N'Doye - Rodallega degisikligi gelirse devre arasinda 3 gol farkla kazaniriz. N'Doye el freni demektir. Iki-üc hafta öncede öyleydi. Sadece Burakin her sutu gol olmasindan kaynakli birkac asist yapti, gol atti. Bombos bir oyuncudur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Vallahi sahada en yırtınan adam olarak Kucka'yı gördüm ben. En iyisi de oydu sahanın.İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir tane organize atagimiz yok, oyun kurmasi gereken Okay 3 metrelik pasi atamiyor, Kucka bos geziyor, Yusuf yine en cabali olani
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
iste boyle kapanan takimlarla insan kendi orta sahasindan ileri cikislar verkaclar bekliyor sadece abdulkadir ve perreria nin kanat bindirmelerine kaliyoruz rakipte oraya biraz onlem.alinca oyun kilitleniyor yeri hem.iki kanadi hemde ortadan hucumu iyi yapmalıyız ki gol gelsin 2. yari erken bir hamle bekliyorum Riza hocamizdanbu sene SAMPİYONUZ.
Yorum
-
Sosaİlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledamdoy yerine kim girse faydalı olur, adam ayakta duramıyor.
Yorum
-
Okay-Yusuf topu alıp önce bir dönmeye çalışıyor. Hele Okay adamın yüzü hep bizim kaleye dönük
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Yahu Abdülkadir olmasa ileriye ince pas verecek adam yok. Abdülkadir yüzünden sahadaki hiçbir topçuyu beğenmiyorum. İyice Messi efekti yapıyor artık takımaElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
ne hemen abartiyorsunuz, sahada olur öyle seylerİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKucka denen Slovak fakirini uyarmaları lazım sen ne bok oynuyorsun da bizim Yusuf'a ayar vermeye kalkıyorsun lan"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Bursa tamamen oyunu kilitlemeye yönelik bir maç oynuyor tek silahları duran top ve kontra. Bizim ise Burak'ı savunma arkasına kaçırma dışında hiçbir hücum planımız yok. Bu yüzden aşırı top kaybı yapıyoruz. Seyirci sayı olarak çok ama ne yazık ki takımı ateşleme konusunda eksik. Hoca'nın pek değişiklikle ikinci yarıya başlayacağını sanmıyorum ama gol gelmediği takdirde oyun çözülecekmiş gibi durmuyor...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum