Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Valla Yusuf'u izlemeye artık tahammül edemiyorum ben..Kucka'nın hareketi pek hoş olmadı tabi abartılacak bir durumda yok ama Yusuf'un artık silkelenip kendine gelmesi lazım.

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hemen aglamaya baslamis Yusufcular. Pamuk prenses olmasin Yusuf. C.Ronaldonun yasadiklarina bakmasi lazim onu örnek almasi gerek. Kucka onu itelemis.. vay be..
      Ya sen nasıl taraftarsın aglıyan kim senin gibi taraftar yüzünden yıllarca Fatih tekke ve gökdeniz erken gitti bu takımda. Gökdeniz Trabzonspor da çoktan emekli yapmıştınız. Umarım Yusuf teklif alıp gider çocuk daha 20 yaşlarımda hata yapacak sana damdoy gibi çöpler az bile.
      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Yusuf ve Okay'ı beğenmeyenler bir hava alsın. Kucka denilen adam defanstan 1 top alamıyor, rakibin arkasında saklanıyor. İnsiyatif alma diye bir şey yok. Onun yerine Yusuf geliyor top almaya, sonra suçlu Yusuf oluyor. Burak ile Yusuf arasında negatif elektrik seziyorum, inş yanılıyorumdur. Kucka yerine Onazi veya Sosa girmeli.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Bu Yusuf mu ingiltere liginde oynayacak yapmayın Allah aşkına.Bana soracak olursanız gitsin erdoğdusporda oynasın sertlik istemiyorsa.Ağlamayla bu işler olmaz adam senin dişlerini döker avrupada.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ya kardeşim iyide bunu yapma hakkına sahip mi oluyor kenarda hocası var sen ne oynuyorsun da adama salça oluyorsun derler adama
            yav nedir bu her zaman oyuncu fisleme, birilerini kötüleme digerlerini yüceltmek icin

hepsi bizim ve hepsi önemli

beraber olamadik mi messi bile olsa bi ise yaramaz

oyuncularin arasinda olur bunlar, nabiz orada 180
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Olcay Orta saha da ısınanlar arasında yok görecek gibi...
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• Bursa resmen hasta adam gibi sahada.
                Üzerine gitsen delik deşik edersin
                Çok yavaş top çeviriyoruz
                Maça risk alarak başlamalıydık
                90 dakikalık maçı 45 dakikaya indirdin
                İşini şansa bıraktın
                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                -------------
                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Evet Kucka Aytac seviyesinde bir oyuncu. Tamam..
                  O kadar bile değil
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İyi oynuyoruz. Fakat Sol tarafımız işlemiyor. Geçen hafta fener tek pozisyon bulamadı.cincon da zorla yendi bunları. Zorlanmamız normal

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Volkan Şen hamlesi maçı kopartır
                      Bursa icin...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yusuf ve Okay'ı beğenmeyenler bir hava alsın. Kucka denilen adam defanstan 1 top alamıyor, rakibin arkasında saklanıyor. İnsiyatif alma diye bir şey yok. Onun yerine Yusuf geliyor top almaya, sonra suçlu Yusuf oluyor. Burak ile Yusuf arasında negatif elektrik seziyorum, inş yanılıyorumdur. Kucka yerine Onazi veya Sosa girmeli.
                        Tövbe yarabbi ben başka maç mı izliyorum yaa bu nasıl yorumdur.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Sosanın isteksiz oyunu çok riskli. Yusuf’un kötü denilen ve çıktığı maçlarda takımın daha da kötü oynadığı birçok maç oldu. Yusuf sorumluluk aldığı için kötü görünüyor. Takımda Yusuf Pereira Abdülkadir ve Burak dışında sorumluluk alan yok. Hocanın şu an işi zor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          . .
                          . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                          . .

Yorum

• Verilmeyen penaltımız Yusuf-Kucka tartışması kadar konuşulmuyor.

Yahu olur öyle şeyler. Abartmanın alemi yok. Penaltımız verilmedi. İlla ki yüzüne mi tükürelim yani.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Her maçın ilk yarısını çöpe atıyoruz yav ne bu böyle. Adamların kapanacağı belli her maç böyle oynuyor Bursa hiç mi çalışmadınız set oyununa.
                              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• rodalega olcay girmeli.
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X