Haydi bakalim tükensin biletler, açilsin kapalilar...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
O zaman hedef Delarge başkanİlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdilik Harun konusunda bir şey yapamadım ama Le Guen de gelemiyor bak. Yarına kadar 1 sakatım daha var kesin
[MENTION=34276]Uğur Kalyoncu[/MENTION]
Yorum
-
yani daha 6 bin üzeri bilet satacagiz diyorsun?İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaydi bakalim tükensin biletler, açilsin kapalilar..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Zor ama imkansiz degil... bu geceye kadar 2 bin daha satilir.... yârin de 2-3 bin... biraz daha fazla satilirsa olabillir 6bin üzeri... olmasa da yakin olurİlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyani daha 6 bin üzeri bilet satacagiz diyorsun?Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
gercekten 30 bini gececek gibi
ama rekor olmaz bence, bu sezonun rekoruda olmaz diye düsünüyorum
Yorum
-
niye güldünİlk olarak Ahmet Almacı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

son durumu paylasacak olan var mi lo ?Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
farkindaysan herkes maci unuttu, tribünü konusuyorİlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZor ama imkansiz degil... bu geceye kadar 2 bin daha satilir.... yârin de 2-3 bin... biraz daha fazla satilirsa olabillir 6bin üzeri... olmasa da yakin olur
buda güzel, hoca üzerinde 0 baski
takimin en rahat hazirlandigi mactir bu
hakli cikiyorsunİlk olarak Ahmet Almacı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
En son selcuk tarafından düzenlendi; 15.12.2017, 19:21."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
32-33 bin olur demiştim 30k olmaz demişti selçuk abi onaİlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye güldün
son durumu paylasacak olan var mi lo ?
son durum 1-2 saate düşer 3 saatte bir paylaşılıyor
Yorum
-
Süper Lig'in 16. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlı ekip, Trabzon'a geldi. Bursa'da havaalanına gidildiği sırada takım otobüsünde rahatsızlık geçirerek hastaneye kaldırılan Teknik Direktör Paul Le Guen kafilede yer almazken, deneyimli çalıştırıcının yarın 13.00 uçağıyla Trabzon'a geleceği açıklandı.
"Yarın saat 13.00 uçağıyla Trabzon'a gelecek"
Bursaspor Başkanı Ali Ay, Trabzon'da basın mensuplarına yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Taraftarlarımız bizi güzel şekilde karşıladı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Gelirken talihsiz bir olay ile karşılaştık. Bir hocamızda problem yoktu, hocamızda da problem oldu. 4-5 sakatımız var, hoca da sakatlandı ama geçici bir sakatlık. Hocamız bugün müşahede altında. Yarın inşallah saat 13.00 uçağıyla Trabzon'a gelecek. Trabzon bizim dost şehrimiz. Uzun yıllardan beri aramızda problem olmayan bir şehir. Yarın hak eden kazansın. Eksiklerimiz var. Bazı futbolcularımız sakat ama biliyorsunuz 30'un üzerinde futbolcumuz var. Onların yerine oynayacak oyunculara da güveniyoruz. İnşallah yarın iyi bir sonuçla döneriz Bursa'ya. Bence iyi oynayan kazansın. Ben hakemin adil davranmasını, adaletli yönetim göstermesini istiyorum."
Başkan Ay, bir soru üzerine Fransız çalıştırıcının ameliyat olması gibi durumunun söz konusu olmadığını da söyledi.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Ben 35 diyorum yok mu arttiranİlk olarak Ahmet Almacı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle32-33 bin olur demiştim 30k olmaz demişti selçuk abi ona
son durum 1-2 saate düşer 3 saatte bir paylaşılıyor
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Bugün olan olaylar taraftarın iştahını fazlasıyla kabarttı bence neden olmasın.İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen 35 diyorum yok mu arttiran
Yorum
-
-
Dogru, onun da etkisi vardir haaİlk olarak Ahmet Almacı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün olan olaylar taraftarın iştahını fazlasıyla kabarttı bence neden olmasın.
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
sadece burasi böyle degilki, sosyal medyadaİlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa tamam da topççularimiz bmnde gezinmiyor ki, ne degisecek sanki
sike ve tribün konusuluyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum