahat oynar. Her pozisyonda diribligle zorlayip rakibin yerleşimini alt üst ederdi. En azından Ersun bunu deniyordu ama abuk sabuk transfer yanlişlariyla takımı sabote etti.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok korkuyorum Okay gidecek diye...
Yorum
-
Mustafa yumlu denen futbol katili bir daha Trabzon sınırından içeri futbol oynamak için girmemeli. Yapmadığı terbiyesizlik kalmadı herifin.
Takım ilk yarı kocaman bir çöp gibiydi . Olumlu hiçbir şey yok sahada. Sosa’sından tut Burak’ına kadar.
Okay’a maşallah artık onu elde tutmak zor olur.
Olcay,kucka ve onazi kötünün kötüsü malesef.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok korkuyorum Okay gidecek diye...İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum