Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gayet iyi idik. Hele defansımız özellikle hobo okay muhtesemdi. 3 mactır gol yemiyoruz. Ve rakibe pozisyon vermedik. Abdus her topa atladı. Bu mac Mas ta iyi idi.
    Yani ndoye ile felan sallamayın yahu. Ersun a destek veren biri olarak soyluyorum.
    Rıza Hoca çok iyisin. Her hafta ustune koyuyorusun. çıkan giren değişen oyuncular farketmiyor.. Hadi aynı ciddiyetle Karabük 'ten dönelim.
    13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      45-70. dakika arasında oldukça iyiydik.. ama onun haricinde yine mehter marşı gibi oynadık.. hoca da tıpkı selefi gibi oyunu okuyamıyor.. olcayın oyuna verdiği katkı ortada.. ikinci değişikliği neden bu kadar bekledi ve 3. değişikliği de dalga geçer gibi 93. dakikada yapması tipik anadolu takımı hocalığının göstergesi bana göre..

maç biter bitmez rodellega kaşar adım soyunma tüneline girdi..

hoca diyor ki oynamayan oyuncular mutsuz; e o zaman neden o oyuncuları 93. dakikada oyuna alıyorsun?
      Rodellaga yi 93 ye oyuna almak boylesi kariyerli bir oyuncuya hakarettir.

Biz rodellega yi kazanmaliyiz TS için.
      Kaybetmek TS nin zararına
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• 65-75 arası hariç kötü oynamadık ama senkronize değiliz hala.
        Takım olmayı başarmamız lazım.
        3 puan çok iyi ama bunu düzeltmemiz lazım.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Kötü oynamadık kesinlikle. Hakemin skandal penaltı kararları var, direkten dönen toplar var. Bunun yanında Bursa'nın neredeyse tehlikesi yok. Hak ederek kazandık, devamı gelir inşallah. 3 haftadır gol yemememiz çok iyi. Bu arada geçen hafta da söylediğim gibi, Yalçın Çetin bize çok uğurlu geliyor. Adamın anlattığı maçlarda mağlubiyetimiz yok
          8. Kuşatma

Yorum

• Oyuncu değişikliklerinde biraz gecikti ama neyse 3 puanı aldık

Yorum

• Le Guen: "Son iki maçta da elimizden geleni yaptık. Ama sonuç almaya yetmedi. Başımız dik olmalı. Takımım elinden geleni yaptı. Bugün ikinci yarıda biraz kalite farkı çıktı ortaya, çok top kaybı yaptık"

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Hakikaten Roda'ya haksızlık yapıyor. N'doye için harcanıyor adam. Keşke burak sarı kart görseydi temizleseydi kendisini.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• hubocan çok kaliteli oynuyor. rodalega castillo hatta bongondo onaziye de ihtiyacımız var. rotasyon olmalı. ndoye mümkünse oynamasın.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Onazi'nin de bu hafta kurban edilmesi çok yanlış.

Yorum

• Iki sorunumuz var:

1. Topun kiymetini bilmiyoruz.
                      2. Hızlı kontrataga cikamiyoruz.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Burak'ı niye çıkarsın, her an golü kokluyor.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Ertan OKUMUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Lütfen gol sevinci esnasında Yusuf’un Burak’a tepkisine bakın☹️eğer müdahale edilmezse çok ciddi sıkıntılar bekliyor bizi çünkü özellikle Burak artık kendini takımdan üstte görmeye başlamış[emoji35]maç bitiminde sevinç bile yok adamda,bu arada bize 9 doğurtturan hoca kesinlikle üst sıralar için yarışmacı bir hoca değil ve hedefe yaklaştıkça hayal kırıklığı daha büyük olacak,inşallah ben yanılırım ☹️maçın skoru hariç beğendiğiniz birşey varmı bugün futbol adına

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          Kesinlikle katiliyorum. Bu aksam galibiyet disinda sevinecek bir durum bulamiyorum. Burak'in tepkileri takimdasliga verecegi zarari gectim mac icinde oyuncularin performansina etki edecek cinsten

Yorum

• 32 numarada kıçını yırttı gol atmak için

Yorum

• Teşekkürler çocuklar. Alınlarınızdan öpüyorum hepinizin
                              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• rodellaga direk soyunma odasına gitti. şu adamı bir türlü kazanamadık yahu. daha önce al adamı onu da motive et. öyle yada böyle 5 te 5 yaptık ama rıza hoca çok geç değişiklik yaptı bence ..
                                McLas was Here

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X