Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 21. Hafta l Gençlerbirliği 0 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu takım her maç 3-4 tane yemekten, gol yememeye başladı. Sezon başı defans rezaletti, toparladı. Şu anda maç kaybetmiyoruz, geçen hafta Göztepe karşısında çok iyi oynadık.
    Nedir bu sabırsızlık anlamadım, sezon sonu en kötü 4. bitiririz bence.

Haftada bir teknik direktör değiştirme kafasından kurtulmamız lazım artık.

Yorum

• 1. Riza diyordu ki 2. devrede benim takimi görüceksiniz, masallah göriyoruz, gol atamiyoz mac kazanamiyoruz.

2. Mas´a burda bi kac arkadas laf atiyordu, simdi göriyoruz ki novak mastan 10 kat daha kötü ...

3. Takim oynamiyor, teknik ekib bi b.. yapimiyor, ne olucak bizden halen kimse bilmiyor

Yorum

• İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu takım her maç 3-4 tane yemekten, gol yememeye başladı. Sezon başı defans rezaletti, toparladı. Şu anda maç kaybetmiyoruz, geçen hafta Göztepe karşısında çok iyi oynadık.
        Nedir bu sabırsızlık anlamadım, sezon sonu en kötü 4. bitiririz bence.

Haftada bir teknik direktör değiştirme kafasından kurtulmamız lazım artık.
        Ümit Özat: Bu kadar gol kaçırdığımız maç yok.

Trabzonspor kalesine 17 şut gönderen Gençlerbirliği, bu sezon Süper Lig'deki en yüksek sayısına ulaştı. Doğru. (Opta)
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Sabrın Seri Sonu

Gençlerbirliği maçı Trabzonspor için 12 maçlık kaybetmeme serisinin sonu değildi ancak mantalite ve sahada oynanan oyun Trabzonspor taraftarının belki de sabrının sonuydu!

Üst üste aldığı beraberliklerle günü geçiştirmeye alışan teknik kadro ve oyuncular yine şaşırtmadılar!

Özellikle Burak Yılmaz oyunda olmayınca gol yollarında alternatif üretmekte zorlanan ve sürekli kazanmaya değil, kaybetmemeye oynatan teknik kadro her ne kadar maç kaybedilmese de her geçen hafta camiaya hayal kırıklığı yaşatma serisini devam ettiriyor.

Oysaki ilk gelişinde yaptığı dokunuşlarla takıma hayat verdiği düşünülen Rıza Çalımbay ve ekibi ilerleyen haftalarda kaybetmeme üzerine yoğunlaşınca Trabzonspor taraftarını asla tatmin etmeyecek bir oyun anlayışı ortaya çıktı.

Geçen haftanın aksine takım oyun olarak da düşüş gösterip, gol yollarında da çözüm bulunamayınca Trabzonspor taraftarı için her şey daha da sıkıcı bir hal aldı.

Sistemi olmayan bir takım ne kadar çabalarsa çabalasın belirli bir yere kadar gelebilir. Yani bu gidişle Trabzonspor ne uzar, ne kısalır!

Yol yakınken ve düşme ihtimali de ortadan kalktığına göre Rıza hoca ve ekibine teşekkür edip yolları ayırmalı ve gelecek sezon için sistemi olan başarıya aç yabancı bir hoca ile şimdiden anlaşıp yola çıkılmalıdır!

İdeal olanı başkan Muharrem Usta’nın erken seçim kararı alması ve teknik direktör seçim kararını da yeni seçilecek yönetime bırakmasıdır. Ancak saha içi ve dışındaki başarısızlıkların vermiş olduğu özgüvensizlik büyük olasılıkla başkanın Trabzonspor macerasının son bulmasına neden olacaktır.

Muharrem Usta’nın da elbette birçok hatası olmuştur ancak camianın her bir ferdinin de Trabzonspor’un bu duruma düşmesindeki kendi rolünü de gözden geçirmesinde fayda vardır.

Sahada güçlü olabilmek için öncelikle yönetimin güçlü olması gerekir. Bu noktada iç çekişmeleri bırakıp camianın önde gelenlerinden oluşan güçlü bir yönetim oluşturulması Trabzonspor’un geleceği açısından zaruridir.

Malum yenilmezlik serisinin değil, galibiyet serisinin tatmin edeceği bir çağdayız. İşin gerçeği başarı geldikçe kasaya para girmekte. Bu sebeple A’dan Z’ye yenilenmeli ve bir sonraki seneyi ıskalamamak ve sonuca ulaşmak için her türlü önlem şimdiden alınmalıdır...

Doğan Şahin

Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• TSL 21. Hafta l Gençlerbirliği 0 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu

Oyun kitlenmiş. Pozisyon bulamıyorsun. Abdülkadirin A takıma kadar oynadığı yer ortasaha. Oyunu yönlendirecek adama ihtiyaç var. Olcay sağ tarafta oynayabiliyor. Ya da Sosa o tarafta oynayabilir.
            Castillo sola, Olcay sağa, Abdülkadir Kucka’nın yerine olamaz mıydı?

Takımı “At Burak’a” oyun anlayışına o kadar mahkum etmiş ki Rıza Ç., Burak olmayınca kimse, kendisi de dahil, ne yapacağını bilmiyor. Biz de seviniyoruz Burak yoksa Roda var diye.
            Takımı getirdiği nokta, Burak yoksa kimse yok.

Bu takım geçen sezon ikinci yarı Buraksız, Sosasız, Abdülkadirsiz kadrosu ile güzel maçlar kazandı.
            En son Ahmet Faruk tarafından düzenlendi; 11.02.2018, 18:59.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Oyun kitlenmiş. Pozisyon bulamıyorsun. Abdülkadirin A takıma kadar oynadığı yer ortasaha. Oyunu yönlendirecek adama ihtiyaç var. Yusuf sağ tarafta oynayabiliyor. Ya da Sosa o tarafta oynayabilir.
              Castillo sola, Yusuf sağa, Abdülkadir Kucka’nın yerine olamaz mıydı?

Takımı “At Burak’a” oyun anlayışına o kadar mahkum etmiş ki Rıza Ç., Burak olmayınca kimse, kendisi de dahil, ne yapacağını bilmiyor. Biz de seviniyoruz Burak yoksa Roda var diye.
              Takımı getirdiği nokta, Burak yoksa kimse yok.

Bu takım geçen sezon ikinci yarı Buraksız, Sosasız, Abdülkadirsiz kadrosu ile güzel maçlar kazandı.
              Hocam Yusuf Yazıcı'dan bahsettiğinizi düşünüyorum ama adam cezalıydı.

Yorum

• İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocam Yusuf Yazıcı'dan bahsettiğinizi düşünüyorum ama adam cezalıydı.
                Evet. Şimdi siz deyince hatırladım. Benim hatam.
                O zaman Olcay diye düzelteyim. Pereira-Olcay geçen sene güzel maçlar çıkarttı sağ tarafta.

Yorum

• beşiktaşın fark attığı karabük maçını izlersek kanat topçularının etkisini görüyoruz bizde yok bu ama Rıza bey casitlloyu kullanabilirse görüyoruz ki gençler maçında o bölgede tehlike yaratabilen golü getirebilecek bir kanadımız olduğunu
                  "Annuit cœptis"

Yorum

• Arkadaşlar maçla ilgili söylenecek tek şey Onuru olan adamlar istifa eder artık biz yapamıyoruz derlerdi. Burada son 5 maçda şansızlıkdan şukadar puan kaybettik matematiği yapan arkadaşlar açıkcası ben üzülmüyorum o puanlara hatta gittiklerine seviniyorum. O puanları alsak gelecek sezon rıza gene takımın başında olurdu o nedenle iyi güzel. Becerirse avrupaya götürsün bizi ve ligin son maçına bavulla gelip son düdükle basın açıklaması bile yapmadan gitsin.

Yönetim istifa mı ?
                    İnanıyormusunuz böyle şeylere arkadaşlar hadi ben uzun zamandır Trabzonun dışındayım dinamiklerini unuttuk diyelim benim gibi olan arkadaşlarla da Trabzonda yaşayıp buna inanan varmı acaba . Trabzon şehri en küçük yönetim şekli olan Muhtarlığından Belediye başkanlığına oradan Trabzonspora kadar siyasetle birleşmiş özleşmiş ve kanıksamış bir şehirdir. Son başkanlarımıza bakın ne demek istediğimi anlarsınız. Amacım o veya bu partiyi yermek savunmak değil . Ama gerçek bu . Nuri Albayrak Dönemiyle bu siyasete giriş başladı . Arada Atay aktuğ ve sadri gibi siyasi destekleri olmayan başkanlar apar topar istifa ettirildi ve devamında iho ve usta ile sonuca gidildi. Unutmayın bu takım 2011de şampiyon olduğunda bile sadri şener istifa etsin diye kulis yapıyordu bazıları . O nedenle takıma yeni başkan arıyorsanız açın iş adamları listesini ve bakın kim siyaseten biraz aktif ve biraz piyasa yapması lazım o yeni başkan adayımız ve başkanımız ... Hayırlı uğurlu olsun ...
                    Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• 26 ayda borcumuz 400 milyon tlden 1 milyar tlye çıkmış.....

Ve Burak Yılmaz'dan başka gol atıp galip gelme şansımız yok denecek kadar az......

Bu işte bir yanlışlık var.....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Yine kanser edecek bir maçtı

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                        Yükleniyor...
                        X