Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yusuf Yazıcı ingiltere Premiere liginde top oynayacak öylemi? Adam hastanelik olur orada. Yusuf ancak Premier Lig futbolcularının kramponlarını temizler. Başka birşey yapamaz!!!

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu Kucka'ya iyi diyen arkadaşlar yaptığı iyi şeyleri yazabilirler mi?
      Kusura bakmayın ama Onazi oynadığında daha faydalı oluyor. İlk yarı boyunca Kucka'nın ne yaptığı belli değildi.
      Ben beğenmedim. Bu Kucka kötü anlamına gelmiyor. Ama iyi olduğu anlamına da gelmiyor.
      İlk yarıda Abdülkadir ve Pereira dışında geri kalan vasattı. Defans oyuncularına da iş düşmedi.
      Topu aldığında olumlu kullanıp dikine oynadı.
      Bütün hava toplarını aldı neredeyse.
      Burağa 2 ya da 3 ara pas attı. Bir de uzun pas attı. Burak ofsayta kalmasaydı hepsinde kral gibi asisti olacaktı.
      Orta sahada direnç gösterip top oynatmaya çalışan sıkışıklığı açmaya çalışan nadir oyuncuydu.
      Siz nasıl izlediniz maçı bilemem ama..

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Kucka-Yusuf olayi dil sorunu büyük ihtimalle.
        Olay normal ama bu Yusuf bu gidişle 2 yil sonra Akhisarda oynar.
        Bu maç ile Avrupa defteri kapanır.
        Bunu satabilen menajerin ellerinden öpülür.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Olcay lazım.
          ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kucka'nın ne işe yaradığını biri anlatabilir mi?
            Adam maçın Abdülkadir ile birlikte en iyi oynayanı bu nasıl değerlendirme yahu

Yorum

Refakatçi. Bomboş adam, yemin ederim büyük kazık.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Benim için önemli olan Yusuf'tur Abdülkadir'dir, Okay'dır, Onur'dur, Pereira'dır, gerisi hikaye.
                tek önemli sey takimdir
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yusuf Yazıcı ingiltere Premiere liginde top oynayacak öylemi? Adam hastanelik olur orada. Yusuf ancak Premier Lig futbolcularının kramponlarını temizler. Başka birşey yapamaz!!!
                  Bu nasıl yorum yahu. Yusuf'un oynama ihtimali var, oynarsa da sen de anca burdan kötülersin
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yusuf Yazıcı ingiltere Premiere liginde top oynayacak öylemi? Adam hastanelik olur orada. Yusuf ancak Premier Lig futbolcularının kramponlarını temizler. Başka birşey yapamaz!!!
                    otorite konuştu, hadi dağılın şimdi

Yorum

• Oyun aklimiz cok dusuk ikiye bir denemiyoruz. Sol tarafa olcay damdoy degisikligi gonlumden gecen. Damdoy reis tehdit olusturmuyor ceza sahasina tobe etmis zaten
                      ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Sahada kız gibi top oynayan futbolcuyu uyarcaksin tabi biz hali saha da kendimizden geçiyoruz orda 33 bin kişinin karşısında oynuyorlar. Ingiltere transfer olucam hayali kuruyorsa oyuna adapte olucak.

Yorum

Sen önce bir damdoyun ne işe yaradığını söylesen ? Maaşını 800 e indirip devam etsin dimi ? Kucka hiç sırıtmıyor şu an sahada yanında Okay ile anca bu kadar olur.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi sen Yusufsporlu olmuşsun kusura bakma bu maçta bana Yusuf'un beğeniyorum diyorsan bunu demek zorundayım Yusuf bizim için önemli tabi ki savunacağız ama sürekli hadi aslanım hadi koçum sen kralsin olmaz Barış Memiş vol 2 olur çok kötü oynuyor 3 haftadır
                            Kötü de değil, diğer oyuncular gibi vasat o da ama herkes ona saldırıyor dikkat edersen. Adam geri geliyor, ileri gidiyor, hep sorumluluk alıyor e dolayısıyla hata da yapıyor. Kucka 1 tane top almadı, geziniyor sahada. İnsiyatif almayınca ben de oynarım o kadar.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Koşuyor ve sahada yakışıklı topçu sayımızı artırıyor onun dışında bir fonksiyon görmedik.

Yorum

Yusuf Yazıcı adamı kötü yönde etkiliyor. Yusufun alköllü olmasından dolayı Kucka alkol kokusundan kaçıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X