Konya deplasmanı her zaman zor geçmiştir bu maçta yine öyle oldu.Rakip eksik kalınca maçta bir adım öne geçsek de bunu sahaya yansıtamadık.Hücumsal anlamda eksiklerimiz çok fazla,pas kalitemiz düşük olduğu için organize hücum yapmakta zorlanıyoruz ama bu maçı bu eksiklikten dolayı kaybetmedik.Deplasmanda atılan iki gol kazanmak için yeterli bir sayıdır kazanamıyorsan hatta son dakikalarda attığın galibiyet golünü koruyamıyorsan asıl sıkıntı buradadır.
Burak bence görevini yaptı her yaptığı vuruş gol olacak diye birşey yok.Akan oyunda eksikleri var tabi ki ama kimse dört dörtlük değildir.Takım olmayı başarmak birbirinin eksikliği gidermek demektir burak nasıl ki skor üreterek skora katkı vermeyen oyuncuların eksikliğini kapatıyorsa, diğer oyuncularda onun eksiklerini kapatmalıdır.
Şuan görünen vasat futbolumuz pas kalitesi düşük oyuncularımızın fazla olmasından kaynaklanıyor bu oyuncuları ancak zaman için de eriterek çözüm bulabiliriz.Hangi hoca gelirse gelsin daha fazla fark yaratamaz.2-3 yıldır idmanlarda bizden daha fazla pas çalışması yapan bir takım yoktur ama gelişemiyoruz çünkü 25-35 yaşındaki oyuncuları pas konusunda geliştiremezsin Futbolcularda ki bu eksiklik okul çağında düzeltilebilecek bir durum.Bizim yapacağımız kesin çözüm zaman içinde planlı bir şekilde kadrodaki bu oyuncuları eritmek olmalıdır.
Tekrar maça dönersem tam maçı kazandık derken Onur kafamızdan aşağı kaynar suyu boşalttı.Onura söyleyebileceğim tek şey sen bu değilsin.
İlerisi için birşeyler söylemek gerekirse hedefimiz üst grubun içinde kalmak idi ve biz bu maçta berabere kalsak da hala üst grubun içindeyiz yani kaybedilmiş hiçbirşey yok önümüzde üst üste iki iç saha maçı var bu maçları alırsak ligde yine güzel bir konuma gelebiliriz.
rıza hocanın 10 kişiye karşı oynamak zordur demecine uyuz oldum. sanki konya 11 kişiyken şiir gibi top oynuyorduk. düzenlediğin her basın toplantısında malatya maçında 10 kişi kalmandan bahseden sen değilmisin. 10 kişi konya değilde biz kalsaydık ne olurdu acaba? konya bize karşı zorlanırmıydı, PSG bile dün gece 10 kişi kaldıktan sonra sahasından çıkamadı ve ve kimilerine göre fransa liginin gelmiş geçmiş en iyi takımı yenildi dün gece. neresinden tutarsan elinde kalan bir açıklama. risk konusunada girmiyorum bero ile risk almış hocamız ilk değişikliğinide 55 te yapmış. bero demişken bero, castillo, ramil, suk ve ibanezi aynı transfer döneminde bu takıma kazandırmayı başaran kimse, scout ekibiyse bu ekibin, kişilerse o kişilerin, derhal kulüple ilişkisi kesilmeli. aldıkları adamların hepsimi karavana olur.
rıza hocam ilk önce milli ara dedin durdun ama gördük ki milli aradan sonra oyun olarak geriye gittik çekirge misali maçları kazanıyoruz dedik, sonra devre arası kampı dedin durdun yine gördük ki bu kamptan sonrada takım geriye gitmeye devam etmiş artık savunmada yapamaz hale gelmişiz, abdulkadir hariç tüm oyuncuların performansı düşmüş, uefanın gelecek vaadeden 50 futbolcu listesinde yer alan yazıcı normal sıradan bir oyuncu haline gelmiş, kucka 2 metre ilerisine pas atamaz hale gelmiş, herkesin çok beğendiği hubocan bile bu meşhur devre arası kampından sonra son iki maçtır görüyoruz ki marsilya günlerine geri dönmüş. ligin en çok hava topu kazanan takımı olmamıza rağmen 1 tane kornerden gol atamamışız. hava topu kazanmada sıkıntı yoksa gol atmada sıkıntı varsa demekki korner organizasyonları iyi çalışılmıyor demektir. say say bitmiyor bitmez. son olarak; küstürdüğün, basın toplantılarında taraftarın önüne attığın, 1 gün geç kaldığı için takımada arkadaşlarınada ihanet etti dediğin, konya kupa maçından sonraki basın toplantısında gole ihtiyacımız vardı o yüzden onu oyuna almadım diye enteresan bir açıklama yaptığın oyuncunun sahada kaldığı süredeki oyun zekasını görebildin mi acaba rıza hoca.
resmen dün sarı kartı göster bana diyerek cezalı duruma düşen hubocan içinde takıma ve arkadaşlarına ihanet etti demeci verecekmisin acaba rıza hoca,
abdulkadir çamura düşmüş altın gibi parladı dün maçta, hep böyle devam edip bonservis rekorlarını altüst eder umarım. takımda beni heyecanlandıran tek gerçek abdulkadir. gerisi zaten emekli ordusu gibi. birazda okay var işte gelecek beklediğim.
şike yılından beri kazanamadığımız karabük ve konya deplasmanlarından yine kazanamadık. bu arada Muharrem Usta, tv ye yeniden çıktıktan sonra 4. maç oldu hala kazanamıyoruz.
biz barcelona değiliz,real madrid de değiliz bayern münih hiç değiliz
sende bunların hocası değilsin rıza hoca,
bunların hocaları bile maç içerisinde bazen futbolcuları kadar efor sarfediyor,
hata yapanı,yanlış yerde duranı,koşmayanı,adamını tutmayanı,kaçaranı yeri geliyor
el kol hareketleriyle bağırarak uyarıyor.
rıza hocaya dikkat edin,elini kotunun veya pantolonun cebine sokuyor
sakin sakin maç izliyor,
ben evde tv karşısında pres yapın,basın,coşkulu oynayın
baskı kurun ilerde çoğalın,sağdan soldan bindirin diye içim içimi yiyor
oturduğum yerde duramıyor,
zannedersin takım tıkır tıkır oynuyor
rıza hocada takıma diyecek bir şey bulamıyor eller cepte maçı izliyor.
rıza hocam sizin yerinizde ben olayım,
kenardaki heyacanımla takımı takır takır oynatırdım,
abdülkadir dışında ki tüm oyunculara heyecan katardım,
o kadar vurdum duymaz maçı izliyor ve yönetiyorsun ki
formsuzluğunı,
ndoye 72.dak.katlanarak kanıtlıyorsun,sağlamasını beroyu onuya alarak sağlamlaştırıyorsun.
benim anlayışımda kenarda ki hocalar ve yardımcıları
futbolcu kadar terlemelidir.
biz barcelona değiliz,real madrid de değiliz bayern münih hiç değiliz
sende bunların hocası değilsin rıza hoca,
bunların hocaları bile maç içerisinde bazen futbolcuları kadar efor sarfediyor,
hata yapanı,yanlış yerde duranı,koşmayanı,adamını tutmayanı,kaçaranı yeri geliyor
el kol hareketleriyle bağırarak uyarıyor.
rıza hocaya dikkat edin,elini kotunun veya pantolonun cebine sokuyor
sakin sakin maç izliyor,
ben evde tv karşısında pres yapın,basın,coşkulu oynayın
baskı kurun ilerde çoğalın,sağdan soldan bindirin diye içim içimi yiyor
oturduğum yerde duramıyor,
zannedersin takım tıkır tıkır oynuyor
rıza hocada takıma diyecek bir şey bulamıyor eller cepte maçı izliyor.
rıza hocam sizin yerinizde ben olayım,
kenardaki heyacanımla takımı takır takır oynatırdım,
abdülkadir dışında ki tüm oyunculara heyecan katardım,
o kadar vurdum duymaz maçı izliyor ve yönetiyorsun ki
formsuzluğunı,
ndoye 72.dak.katlanarak kanıtlıyorsun,sağlamasını beroyu onuya alarak sağlamlaştırıyorsun.
benim anlayışımda kenarda ki hocalar ve yardımcıları
futbolcu kadar terlemelidir.
Çok doğru tespit rıza hocanın hırsı hiç yok beşiktaşın başında olsaydı aynı durumda olurmuydu çok merak ediyorum az buçuk tanıyoruz en azından dışarıdan daha aktif bir hoca görüntüsü vardı bize gelenlerin hepsi mi bozuluyor arkadaş elleri ceplerinde maç izliyorlar bize bizi tanıyan ve kendi içimizden biri lazım hami olmadı peki bu isim kim olacak bilmiyorum gözle görülür iyi bir yerli antrenör de göremiyorum maalesef Allah yardımcımız olsun sabır etmek lazım başakşehire imreniyorum okadar oyuncusu var kimse gıkını çıkartmadan yedekliği sorun etmiyor bizde ise durum ortada herşeyimiz problem arkadaş ..
3 maçtır Konya'ya karşı bir taktik üretemeyen Rıza Hoca'yı mı eleştirelim...
Kendisine hiç yakışmayan goller kaçıran Burak mı ?
Anlamsızca yediği frikik gollerine bir yenisini daha ekleyen Onur mu ?
Yoksa Rıza Hoca'dan taktiksel deha bekleyen, Burak'tan bitiricilik bekleyen ve Onur'dan gelişim göstermesini bekleyen taraftar olarak bizler mi suçluyuz ? Olmayacak beklenti içine girdiğimiz için suçlu biziz sanırım...
Hani bir söz vardır ya, atanın ile tutanın iyi olacak. Burak atamadı, Onur yedi ve sonuç ortada. Yani bize 3 puanı getirecek adamlar, bizi 3 puandan eden adamlar oldular.
Hani derler ya teknik direktörün takıma etkisi azdır diye. Bence bu büyük palavra, iyi teknik direktör takımın çehresini komple değiştirebilir. Ama Rıza Hoca gibi hocalar için bu söz doğru işte, ne değiştirdi takımda, biraz agresiflik dışında hiçbirşey. Bu mu peki şampiyonluk hedefi olan takımın ihtiyacı ? Rıza Hoca Antalya'da, Sivas'ta, Eskişehir'de ne yaptıysa burada da aynısını yapıyor. Neden kimse hoca burası Trabzon demiyor. Desek ne olacak, hocanın kariyeri belli, futbol felsefesi belli.
Devrenin sonunda da yazmıştım buralarda. Kimse 5-6 maç seri oldu diye gaza gelmesin, zaten kolay bir periyottu bu demiştim. Rıza Hoca'yla bizim olabileceğimiz maksimum lig 5.liğidir. Boşuna beklentiye girip de hayal kırıklığına uğramayın derim ben.
hoca elindeki malzemeyi kullanamıyor.
İşlerin kotu gittiğinin farkında ama bir kez dahi olsa farklı birsey denemiyor.
Tekrar ediyorum ndoye oynuyorsa sol kanat değil burak ile cift forvet oynar.
En azından 3 lu oynamayı dene.Ne bileyim baska bir sey dene.Surekli burak ı defans arkasına kacırarak gol atmaya calısıyorsun.
Baska bir tane dahi hucum seti yok takımın.Ayıptır gunahtır.volkan ve bongonda bir kez dahi oynatılmadan gonderildi,gidip santrafor adamı kanatta oynatıyorsun.
ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Hafta içi kupadan elenmenin şokunu atlatamadan ikinci bir şoka girdik dün
Dünkü maç beni sadece futboldan değil yaşamdan soğuttu
Rakipler kazanırken biz 3 puanı son saniyede verdik, nasıl kahrolmam, nasıl yanmam
FB galibiyeti üzerimizdeki ölü toprağını ve Karabük maçından bu yana yaşadığımız travmayı bitirmesi açısından harika olur ama zor
Bu arada TS'nin tek dostu TS'dir. Karabük adisi ve Konya bize karşı k.çlarını yırttılar. Oh olsun Gençler çaktı Karabük'e. Bu hafta da Konya'ya vururlar inşallah
Dün Ali TURAN'ın ölümüne, vahşice yaptığı faulde Abdüş'ün sakatlanmaması mucize. Ahlaksız bi de ne yaptım der gibiydi hakeme. Aslında 2 kırmızı imkanı olsa bile verilirdi o harekete
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
hoca elindeki malzemeyi kullanamıyor.
İşlerin kotu gittiğinin farkında ama bir kez dahi olsa farklı birsey denemiyor.
Tekrar ediyorum ndoye oynuyorsa sol kanat değil burak ile cift forvet oynar.
En azından 3 lu oynamayı dene.Ne bileyim baska bir sey dene.Surekli burak ı defans arkasına kacırarak gol atmaya calısıyorsun.
Baska bir tane dahi hucum seti yok takımın.Ayıptır gunahtır.volkan ve bongonda bir kez dahi oynatılmadan gonderildi,gidip santrafor adamı kanatta oynatıyorsun.
Çünkü teknik direktör olarak adamın kalibresi bu.
Sormak lazım hangi mantıkla bu adamı takıma hoca yaptınız ???
Yorum