Şu maçtaki dizilim ve oyuncu tercihleri Akhisar maçını getiriyor aklıma.
İçerde Burak ve Yusuf'un beraber oynamasına karşıyım.Bir de bunlara Abdülkadir eklenince olmayacak.
O maçta Okay-Sosa-yazıcı orta sahası vardı. Tabi o maçta stoperlerimizin ekstra gayretini de unutmayalım. Ben de korkuyorum valla herkes bir havalarda 3-4-5 atarız diye dolanıyor herkes umarım kazanırız
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Onazi'nin bu kadar tercih edilmesinin tek sebebi sadece deli gibi koşuyor olması. Bu yetmez. Rakibi baskıdan rahatsız etmek değildir her şey. Onazi ayakta duramıyor. Rakibe doğru yaptığı her atılımda, rakibi Onazi'yi tek hamlede saf dışı bırakabiliyor.
Allah aşkına, 2 haftadır beni çıldırtıyor bu adam. Son Kasımpaşa maçında ayağına gelen topu uzun oynadı, takımı gereksiz yordu ve topu rakibe verdi. Ligde belki de en fazla geçilen adamdır Onazi. Saha içinde garip garip sağa sola atlayışları var ki tam komedi
Açıkçası, savunma yapmayı bilmiyor. Hücumsal katkısı da dibi boylayınca sahada kalmasının zaten hiçbir anlamı yok. En azından birebir savunmada daha iyi olan Kucka ve Okay'ı tercih eder, hızımdan düşürürüm. Ayrıca hocanın Yusuf'a bu hafta da forma vermesi Yusuf için son 11 şansı diyebiliriz. Dolu tribünler önünde güzel bir iç saha maçı ve kendisi Yusuf-Abdülkadir uyumundan yararlanmak istiyor. Umarım saha içinde çok fazla yardımlaşıp birbirlerinin verimlerini yukarı çekerler.
En son B61 tarafından düzenlendi; 16.12.2017, 18:44.
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
yusuf'u kaleden uzaklaştırdık ve verimi düştü rıza hoca'nın sistemi böyle forvet arkası oynatmıyor 4-1-4-1 gibi veya 4-1-2-3 gibi.
sürekli böyle oynatmaz herhalde galiba bazı şeylerin oturmasını bekliyor özellikle defans yönünde zira çok fazla gol yiyorduk ondan sonra 4-2-3-1'e dönebilir.
Isin problemi Abdulkadir haric orta sahada dinamik oyuncu yok, ki Abdulkadir de ofansta dinamik. Sakar da olsa Onazi orta sahaya hiz ve dinamizm getiriyordu. Ama hayirlisi
Rıza Hoca,N'doye u takıma monte etmekle ekstra bi hamle önde başlıyo...
Çift santrafor ihtiyacı olduğunda kenara bakmadan içerden değişikliği yapıyo...
Eleştri şu olabilir: " O bölgede Castillo,Olcay var kardeşim,yazık oluyo! " ( mı acaba. Skorlar ve sonuçlar bunu ortaya koyacak ve koyuyor şimdilik.)
En azından malzeme max. fayda ile kullanılmaya çalışılıyor.
Bir de Yusuf ve Abdulkadir ilk 11 tercihi 2.yarıya Roda,Castillo,Olcay dinamiği getiriyor Sosa monte olursa değişir bazı şeyler.
Özetle dolu dolu,geniş ve etkili/ potansiyelli bi kadro var elde ( kullanabilene eyyyy EY)
E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum