Rıza Çalımbay Ndoye'a resmen kontra atak yemeyelim bu yüzden seni sol kanatta oynatıyorum demiş elalem Ndoye'nin kanadı sıfır vs. diyor.
Birisi de dmiş ki tek hücum varyasyonu Burak'a uzun top atmak.E kardeşim böyle bir ilk yarı sonunda bile 44.dakikada takım arkadaşlarına yeterince uzun top atmıyorsunuz diye şikayette bulunuyor.
Yusuf ile Burak'ın uyumlu oynadığı 1 tane maç var mı Allah aşkına ?
Yusuf bitti bitti...Neden bittiğini herkes biliyor.aylar öncesinden Yusuf başlığına yazdım Yusuf'a yazık olacak diye.Adam kafa olarak rahat oynamıyor ki.
Onazi'nin yeri farklı Okay/Kucka'nın farklı diyoruz.
Koskoca 45 dakikayı heba ettik
Şimdi dakika 60'da bir penaltı verir aleyhine bir yerde fırsatını bulur 10 kşi bırakır yazık olur.
İsraf etme kardeşim baskıyı kur 30 dakikada bitirsene şu maçı
Al gülüm ver gülüm ağır tempoda maç oynuyorsun
Ndoye'yi bu şekilde oynatacaksan oynatma.Mas'ın kademesini bir zahmet Kucka ile Okay temizlesin.
Castillo gibi adamın var harcama yahu
Birisi de dmiş ki tek hücum varyasyonu Burak'a uzun top atmak.E kardeşim böyle bir ilk yarı sonunda bile 44.dakikada takım arkadaşlarına yeterince uzun top atmıyorsunuz diye şikayette bulunuyor.
Yusuf ile Burak'ın uyumlu oynadığı 1 tane maç var mı Allah aşkına ?
Yusuf bitti bitti...Neden bittiğini herkes biliyor.aylar öncesinden Yusuf başlığına yazdım Yusuf'a yazık olacak diye.Adam kafa olarak rahat oynamıyor ki.
Onazi'nin yeri farklı Okay/Kucka'nın farklı diyoruz.
Koskoca 45 dakikayı heba ettik
Şimdi dakika 60'da bir penaltı verir aleyhine bir yerde fırsatını bulur 10 kşi bırakır yazık olur.
İsraf etme kardeşim baskıyı kur 30 dakikada bitirsene şu maçı
Al gülüm ver gülüm ağır tempoda maç oynuyorsun
Ndoye'yi bu şekilde oynatacaksan oynatma.Mas'ın kademesini bir zahmet Kucka ile Okay temizlesin.
Castillo gibi adamın var harcama yahu
Yorum