gol atamayacağımıza göre en iyi sonuç 0-0 . zaten Rıza'nın da işine gelir ..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 21. Hafta l Gençlerbirliği 0 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Yenersek 3. ile puan farkı 3 e düşecek, Başak City yarın zayıf rakibine acımaz o yüzden çıkıp adam gibi şu maçı alsınlar en son kimi yendik unuttum 3-0 ya da 4-1 lik galibiyet bekliyorum, zahmet olacak ama bari şu maçı alsınlar.
__pere__hubo__durica___kamil
___________okay
_______yusuf___sosa
_____abdül_______ndoye
___________roda"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkalarını suçlamayı bırakmalıyız bence sorun bizim aciziyetimiz.
Yorum
-
İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZerre umudum yok aptal bir oyun ve sacma sapan bir golle kaybederiz
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi oyuna dair ufak bi umudum varsa Abdulkadir ve Sosa, Pereira 3 lüsü sayesinde. Hocamız skoru tutmaya çalışırsa yine ilk yarıda vay ki ne vay.
Yorum
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen. 10 kişiye karşı tek forvetle oynarsan ve ikinci forvetini gol yedikten sonra oyuna alırsan ağlamaya gerek yok.
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçtiğimiz hafta Pazartesi günü oynanan ve 0-0 eşitlikle sona eren Trabzonspor-Göztepe maçını Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi’nde bulunan evinde TV’den takip eden İbrahim Gürsoy kalp krizi geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştı.
Sürmeneli 61 yaşındaki Gürsoy, Göztepe maçının son dakikalarında “sizin oynayacağınız topun, beni hastaneye götürün” diyerek fenalaştı.
Acil olarak Mehmet Akif Ersoy hastanesine kaldırılan ve burada 4 gün yoğun bakımda tutulan Gürsoy bugün hayata gözlerini yumdu.
Gürsoy’un cenazesi namazı yarın Karadeniz Mahallesi’nde bulunan Yunus Emre Camii’nde kılınacak.
-----------------------------------------------------
ALLAH rahmet eylesin amcamıza. Mekanı Cennet olsun.BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak Albayrak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebize karsi canavar kesilen göztepe kalecisi osmanlispordan iki gol yedi ..........
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum