Bizim öyle bir talihimiz var ki bizden giden futbolcular bize her daim gol atmıştır. Yusuf tan da bu performans beklenir. Maçı kaybetmeyiz lakin ağırlık beraberlik gibi 2-2 bir kaç oyuncumuz ekstra performans gösterirse maçı o zaman alırız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ben Yusufu çok beğenmiyorum zaten ve hakikaten formsuz ama Okay ve Onazi bin önünde kim oynarsa oynasın parlama ihtimali çok zor..İlk olarak Karadeniz6116 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf Yazıcı, bu sezon Süper Lig'de en fazla faul yapan iki oyuncudan biri (36, Badou Ndiaye ile birlikte)
Abdülkadir tam bir beyin. O sorumluluğu üstüne alırsa, bunun altında ezilmez. Futbolcu olarak son 10 yılda Türkiye liginde gördüğüm en önemli yetenek Abdülkadir.
İlk paragrafta paylaştığım bilgi de Yusuf'un bu sezonki istatistiği. Sahada öyle başıboş ve amaçsız koşuyor ki, bu sene beni gs maçı hariç cok fazla olumsuz anlamda şaşırttı. Şu istatistiğe dışarıdan birisi baksa ve Yusuf'u hiç izlemese, önlibero mu 10 numara mi belli değil bu adam der. İyi bir mentor ile bu sorun aşılır ama şuan için biraz dinlendirilmeli Yusuf.
Sosa da daha takıma alışamadı. Takım ile Sosa'nın futbol dili şuan ayni değil. Ben Teofilo'ya benzetiyorum Sosa'yi da. Arap atı gibi açılacağını düşünüyorum ikinci devre.
10 numara mevkisinde belki bu sezon en son şans verilecek adam olan Abdulkadire geldi forma şansı. Ben bu şansı cok iyi kullanacağını düşünüyorum Abdulkadir'in.
Tabii Yunus Emre Sel'in verdiği kadro yerleşimi doğruysa..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi Yusuf geçen sene öyle parladı diyenler olacaktır ama Yusuf geçen senede ucani kaçanı yakalayacak bir performans göstermedi bence...
Ve kanada bakınca Olcay ve Ndoyeyi görünce Abdulkadir orada oynamaya devam etsin diyor insan..
Volkan Abdulkadir Castillo gibi hareketli birebirde etkili adamlardan oluşan bir dizilim olur o zaman işler değişir ama.
Yorum
-
-
doğru bir yorum bu açıdan düşünmemiştim.İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizi düşürmek içinde talimat verirler en ağır yaptırımları uygularlar. ellerinden geleni ardına koymazlar o yüzden değmez biz tekrar toparlanıp hakemi federasyonu herşeyi saha içinde yenmek zorundayız. o kupanın gelme ihtimali artık bitti. herşeyi saha içinde çözmek zorundayız.
Yorum
-
Toplamda 31.000 civarında diyorlar şu an için.İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiletlerdeki son durum nedir acaba ?Hamiş
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiletlerdeki son durum nedir acaba ?
En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 16.12.2017, 15:02.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Misafir tribün faktörünü düsünürsek Konya macini gecmemiz icin yaklasik 1.000 bilet daha satilmasi lazim (MPArena twitter sayfasina göre)
Gesendet von iPhone mit Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Evladım 4 yıl tecil, Medikal Park'ın 4 direğinin bilinçaltı yorumudur.İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRüyamda bana askerlik için 4 yıl tecil hakkı veriyorlardı.
Askere giden de sen değil, Rıza Çalımbay'dır.
Tecil, misafir tribünün boş kalması, hakkı veren ise siyah üniformasına göre Onur veya hakem olabilir.
Uzun lafın kısası, 4. hakemin gördüğü bir ofsayt sonrası iptal edilen Bursa golünden sonra
Genel Kurmayın ilk harfi olan Kucka'nın atacağı kafa golü sonrası maçı 1-0 alıyorsunuz.
HayırlıRüyalar.net
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum