Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Antalya öne geçti Allahım noluyor.

Yorum

• maçla ilgili çok güzel flood herkesin izlemesi lazım

Yorum

• Usta nasıl özkahya hakkında konuşmaz anlamak çok zor
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Bursa taraftarıyla herhangi bir elektriklenme olmadı sanırım, değil mi ?

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Ahmet Almacı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            https://twitter.com/maslamas11/statu...42336276770817

maçla ilgili çok güzel flood herkesin izlemesi lazım
            Güzel olmuş cidden iyi iş çıkarmış...
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Ahmet Almacı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              https://twitter.com/maslamas11/statu...42336276770817

maçla ilgili çok güzel flood herkesin izlemesi lazım
              Şu an elimizdeki yerli iskeleti sağlam bjk ile en iyi takımız yerli konusunda. Bu adamları kolay kolay bir araya getiremezsin hem yetenekli hem mücadeleci adamlar başarı gelmek zorunda artık yoksa elden uçar giderler.
              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Gol yememeye alıştık, hem de çok fena alıştık. Erzurum maçında yiyince moralim bozuldu mesela

Ayağınıza sağlık takım, tebrikler tekrardan...

(UEFA)

Yorum

• Rıza hocanın geldiğinden beri en verimsiz maçı bence. İşi zor çünkü oynayamayan çok kaliteli oyuncularımız var. Bu kadar kaliteli oyuncunun var olması zor bir durum. Bu oyuncuların küstürülmeden takıma her an katkı verecek düzeyde tutulması gerekmekte. Castillo,Bongonda,Sosa,Onazi,Bero,Olcay,Volkan. Yedeklere bak be.
                  Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bursa taraftarıyla herhangi bir elektriklenme olmadı sanırım, değil mi ?
                    stadda karşılıklı tezahürat bile oldu. tertemiz şampiyon şeklinde. yeni bir kardeşlik başladı diyebiliriz. bursalılar formalarıyla maç öncesi şehirde çok rahat geziyorlardı. sıkıntı yok yani.

alınan galibiyetler ister istemez Ersun Hoca dönemini sorgulatıyor. ancak ben hala Ersun Hoca nın bir takımı büyük takım refleksinde oynatabilecek nadir yerli hocalardan biri olduğunu düşünüyorum. Okay dan stoper yaratma çabası, orta ikiliyi Kuco-Sosa ikilisinden kurma çabası oyuna hükmetme adına yapılan hamlelerdi. fakat hocanın en büyük problemi ezelden beri bilinen oyuncu yönetimi ve ilişkileri. fenerden de bu yüzden gönderildi. oyuncular kendisine cephe almıştı. soyunma odasında ettiği küfürler basına sızdırılmıştı. bizde de aynı durum oldu anlaşılan. takım içi dengelerde ipleri eline alamadı ya da almak istemedi. sonucunda da huzursuz bi ortam oluştu. hocanın saha dışı yönetimi berbat olması herşeyi mahvetti. alanya maçında ilk yarım saat şiir gibi top oynayan takım ne oldu da maçı ordan verdi benim için hala büyük nir muamma. sadece hoca yetersizliği mi tartışılır.

dünkü maç bana başakşehir maçını anımsattı. geç gelen değişikler, takım geri yaslanmasın ama dinamızm de kazansın diye Yusuf-Bero değişikliği. Rodallega ya yapılan muamele. tek fark bu maç gol yemedik. şu maç takımın başında Ersun Hoca olsaydı yazılacakları düşünemiyorum.

velhasıl artık şuydu buydu diye geri dönüp sövmenin bi manası yok. gayet iyi gidiyoruz. Rıza Hoca takıma biraz ciddiyet kazandırdı olanları gördük. kadro kaliteli çünkü. yetenek anlamında bu takımın oyuncusu değil ,gitmesi lazım, çöp vs. ilan edeceğimiz futbolcu sayısı çok az. ben oyun anlamında hocanın etkisini görmek için ikinci devreyi görme taraftarıyım. şuan denemeler yapıyor. gol yeme sorununu halletmek üzereyiz. sıra akıcı oyunda.
                    There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      stadda karşılıklı tezahürat bile oldu. tertemiz şampiyon şeklinde. yeni bir kardeşlik başladı diyebiliriz. bursalılar formalarıyla maç öncesi şehirde çok rahat geziyorlardı. sıkıntı yok yani.
                      Eyvallah.

(UEFA)

Yorum

• Hubocan’ın şu performansını gördükten sonra Okay’ı bile stoperde deneyip Hubocan’a şans vermeyen Ersun Yanal’a ve sakatlıklar olmasa yine şans vermeyecek olan Rıza Hoca’ya hayret ediyorum.

Yorum

• bursalılarla barışmamız eski kavgalı gürültülü ortamın geride kalması sevindirici ama yinede Ts forması üzerine bursaspor kaşkolu takılmamalı dün çok sayıda böyle giyinmiş renktaş gördüm bence çok abartıyoruz

Yorum

• İlk olarak İlyas Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bursalılarla barışmamız eski kavgalı gürültülü ortamın geride kalması sevindirici ama yinede Ts forması üzerine bursaspor kaşkolu takılmamalı dün çok sayıda böyle giyinmiş renktaş gördüm bence çok abartıyoruz
                            bizim taraftar tadında bırakmaz, ya küfür kıyamet olur ya da yılışık cıvık cıvık bir durum. gösteriş meraklığından kaynaklı bir durum.

Yorum

• İlk olarak Murat Keçeci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Altın değerinde bir 3 puan daha hanemize yazdırarak hem geceyi hemde puan tablosunu güzelleştirdik.

Maça geçersek dirençli bir rakiple oynadık dolayısıyla pozisyon bulmakta zorlandık böyle rakipleri açmak için orta saha da topu daha organize şekilde dolaştırmamız gerekiyor.

Her ne kadar kazanan haklıdır görüşüne katılsamda kendimce sahada bazı yanlışlar gördüm.Öncelikle ilk eleştiriyi Rıza hocaya yapacağım kasımpaşa maçında fena işler yapmayan kucka,onazi ikilisini bozması yanlıştı yapması gereken onlarla başlamaktı kötü oynayan olursa o zaman Okayı sahaya sürerdin bu şekilde taktik gereği oynatmadım diyerek önceki maçta iyi oynayan oyuncuyu kesemezsin,böyle yaparsan forma rekabetinden bahsedemezsin ve forma adaletini sağlayamazsın.

İkinci eleştirim kuckaya seni buraya gençlere örnek olasın diye getirdik gençleri ite kakasın diye değil hareketlerine dikkat et.İdmanlarda belkide o pozisyonu kuckanın vurması şeklinde çalışılmıştır belkide pozisyonda kendi kafasına göre hareket eden yusuf hatalıdır ama hiçbirşey takım arkadaşını sahada rencide edecek hareket yapmanı gerektirmez.Haklıyken haksız duruma düşme.

Gelelim gecenin güzelliklerine öncelikle gecenin en güzeli taraftarımızdı üzerine düşeni fazlasıyla yaptı oyuncularımızı sürekli diri tuttular.Gol yemediysek bunda futbolcusunun konsantrasyonununu yüksek tutmasını sağlayan taraftarın payı büyük.

Bir başka güzel şey ise yusufun golüydü iki hafta önce goller kaçırdığında söylemiştik bugün atamadı ama yarın atacaktır diye çünkü kumaşı kaliteli, skora etki eden oyuncu önemli oyuncudur.

Takım halinde iyi işler yaptık hubocan savunmada iyidi.perreira form grafiğini her geçen gün arttırıyor.Uğur ve mas da üzerlerine düşeni yaptılar.orta saha da Okay ve kucka iyi mücadele etti,Yusuf iyidi,Burak gününde değildi fakat yine de çalışkandı.Abdülkadir ise sahanın en genci ama oyun görüşü olarak sahanın en tecrübelisi gibiydi.Ndoye biraz etkisiz kaldı ama onun bi suçu yok sprinter özelliği olmayan oyuncuya hem hücuma çık ceza sahasına gir hemde orta saha çizgisinde alanını kapat görevini yüklersen bu performansı normal.

Uzun zamandır hakemlerden bahsetmiyorduk anlaşılan o ki birilerini yavaş yavaş tedirgin etmeye başladık sahadaki maşa, maçı berabere bitirtmek için elinden geleni yaptı bursayı oyunun içinde kalmasını sağlamaya çalıştı asıl amaç belliydi bursa Trabzon siz kardeş kardeş 4.lük ile 6.lık arasında dolaşın,İstanbul takımlarının arasında ne işiniz var der gibiydi.Yönetim bu konu da üzerine düşeni yapmalı.

Son olarak Karabük maçına yönelik oyunculara birşeyler söylersem gerginlikten uzak olun aşırı şekilde maçı kazanma isteğiyle sahada birbirinizi kırmayın üzmeyin sahanın içinde herkes eşittir.Birbirinize sahip çıkın o zaman başarı kendiliğinden gelir.
                              Elinize sağlık, her hafta değerlendirmelerinizi takip ediyorum. Onazi konusunda bir ekleme yapmak istedim.

Malumunuz Onazi üç sarı kartlı. Kucka gibi o da cezalı duruma düşse Karabük maçında sıkıntı yaşayabilirdik. Hoca bunu göz önünde bulundurarak, oyuncusunu korumak adına yerinde bir tercih yaptı bence.
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Herşeyi geçin, unutun da,

Abdülkadir'in MAVİSİ MÜCADELE ETMEKTEN YEŞİLE DÖNMÜŞ formasını görüp de bu renklere tekrar aşık olmadıysanız. Boşverin gidin.

TRABZONSPOR ULAN!!!
                                Hala aklından çıkmayanlar burda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X