TSL 18. Hafta l A. Konyaspor 2-2 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • halilaziz61
    • 01.01.2005
    • 5341
    • Öğrenci
    • İstanbul

Hala olayın ciddiyetinde değiliz, biz son 3 maçı Real Madrid ile oynamadık
    Ligin sondan ikincisi bir takımla oynadık ve bir kez bile galip gelemedik

Hala hocanın gönderilmesi için ne bekleniyor???
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Gurpas
      • 12.11.2010
      • 4915
      • İstanbul

Rıza diyor ki Yusuf u ve Sosa yı aynı anda oynatamam. Be adam al Yusuf u sol açığa N doye nin oynadığı rolü üstlensin bak nasıl oynuyormuş ikisi bir arada.

Yorum

• emrahtuna
        • 14.02.2017
        • 1526
        • mühendis
        • İstanbul

ikinci yarı bizim için iyi başlamadı..konya ya 3 maçta da üstünlük sağlayamadık..halbuki hiçte bişeyleri yok ama anlayamadım neden oynayamıyoruz bu takıma karşı..maçın özelinde kötü tarafları hepimiz gördük izaha gerek yok..abdülkadir ve okay ayakta kalanen etkili oyuncularımız oldu..inşallah diğerleride kendini bir an önce toparlar..

Yorum

• olcay_61
          • 30.07.2007
          • 4459
          • öğretim görevlisi
          • Trabzon

İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi
          Rıza diyor ki Yusuf u ve Sosa yı aynı anda oynatamam. Be adam al Yusuf u sol açığa N doye nin oynadığı rolü üstlensin bak nasıl oynuyormuş ikisi bir arada.
          Pozisyon olarak aynı mevkinin oyuncusuymuş sosa ve Yusuf. Gel görki forvet olan Damdoy forvet ve kale dışında heryerde oynatılıyor. Hocanın herşeyi çelişki yumağı

Yorum

• alperrr
            • 04.08.2012
            • 2869
            • Ordu

İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi
            Hala şoku, hayal kırıklığını, üzüntüyü ve bunların yarattığı agresifliği üzerimden atamadım.

Ulan artık iyi oyundan ziyade 3 puanın önemli olduğu haftalara girmişken, son saniyede gol yemek nedir arkadaşlar?

Karabük ve Konya gibi takımları yenemiyorsak biz nasıl başarılı olacağız?

Kazanılmış maçı verdik

Samsunlu Şerefsiz Kalkavan penaltımızı bile 12 sn. sonra verdi, neredeyse gol yiyorduk

Samsunlular bizi sevmez zaten

Burak'a yapılan ilk hareket de penaltı

Burak ve Abdüş'teki hırs niye diğerlerinde yok

Tüm hevesim kırıldı

Maça gitmeyi düşünüyordum, ama vazgeçtim

Her maç sinir, stres, göğsüm ağrıyor
            Yeter artık
            Ya abicim yanlış anlamada..

belki hatırlamazsın karabük maçı öncesi 3 atalım 5 atalım demiştin..
            bende böyle söylemlere gerek yok demiştim..

bu zihniyete girdiğimiz anda tepetaklak oluyoruz..
            her maç zordur..
            her rakip değerlidir..
            her maç 1-0 olsun bizim olsun..

senide artık sağlamcı söylemlerde görelim..
            zevkimizi maçtan sonra yapalım..
            garantici olalım..
            samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• My
              • 09.06.2004
              • 24460
              • Aydın

İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi
              Adam zaten sol açık oynuyorda altyapıda öyle ahmakça işler yapılıyor ki insan kafayı yiyor.
              "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• nakzo
                • 18.11.2006
                • 13213
                • MEMUR
                • Erzurum

İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi
                Hala istifa ettirilmeyen bir Rıza var takımın başında
                Umutsuzum

Haftaya hükmen mağlubiyet 5 maç seyircisiz oynama
                Şimdiden hayırlı olsun (((
                Rıza istifa edince kucka ile onazi pas yapmayımı öğrenecek ,yosa akbaş ve ugur evrimmi gecirecek veya onur bu saçma salak golleri sürekli yeme alışkanlığından vazmı geçecek, sosa kafasına taş düşüp ayıp oluyor azcık oynasam mı diyecek ,yusufcuk havalardan yere inecek mi.Bu takım kuruluşu itibariyle çok yanlış ve olmayacak oyunculardan kuruludur.Bu takımın sorunu saçma kadro yapılanmasıdır.
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• orhan42
                  • 14.10.2007
                  • 4546
                  • öğretmen
                  • Konya

Kötü oynadık , 10 kişil,ik takımı yenemedik..Hakem penaltımızı vermedi..Rıza hoca oyunu okuyamadı..Evet hepsine eyvallah.benim anlayamadım şeylerden birisi şu..Biz bu Konyaspor'a ve oyuncularına ne yaptık..4 maç oynadık hepsinde hır gür..Adamlar sanki final maçı gibi agresif bir tavırla oynadılar..Bu neyin hırsı..Tribündeki şerefsiz hemşehrilerim , bu takım ve kulüp size ne yaptı ..Sizi küme düşerken görmek en büyük isteklerimden birisi bu sezon..

Yorum

• nakzo
                    • 18.11.2006
                    • 13213
                    • MEMUR
                    • Erzurum

Bu takıma sene başında alınacaktı 1.stoper,2 başakşehirden visca,3 osmanlıdan ndiaye,4.burak 5.Malatyaspordan azubuike. .İş işten geçmiştir.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• robinhood61
                      • 04.06.2008
                      • 1824
                      • ÖĞRETMEN
                      • İstanbul

Galatasaray başkan ve hoca değiştirdi çatır çatır yeniyor herkesi, biz hala başarısız bir yönetimle yola devam ediyoruz, teknik direktör desen amatör lig seviyesinde. Bu kafayla başarı gelmez. Bu maçta şunu farkettim son dakika golü yiyince herkesle asabi asabi konuşmaya başladım. Trabzonspor hayatımıza sıçmaya devam ediyor ancak futbolcular milyonlara doymuyor umrunda mı aq, umrunda olsa götlerini yırtarak koşar mücadele ederler.
                      KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Travelair
                        • 09.01.2005
                        • 36195
                        • İstanbul

Atiker Konyaspor’un kulüp başkan yardımcısı Ahmet Baydar, şöyle devam etti:

"Bir düdükle çocukların emekleri heba oluyor, büyük vebal alıyorsunuz. Sezon başından beri tam bir komedi yaşıyoruz. İlk yarıda sayısız maçta hakemlerin skora direkt etki eden kararları yüzünden puan kaybettik. VAR sistemi hayata geçirilmiş olsaydı bugün sıralamada ilk 10’un içinde yer alacaktık. Trabzonspor maçlarında ligde Traore’nin ayağı kırıldı hakem sarı kartla geçiştirdi, kupada Vedat Bora’yı hastanelik ettiler hakem yine sarı kartla geçiştirdi. Ama bu pozisyonların onda biri bir hareket direkt kırmızı kartla cezalandırıldı. Yetmedi ilk yarı iki net ofsayt pozisyonu es geçildi, rakip takım oyuncuları yüzde yüz gol pozisyonuna girdi. Yani biz ilk yarıyı bu hatalar zinciri yüzünden 2-0 geride kapatabilirdik. Yediğimiz golde de ofsayt görmezden gelindi ve maalesef 2-1 mağlup duruma düştük. İkili mücadelelerin büyük çoğunluğunda yanlış düdükler çalındı. Kısacası 10 kişiyle Trabzonspor karşısında destan yazan futbolcularımızın sonuna kadar hak ettiği üç puanı, Mete Kalkavan ile yardımcılarının berbat ve basiretsiz yönetimi nedeniyle elimizden alındı."

Süper Lig’de Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan Atiker Konyaspor’un kulüp başkan yardımcısı Ahmet Baydar, Maç oynanırken tribünler karşılaşmayı yöneten...

Birincisi, bizim maçlarımızı öne çıkarıp Trabzonspor'u hedef göstermesi çok yanlış
                        İkincisi, Konyaspor'un ilk golü öncesi Novak başından darbe alıyor. Hakemin, oyuncu başından darbe aldığı için kesinlikle oyunu durdurması lazım ama durdurmuyor ve hemen akabinde yapılan atakla gol yiyoruz. Buna ne demeli?
                        En son Travelair tarafından düzenlendi; 22.01.2018, 21:04.
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• PortoDeGalinhas
                          • 11.08.2014
                          • 1638
                          • Gemi İnşaatı veGemi Makinaları Mühe
                          • İstanbul

Onur u gerçekten seviyorum ama son zamanlarda ciddi bir performans düşüşü yaşıyor ve bu şekilde takıma faydası olacağını düşünmüyorum. Hani stoperinin biri kötü olur, orta sahada bir oyuncun kötü olur, ya da forvetlerinin biri formsuz olur, bunların bir şekilde telafisi olur. Ama kalecinin kötü olmasının hiç bir telafisi olmuyor maalesef ve takımın da modunu inanılmaz düşürüyor. Biraz önce biten gs maçını muslera resmen tek başına aldı. kayseri 45 dakika boyunca sağdan soldan ortadan her yerden yüklendi ama adam tek bir hata yapmadı, bunun yanında çok net 3-4 pozisyon çıkardı. ve muslera 1 sezon da en azından 7-8 maçı böyle tek başına alıyor. Onur şu performansı ile bizi her sezona -10, -15 puanla başlatır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                          https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• serkanholep
                            • 20.01.2008
                            • 5885
                            • Öğretmen
                            • Bursa

oyuncularımızın bir çoğunu ibb, gs,bjk,fb ye koysak çatır çatır oynarlar. hatta çoğu ilk 11 lerde oynardı

bizdeki asıl problem kadro mühendisliğidir

yazıcı,sosa,okay,kucka,onazi orta alan için çok

bir takımda ortasahada savaşçı koşan bir oyuncu olmalı. pas yüzdesi de orta düzeyde olması iyi olur. yaşı hiç önemli değil

bizde bu görevi yapabilecek sadece onazi var ama saydığım özellikler çok düşük. pas, savaşma gibi

okay,kucka aynı

sosa ve yusuf aynı ya da yusuf yanlış yerde oynatılıyor.

kanat oyuncumuz var ama orta alan tam olmadığı için kullanamıyoruz

yusuf için bir yol çizilmeli

10 numara mı kanat mı merkez orta saha mı

profosyonel yardım alınmalı

bana göre kant oynaması çok zor çünkü patlama gücü ve hız yok

Yorum

• halilaziz61
                              • 01.01.2005
                              • 5341
                              • Öğrenci
                              • İstanbul

İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                              Rıza istifa edince kucka ile onazi pas yapmayımı öğrenecek ,yosa akbaş ve ugur evrimmi gecirecek veya onur bu saçma salak golleri sürekli yeme alışkanlığından vazmı geçecek, sosa kafasına taş düşüp ayıp oluyor azcık oynasam mı diyecek ,yusufcuk havalardan yere inecek mi.Bu takım kuruluşu itibariyle çok yanlış ve olmayacak oyunculardan kuruludur.Bu takımın sorunu saçma kadro yapılanmasıdır.
                              Kucka ve onazi iyi oyuncular ama senin hocanin yegane taktiği şişirme toplarla Burak beyi kaçırmak olunca pas yapmıyor görünüyor.
                              Yıllar önce szymek i futboldan soğutan ziya doğan taktiği gibi...

Pas yapmasını istiyorsan pas futbolu taktiği vereceksin.
                              O kalibrede hocan olmadığı için topu şişir atarsa bir gol yat üstüne yoksa beraberliğe oyna taktiği ile oynarsin

Rıza nin savunulacak zerre şeyi kalmadı

Kendimizi kandırmaya devam edelim.

Bu takıma adam akıllı hoca lazım

Yerli olmamali
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• ctopal89
                                Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                                • 23.01.2018
                                • 2
                                • İstanbul

Burak ' ın 2. golünde sevinçten kalbim duracakken Onur denen kalecinin yaptığına bak. Artık yerine iyi bir kaleci alınmalı bir insan 10 yıldır kendini geliştiremez mi yahu?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...