Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu maçtaki dizilim ve oyuncu tercihleri Akhisar maçını getiriyor aklıma.
    İçerde Burak ve Yusuf'un beraber oynamasına karşıyım.Bir de bunlara Abdülkadir eklenince olmayacak.
    O maçta Okay-Sosa-yazıcı orta sahası vardı. Tabi o maçta stoperlerimizin ekstra gayretini de unutmayalım. Ben de korkuyorum valla herkes bir havalarda 3-4-5 atarız diye dolanıyor herkes umarım kazanırız

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Okay-Kucka ikilisini bir de Rıza Hoca ile izleyelim bakalım.

Yedeklere bak be..

Sosa-Bongonda-Volkan-Olcay-Castillo-Onazi-Bero-Rodellaga

Hey maşallah

Yalnız yine yedeklerde stoperimiz yok.

Yorum

• Onazi'nin bu kadar tercih edilmesinin tek sebebi sadece deli gibi koşuyor olması. Bu yetmez. Rakibi baskıdan rahatsız etmek değildir her şey. Onazi ayakta duramıyor. Rakibe doğru yaptığı her atılımda, rakibi Onazi'yi tek hamlede saf dışı bırakabiliyor.

Allah aşkına, 2 haftadır beni çıldırtıyor bu adam. Son Kasımpaşa maçında ayağına gelen topu uzun oynadı, takımı gereksiz yordu ve topu rakibe verdi. Ligde belki de en fazla geçilen adamdır Onazi. Saha içinde garip garip sağa sola atlayışları var ki tam komedi

Açıkçası, savunma yapmayı bilmiyor. Hücumsal katkısı da dibi boylayınca sahada kalmasının zaten hiçbir anlamı yok. En azından birebir savunmada daha iyi olan Kucka ve Okay'ı tercih eder, hızımdan düşürürüm. Ayrıca hocanın Yusuf'a bu hafta da forma vermesi Yusuf için son 11 şansı diyebiliriz. Dolu tribünler önünde güzel bir iç saha maçı ve kendisi Yusuf-Abdülkadir uyumundan yararlanmak istiyor. Umarım saha içinde çok fazla yardımlaşıp birbirlerinin verimlerini yukarı çekerler.
        En son B61 tarafından düzenlendi; 16.12.2017, 18:44.
        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Telaşa mahal yok.

En az 3 farklı kazanacağız.
          hocam sen böyle olumlu yazınca endişeleniyorum. bi terslik çıkmasın

dediğin gibi olursa harbiden otobüsün olayım mülayim
          There is no spoon...

Yorum

• kadro güzel bunu eleştiren futboldan anlamıyordur
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• yusuf'u kaleden uzaklaştırdık ve verimi düştü rıza hoca'nın sistemi böyle forvet arkası oynatmıyor 4-1-4-1 gibi veya 4-1-2-3 gibi.

sürekli böyle oynatmaz herhalde galiba bazı şeylerin oturmasını bekliyor özellikle defans yönünde zira çok fazla gol yiyorduk ondan sonra 4-2-3-1'e dönebilir.
              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Ben bu maçtam çok ümitliyim, sahaya baktığımızda yağ gibi akan oyunu, driplingleri izleyeceğiz.

Şutlar ardı ardına kaleyi bulacak ve hiç umulmadık farklı bir skorla kazanacağız.

Tahminim en az 3-0.

Yorum

• Isin problemi Abdulkadir haric orta sahada dinamik oyuncu yok, ki Abdulkadir de ofansta dinamik. Sakar da olsa Onazi orta sahaya hiz ve dinamizm getiriyordu. Ama hayirlisi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                  "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Değerli arkadaşlar, bu maç için ders çalışmayı bıraktım.

Bu kadar da net konuşuyorum.

Kesinlikle kazanacağız.

Yorum

• Olcay ısınmaya çıkmadı bi durum mu var

Yorum

• Beni tek korkutan Uğur. Ins bir bomba yapmaz. Okay stopere Onazi orta sahaya gecebilirdi.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben bu maçtam çok ümitliyim, sahaya baktığımızda yağ gibi akan oyunu, driplingleri izleyeceğiz.

Şutlar ardı ardına kaleyi bulacak ve hiç umulmadık farklı bir skorla kazanacağız.

Tahminim en az 3-0.
                          Olcay Çakır'ı izleyerek mi bu kafaya geliyorsun? Yada içtiklerin sana çok dokunuyor. Biraz dinlenmeye ihtiyacın var.
                          "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• [MENTION=24096]hos_cocuk61[/MENTION]

İçtiğim tek şey çay, su ve ölemeç çorbasıdır.

Yorum

• Yusuf u ilk 11 baslatmazdim.ikinci devre castillo onazi rodellega ile fişi çekeriz

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Rıza Hoca,N'doye u takıma monte etmekle ekstra bi hamle önde başlıyo...
                                Çift santrafor ihtiyacı olduğunda kenara bakmadan içerden değişikliği yapıyo...

Eleştri şu olabilir: " O bölgede Castillo,Olcay var kardeşim,yazık oluyo! " ( mı acaba. Skorlar ve sonuçlar bunu ortaya koyacak ve koyuyor şimdilik.)
                                En azından malzeme max. fayda ile kullanılmaya çalışılıyor.

Bir de Yusuf ve Abdulkadir ilk 11 tercihi 2.yarıya Roda,Castillo,Olcay dinamiği getiriyor Sosa monte olursa değişir bazı şeyler.

Özetle dolu dolu,geniş ve etkili/ potansiyelli bi kadro var elde ( kullanabilene eyyyy EY)

E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X