Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yalnız el pozisyonunda hakem el yok dedi futbolcuya
    Penaltiyi gerektirecek birşey yok demek istemiştir, yani kural yeni değiştiği için hakemler rahat bu konuda, medyada da tartişilmişti gs fb maçindaki pozisyon vesilesiyle, açiklama yaptilar.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence sadece ikincisi penaltiydi. El pozsiyonunda kural değişti. Oyuncu düşerken yere koyduğu ele top çarpiyorsa penalti vermiyorlar. İlk pozisyonda burak da kaleci çok içe içe kalmiş çarpişma gibi. Zor posizyon, emin olmadan çalmasi doğru değil.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      [emoji106]

E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence sadece ikincisi penaltiydi. El pozsiyonunda kural değişti. Oyuncu düşerken yere koyduğu ele top çarpiyorsa penalti vermiyorlar. İlk pozisyonda burak da kaleci çok içe içe kalmiş çarpişma gibi. Zor posizyon, emin olmadan çalmasi doğru değil.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        el pozisyonu da %100 penaltı.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• bizim önümüz verilmeyen penaltılarla değil, aleyhimize verilen penaltılarla kesilecek .
          Bu iyi günlerimiz gibime gelıyo.
          61

Yorum

• El kuralını bilmiyorum da, futbol kuralları içerisinde el yasaktır. Orada futbolcu kaymasaydı o top orta olmuştu içeri girmişti. Ama oyuncu kayıyor ve öyle ya da böyle eliyle topu kesmiş oluyor. Bu %1 milyon penaltı cezası gerektirir.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bursa geçen hafta fenere karşı seyirci destegiyle oynadı aynı skorla yenildi ama o macta fener bursaya top göstermedi.
              bu macta ev sahibi avantajı bizdeydi buna rağmen bazı pozisyonlarda yüregimiz agzimizda izledik maçı ki bursa bizim maca cok eksik oyuncusuyla cikti.

bizim macta biz yuzde 55 le topla oynadik 369 pas yaptık bursa ise yuzde 45 le topla oynayıp 251 isabetli pas yaptı.

bursa fb macinda ise, fb deplasmanda olmasina ragmen yüzde 62 ile topla oynayıp 467 isabetli las yaptı bursa ise fb ye karşi 239 pas yapmiş.

yine bursa bize karşı 21 orta yaparken fbye karşı 14 orta yapmış.

sözün özü büyük takım gibi oynamiyoruz. devre arası umarim duzelir bunlar.
              mantıklı taraftar görmek beni sevindiriyor..
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Yalnız ben geçen hafta Bursa-Fener maçını izledim fener bizim bulduğumuz pozisyonların p'sini bulamadı.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Halis Özkahya icin Muharrem Usta dan "ince ayar" bekliyorum. Bu adamdan hesap sormazsak kaybederiz, bunlarin devami gelir.

Penalti ve kirmizi kart verilmedi. Maci koparacak 2. net penaltimiz da verilmedi. Terbiyesizlik pesindeydi, tetikci gorevini yapmaya calisti basarisiz oldu. Bunun bir bedeli olacagini onlara gostermezsek devami gelir. Yonetim Halis in uzerine gitmeli.
                  Kesinlikle,Muharrem Usta akıllı adamdır,bu olayı es geçerse hiç bir şey kazanamayacağını en iyi o bilir.
                  • Memento mori

Yorum

• Her galibiyetten sonra Ersun ve avarelerine olan öfkem gün yüzüne çıkıyor. Bir yandan galibiyete sevinirken bir yandan da Ersun ve avarelerinin ihaneti aklıma geliyor, sevinçle öfkeyi aynı anda yaşıyorum.
                    "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• 2. Yarı gayet iyi oynayan takım hakemin vermediği 2 penaltıyla oyundan düştü. Bir nevi hakem hızımızı kesti. Oyuncularin çoğu o pozisyonlarda kaldı. Bursa'nın baskısını buna bağlıyorum ben. O penaltılar verilse, hatta o pozisyonlar hiç yaşanmamış olsa bu kadar baskı yemezdik.
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• O değil de Casper Yusuf'tan iyi kurtulmuşuz. Fena para da kazanmadık.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          El kuralını bilmiyorum da, futbol kuralları içerisinde el yasaktır. Orada futbolcu kaymasaydı o top orta olmuştu içeri girmişti. Ama oyuncu kayıyor ve öyle ya da böyle eliyle topu kesmiş oluyor. Bu %1 milyon penaltı cezası gerektirir.
                          Özellikle gözü önünde ele çarpan penaltıyı vermemek asla açıklanamaz, o kadar net ki😳

Şerefsizlik başladı, potaya girdik ya😡😡😡
                          Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Torunlarımda seni sevecek

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Özellikle gözü önünde ele çarpan penaltıyı vermemek asla açıklanamaz, o kadar net ki😳

Şerefsizlik başladı, potaya girdik ya😡😡😡
                              Hakemler önümüze kesmeye başlıyorlar. Önlemimizi almalıyız. Yoksa 2. devre ortalık yine karışacak.

Yorum

• Damdoydan maksimum verimi aldık bitti tamam, karabük maçına artık onsuz çıkarız diye düşünüyorum

bir de hoca Bero değişikliğini çok mantıklı yapsa da aynı dakika burak-rodallega değişikliği de yapmalıydı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X