Bursa resmen hasta adam gibi sahada.
Üzerine gitsen delik deşik edersin
Çok yavaş top çeviriyoruz
Maça risk alarak başlamalıydık
90 dakikalık maçı 45 dakikaya indirdin
İşini şansa bıraktın
herkes burada yaziyor sosa girisn diye ama.ben guvenemiyorum.sabote edecekmis gibi geliyor ..her hafta yablis dizilisle baslayip sonra aaa surasi eksikmis aaa burasi olmamis diye au girsin bu girsin diyoruz yahu bir kerede dogru 11 le baslasak disimi kiracagim . hadi damdoy hocanin gozune giriyor ama.ortsaha okay kucka olmaz ya okay onazi ya kucka onazi olur okay ile kuvkanayni tipte oyuncular bunu belkide 4-5 mac yazdim . ama iste hoca inat mesela rodenin sucu ne madem castillo olcay bongonda ya guvenmiyorsun bari rode ile.basla solda neyse sinirlenmek yok yenecegiz İNSALLAH.
Sen önce bir damdoyun ne işe yaradığını söylesen ? Maaşını 800 e indirip devam etsin dimi ? Kucka hiç sırıtmıyor şu an sahada yanında Okay ile anca bu kadar olur.
Damdoy'u gidip sola koyarsan bu kadar olur tabi. Ben 2. veya 3. santrafor olarak kalsın diyorum. Kucka topçu ise Okay Messi, bu kadar net.
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Pereira-Ömür dışında hücum planımız yok. Yusuf önceki maçlara göre daha diri ama etkisiz. Bursa iyi kapanıyor. Beraberlikle yenilginin farkı yok, kazanmamız lazım.
4-5 maçtır oynadığımız kadro,dizilis vs hic birşey anlamadım.aslında attığımız gollerin çoğu bireysel beceri,bana göre bi takımın iki kanadi da işleyecek
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum