Takım orta sahada onazi veya Bero'nun olmayışından çeviklik eksikliği hissedebilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Kucka-Okay-Yazıcı orta sahası beni korkutuyor. En azından Abdülkadir 10 oynasaydı. Kanatta Olcay filan daha iyi olurdu
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Bu kadroyla beklediğimiz baskılı oyunu oynayamayız. Yine ilk yarı tartarız. İlk yarı Burak bir şekilde atarsa rahatlarız. Yoksa kabız olacağımız bir maç..
PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiOla Toivonen #9
Gylfi Sigurdsson #23
Yorum
-
güzel kadro, özellikle okayin olmasi önemli
ugurun sakatlik nüks ederse buna ragmen bir degisiklik hakki kaybetmeyiz, okay geri cekilir hoca oyuna göre hamle yapar
ndoye yerine castillo yada okay olsaydi daha iyi olurdu bence"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
kadroyu beğenmedim.. onazi neden kaesik yadi.. geçen hafta takımı ayakta tutan kişiydi.. bu ndoye ve yusuf ne yaptılar ki her hafta banko oynuyorlar..???Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Şu maçtaki dizilim ve oyuncu tercihleri Akhisar maçını getiriyor aklıma.
İçerde Burak ve Yusuf'un beraber oynamasına karşıyım.Bir de bunlara Abdülkadir eklenince olmayacak.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Okay Kucka Onazi hiçbirinden ideal ikili olmaz..
Ama bunların arasında evet sacmasapan pasları var ama daha çok top isteyen bir şeyler deneyen Onaziydi.
Top kullanmakta çok zorlanacagimiz bir maç olacak yine ve fark bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacaklar muhtemelen..
Bursaspor'un kadrosu da güzel..Furkan ve Batalla top alışverişinde bizim ortasahaya üstünlük kurarlar..Furkan da oldukça yetenekli inşallah patlamayı bizim maç da yapmaz.
1-0 olsun bizim olsun inşallah..Şu 2 haftayı kazanalim da ne olursa olsun.
Yorum
-
Onazi üst üste 11 basladigi 2 karsilasmanin en az 1'inde berbat oynuyor... geçen hafta iyiyse bugün yedek olmasi daha iyi, gerekirse sonra girer...
Hücumda ne yapacagiz o önemli, atalim atabildigimiz kadar... ilk yari 1-0 önde olursak iyidirTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum