Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yahu gidin tenis falan izleyin siz.
    Sahada tek iyi Kuckaydı ilk yarı.
    Topu aldığında olumlu kullanan dikine oynayan bi o vardı.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence bu yazında anlattığın isim Abdülkadir

Yorum

• Tek taktiğimiz Burak'ı savunmanın arkasına kaçırmak. Aldığımız şansa galibiyetler bazı şeyleri ört bas etti.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bursa resmen hasta adam gibi sahada.
        Üzerine gitsen delik deşik edersin
        Çok yavaş top çeviriyoruz
        Maça risk alarak başlamalıydık
        90 dakikalık maçı 45 dakikaya indirdin
        İşini şansa bıraktın
        ��������

Yorum

• 6'lık yenilgilerin malum ve tek sebebi bu;

Yorum

• herkes burada yaziyor sosa girisn diye ama.ben guvenemiyorum.sabote edecekmis gibi geliyor ..her hafta yablis dizilisle baslayip sonra aaa surasi eksikmis aaa burasi olmamis diye au girsin bu girsin diyoruz yahu bir kerede dogru 11 le baslasak disimi kiracagim . hadi damdoy hocanin gozune giriyor ama.ortsaha okay kucka olmaz ya okay onazi ya kucka onazi olur okay ile kuvkanayni tipte oyuncular bunu belkide 4-5 mac yazdim . ama iste hoca inat mesela rodenin sucu ne madem castillo olcay bongonda ya guvenmiyorsun bari rode ile.basla solda neyse sinirlenmek yok yenecegiz İNSALLAH.
            bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Şimdi hepimiz N'Doye Yusuf diyoruz ya ikinci yarıya gol atarlarsalar şaşırmayalım
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sen önce bir damdoyun ne işe yaradığını söylesen ? Maaşını 800 e indirip devam etsin dimi ? Kucka hiç sırıtmıyor şu an sahada yanında Okay ile anca bu kadar olur.
                Damdoy'u gidip sola koyarsan bu kadar olur tabi. Ben 2. veya 3. santrafor olarak kalsın diyorum. Kucka topçu ise Okay Messi, bu kadar net.
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• canlı olarak izlemeye istinaden söylüyorum, kucka nasıl kötü oynuyor dersiniz ya?

damdoy hala oyunda ha ha ha ha ha ha ha ha !!
                  McLas was Here

Yorum

• Elinde bi dünya kanat oyuncusu varken Damdoy kanatta oynuyosa biz nabalım

Yorum

• O kadar eleştirdik Sosa'yı bunun binde birini yapmadı. Yazık..

Yorum

• Pereira-Ömür dışında hücum planımız yok. Yusuf önceki maçlara göre daha diri ama etkisiz. Bursa iyi kapanıyor. Beraberlikle yenilginin farkı yok, kazanmamız lazım.

Yorum

• 4-5 maçtır oynadığımız kadro,dizilis vs hic birşey anlamadım.aslında attığımız gollerin çoğu bireysel beceri,bana göre bi takımın iki kanadi da işleyecek
                          sakin olun...

Yorum

• Hahahaha aynen devam kaybederiz bu maçı

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Sahada iki tane iyi var Hubo ve Abdül. Diğerleri vasat.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tövbe yarabbi ben başka maç mı izliyorum yaa bu nasıl yorumdur.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                O adamda kafa yok yusuf erdogan gidince beyni daha da bulandi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X