Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kucka-Yusuf pozisyonunda dil problemi olabilir. Harun 2 kişilik baraj kurunca Kucka zeki, kaleye vurmak istedi. Sonra barajı çoğalttılar.

Yorum

• Şu Kucka'ya iyi diyen arkadaşlar yaptığı iyi şeyleri yazabilirler mi?
      Kusura bakmayın ama Onazi oynadığında daha faydalı oluyor. İlk yarı boyunca Kucka'nın ne yaptığı belli değildi.
      Ben beğenmedim. Bu Kucka kötü anlamına gelmiyor. Ama iyi olduğu anlamına da gelmiyor.
      İlk yarıda Abdülkadir ve Pereira dışında geri kalan vasattı. Defans oyuncularına da iş düşmedi.

Yorum

• yusuf'a çok anlamsız yükleniliyor herif geçen sezon hep forvet arkası oynadı orda yıldızlaştı şimdi sistem farklı ve göbekte oynatılıyor oda adapte olmakta zorluk çekiyor ayrıca öyle kötü bir futbolda oynamıyor ha siz diyorsanız 2 gol 2 asist yapsın anca o zaman iyi sayılır o ayrı mevzu.
        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• bence abartmaya gerek yok. saha ıcınde olabılecek seyler. ıkıncı yarı alırız macı ınsallah. değişiklikler sonuç verecektir

Вы попали по адресу!

Yorum

• N'Doye yerine Rodallega da olabilir Olcay da olabilir. Yeter ki ikinci yariya degisiklikle cikalim. Baktin 55 dakikaya kadar hareket yok. Yusuf'u cikarip Rodallegayi alirsin 4.4.2 oynariz
            .

Francesco
            Totti

Yorum

• Yusuf skora katkı yapamanın verdiği baskı ile oynuyor
              Yanında olacağımıza hemen başlamız bizimkiler şaşırmadık..

Yorum

• Bu arada Kucka'nın Yusuf'a veya herhangi bir oyuncumuza yaptığı hareket, davranış profesyonellik dışı. Rakibe yapsa sarıyı yiyeceği bir itme söz konusu. Dolayısı ile çok yadırgadım. Bu şekilde nasıl takım olunur?

Damdoy, Kucka dışarı..

Yorum

• Volkan Şen, Bongonda, Olcay, Castillo. 4 tane kanat adamın yedek. 2. yarıya en az birini almadan başlarsan maçı zora sokarsın hocam.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yav nedir bu her zaman oyuncu fisleme, birilerini kötüleme digerlerini yüceltmek icin

hepsi bizim ve hepsi önemli

beraber olamadik mi messi bile olsa bi ise yaramaz

oyuncularin arasinda olur bunlar, nabiz orada 180
                    Benim için önemli olan Yusuf'tur Abdülkadir'dir, Okay'dır, Onur'dur, Pereira'dır, gerisi hikaye.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• onazi iyi kötü araya burağa oynardı. burağı hiç kullanamıyoruz.
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Tek kanatla ucamayiz. Damdoyun kanadinda kose bayragini goremedik neredeyse. Oyunu cift yonlu oynayip rakibi hataya zorlamaliyiz.
                        ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ya sen nasıl taraftarsın aglıyan kim senin gibi taraftar yüzünden yıllarca Fatih tekke ve gökdeniz erken gitti bu takımda. Gökdeniz Trabzonspor da çoktan emekli yapmıştınız. Umarım Yusuf teklif alıp gider çocuk daha 20 yaşlarımda hata yapacak sana damdoy gibi çöpler az bile.
                          Galiba tam olarak anlatamadim. Kiz gibi oynamasinlar, duygusal olmasinlar. En kötü durumda dahi yüksek bir beyin gücüyle saha da olsunlar.
                          Nefsin icin sevme

Yorum

• Kucka'nın ne işe yaradığını biri anlatabilir mi?
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yusuf ve Okay'ı beğenmeyenler bir hava alsın. Kucka denilen adam defanstan 1 top alamıyor, rakibin arkasında saklanıyor. İnsiyatif alma diye bir şey yok. Onun yerine Yusuf geliyor top almaya, sonra suçlu Yusuf oluyor. Burak ile Yusuf arasında negatif elektrik seziyorum, inş yanılıyorumdur. Kucka yerine Onazi veya Sosa girmeli.
                              Abi sen Yusufsporlu olmuşsun kusura bakma bu maçta bana Yusuf'un beğeniyorum diyorsan bunu demek zorundayım Yusuf bizim için önemli tabi ki savunacağız ama sürekli hadi aslanım hadi koçum sen kralsin olmaz Barış Memiş vol 2 olur çok kötü oynuyor 3 haftadır

Yorum

• Bence bu sezon karşılaştığımız en yumuşak rakip Bursaspor
                                Bu maçta takılırsa çok şeyi kaybederiz çok yazık olur
                                Bursaspor bu maçta bize çok basit hatalar yaparsak gol atar
                                Gerçekten çok yazık olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X