Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rıza Çalımbay Ndoye'a resmen kontra atak yemeyelim bu yüzden seni sol kanatta oynatıyorum demiş elalem Ndoye'nin kanadı sıfır vs. diyor.
    Birisi de dmiş ki tek hücum varyasyonu Burak'a uzun top atmak.E kardeşim böyle bir ilk yarı sonunda bile 44.dakikada takım arkadaşlarına yeterince uzun top atmıyorsunuz diye şikayette bulunuyor.
    Yusuf ile Burak'ın uyumlu oynadığı 1 tane maç var mı Allah aşkına ?
    Yusuf bitti bitti...Neden bittiğini herkes biliyor.aylar öncesinden Yusuf başlığına yazdım Yusuf'a yazık olacak diye.Adam kafa olarak rahat oynamıyor ki.

Onazi'nin yeri farklı Okay/Kucka'nın farklı diyoruz.
    Koskoca 45 dakikayı heba ettik
    Şimdi dakika 60'da bir penaltı verir aleyhine bir yerde fırsatını bulur 10 kşi bırakır yazık olur.
    İsraf etme kardeşim baskıyı kur 30 dakikada bitirsene şu maçı
    Al gülüm ver gülüm ağır tempoda maç oynuyorsun

Ndoye'yi bu şekilde oynatacaksan oynatma.Mas'ın kademesini bir zahmet Kucka ile Okay temizlesin.
    Castillo gibi adamın var harcama yahu
    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
    -------------
    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Tribünde sistemli şekilde çalınan davuldan da gına geldi, hasta mı bunu çalanlar bıktım valla.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kucka kotu diyen ya kotu niyetlidir ya da kör cahildir
        Anlam veremedim insanlara bende. Farklı maçları izliyoruz galiba [emoji3] neyse savunmayacam artık adım kuckacıya çıkacak

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Castillo mutlaka oyuna girmeli ndoye yeteneksizi acil çıkmalı castillo sol tarafa bindireceği için göbekte açılacak ve burak ordan gol yapacaktır.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yusuf bir daire parasına oynayacak kötü bile olsa kesilemez, Kucka gibi Aytaç Kara kadar kapasitesi olmayan fakirlerin bu takımda yeri yok.

Yusuf bu harekete aldırış ettiği için problem var öyle olur böyle şeyler deyipte geçiştirelemez.
            Futbol erkek oyunu kardeş,bu tür sertlikler,atışmalar olur,küsmek ne?
            Yusuf o hareketten ne anlayıp da küsecek?
            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yusuf bir daire parasına oynayacak kötü bile olsa kesilemez, Kucka gibi Aytaç Kara kadar kapasitesi olmayan fakirlerin bu takımda yeri yok.

Yusuf bu harekete aldırış ettiği için problem var öyle olur böyle şeyler deyipte geçiştirelemez.

Evet Kucka Aytac seviyesinde bir oyuncu. Tamam..
              Nefsin icin sevme

Yorum

• Taraftar rezil,, yeni bir tezâhürat bulduk ya tamaaaamm ooohhh 90dk onu söyleriz.... vira senden de cacik olmaz... aptallar sizi...

Kuçka kendini ne saniyor la ?
                Mas derhal gönderilmeli, gerekirse Bongonda oynasin onun yerine, Akbas zâten olur daha iyi oynar...
                Burak saçmaliyor.. Damdoy tamam 45dk yeter bundan sonra Castillo ya da Olcay olabilir, tâze kan iyi gelebilir... Bongonda da olur da hoca almaz onu, Volkan bence skinti, belk Baris'i yer ama yine de belli olmaz, 70'de falan girebilir belki
                Okay maalesef kötü, Onazi girse hayir demem...
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  surekli yerini kaybediyor ileri yardim.etmek.icin ileri gidiyor ama onunla paslasan yok pozisyon ölünce rakibe baskı yapıyor he diyeceksiniz adamin sucu ne ama rakiplbe calim atma becerisi dusuk oldugundan diger oyuncular ona etkili bolgelerdeyken pas atmamta isteksiz davraniyorlar.etkili bolgede sadece yusuf topla bulusuyor
                  Ya kardeşim iyide bunu yapma hakkına sahip mi oluyor kenarda hocası var sen ne oynuyorsun da adama salça oluyorsun derler adama
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hatta iyi oldu biraz hırslansın
                    yani

o andan sonra vites yükseltti zaten, geriden oyunu kurmaya geldigi icin önde göze batmadi henüz

kucka driblinge girmeli

ndoye cikmali, sosa yada rodallega girmeli
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Damdoy ve Okay dışarı. Olcay ve Onazi girmeli.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yusuf kaç haftadır böyle yine ısrarla sahada. Adam bizi biz de adamı bitiriyoruz bakalım nerede patlak verecek. İnşallah taraftar saçmalamaz.
                        Aynen Rıza Yusufu resmen harcıyor. Ama suç bu Yusufu yıldız yapan Trabzon basınıdır. Neymiş adam ingiltereye gidecekmiş. M City adamı transfer edecekmiş. Yakında benide başbakan yapar bu adamlar. Sadece palavracı. Yusuf da bu haberleri gerçek sanıp kendini dev aynasında gördü. Olacağı buydu. Adam sahada ölü gibi

Yorum

• İlk olarak Karadeniz6116 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Damdoy bu maçta kanat mi oynar.
                          Yusufun kafa gitmis. Psikolog sart bu çocuğa.
                          Sahada sanki alkollü gibi ne yaptığını kendi de bilmiyor..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          yusufa kizmayin ona rolu vereck olan hoca ve takim arkadaslari yusuf topla bulusunca abdulkadir ve burakan baska kipirdayan yok oda degisik paslar denemeye calisiyor olmayinca kotu oynamis gozukuyor . zaten en sevmedigim oyun sekli kendi takim.arkadasindan durarak top beklemek oyun ister istemez kisirlasiyor.
                          bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Kucka'ya kötü diyenler maç izlemesin

Yorum

• N'doye sahada olmasının tek ve en büyük nedeni fiziki mücadelesi ve gol vuruşlarındaki etkisi (N'doye Kopenhag-Danimarka takımında böyle tanındı)

N'doye bunu birçok kez yaptı mı ? Yaptı.

Fiziki olarak varını yoğunu ortaya koyduğu birçok maçı oldu mu ? Oldu.

Bir futbolcuda hem gol özelliği hem de günümüz futbolunda fizik üstünlüğü varsa sahada olur. Bu bu kadar net.

Ama bugünkü N'doye değil. Haftaya böyle oynamaya devam ederse sahada olursa eleştirilmeli tabi ki. (mübalağ sanatlarından örnekler verilecek kadar hakareti de hak etmiyor.neler var sahada onunla birlikte kötü oynayan)
                              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Sol kanat işlerse bursa nın dengesi bozulur castillo girmeli ama riza olcay i alir
                                Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                                Бургундия синий
                                61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X