Kucka-Yusuf pozisyonunda dil problemi olabilir. Harun 2 kişilik baraj kurunca Kucka zeki, kaleye vurmak istedi. Sonra barajı çoğalttılar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Şu Kucka'ya iyi diyen arkadaşlar yaptığı iyi şeyleri yazabilirler mi?
Kusura bakmayın ama Onazi oynadığında daha faydalı oluyor. İlk yarı boyunca Kucka'nın ne yaptığı belli değildi.
Ben beğenmedim. Bu Kucka kötü anlamına gelmiyor. Ama iyi olduğu anlamına da gelmiyor.
İlk yarıda Abdülkadir ve Pereira dışında geri kalan vasattı. Defans oyuncularına da iş düşmedi.
Yorum
-
yusuf'a çok anlamsız yükleniliyor herif geçen sezon hep forvet arkası oynadı orda yıldızlaştı şimdi sistem farklı ve göbekte oynatılıyor oda adapte olmakta zorluk çekiyor ayrıca öyle kötü bir futbolda oynamıyor ha siz diyorsanız 2 gol 2 asist yapsın anca o zaman iyi sayılır o ayrı mevzu.sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
Benim için önemli olan Yusuf'tur Abdülkadir'dir, Okay'dır, Onur'dur, Pereira'dır, gerisi hikaye.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyav nedir bu her zaman oyuncu fisleme, birilerini kötüleme digerlerini yüceltmek icin
hepsi bizim ve hepsi önemli
beraber olamadik mi messi bile olsa bi ise yaramaz
oyuncularin arasinda olur bunlar, nabiz orada 180Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Galiba tam olarak anlatamadim. Kiz gibi oynamasinlar, duygusal olmasinlar. En kötü durumda dahi yüksek bir beyin gücüyle saha da olsunlar.İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa sen nasıl taraftarsın aglıyan kim senin gibi taraftar yüzünden yıllarca Fatih tekke ve gökdeniz erken gitti bu takımda. Gökdeniz Trabzonspor da çoktan emekli yapmıştınız. Umarım Yusuf teklif alıp gider çocuk daha 20 yaşlarımda hata yapacak sana damdoy gibi çöpler az bile.Nefsin icin sevme
Yorum
-
Abi sen Yusufsporlu olmuşsun kusura bakma bu maçta bana Yusuf'un beğeniyorum diyorsan bunu demek zorundayım Yusuf bizim için önemli tabi ki savunacağız ama sürekli hadi aslanım hadi koçum sen kralsin olmaz Barış Memiş vol 2 olur çok kötü oynuyor 3 haftadırİlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf ve Okay'ı beğenmeyenler bir hava alsın. Kucka denilen adam defanstan 1 top alamıyor, rakibin arkasında saklanıyor. İnsiyatif alma diye bir şey yok. Onun yerine Yusuf geliyor top almaya, sonra suçlu Yusuf oluyor.
Burak ile Yusuf arasında negatif elektrik seziyorum, inş yanılıyorumdur. Kucka yerine Onazi veya Sosa girmeli.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum