Bugün yaşananlardan sonra yarın bir hakem faciasından korkmaya başladım arkadaş.. İnşallah bendeki kuruntudur da güle oynaya kazanırız..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
topçularimiz isine baksin, çiksinlar kazansinlar alsinlar 3puaniİlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesadece burasi böyle degilki, sosyal medyada
sike ve tribün konusuluyorTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Aynen öyle, geçen seneki kayseri maçına nerden gittim arkadaş, hala unutamıyorum tam rezillikti. Sonra bu adamlar niye bizim marşı çalıyorlar stadlarında, bişeyi abartmakta üstlerine yok.İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursayla aramızda bir problem yok dost felan da olmayalım bir zahmet.Yıllardır dost ayağına Kayseri felan yenip gidiyor bizi.Bizim gergin olmamız gerek ortam ne kadar yumuşarsa maç kazanma ihtimalimiz o kadar azalıyor.
Yorum
-
Boşverin şimdi sikebahce maçını.
Tek tek bakalım su maclara.
Sikecilerle maça kadar sırasıyla Bursa, Karabük ve Konya ile oynuyoruz.
1 beraberlikle bile yine kafadan koparız üst sira mücadelesinden.
4 haftadır kazaniyoruz hala 7. sıradayız.
Kötü dediğimiz Bursa 1 puan farkla hemen dibimizde.
Maç maç bakalim.
Tek tek, emin adımlarla kazanarak ilerleyelim.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Karadeniz6116 tarafından düzenlendi; 15.12.2017, 21:01.
Yorum
-
Bu arada Mp doluluk twitter hesabı resmi veri değil. Göz kararı sayım yapıyor. Ortalama her maçta 2000 civarında sapması var.
Hesap şu;
Bu iş kombinede olduğu gibi kulüp eliyle ilgi artırma maksadı ile yapılırsa çok güzel olur.En son Şanlı SanMarino tarafından düzenlendi; 15.12.2017, 21:14.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşikebahçe maçında koreografi yapilmali

Legia Varşova taraftarının yaptığı gibi UEFA denen şikeci kuruma protesto yapılmalı ve TFF denen siyasi şikeci kuruma tabi ki.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Göz kararı sayım yapmıyor. Passolig'in kendi sitesinden verileri alıyor. Oynama kombine sahiplerinin maça gelmemesiyle alakalıİlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Mp doluluk twitter hesabı resmi veri değil. Göz kararı sayım yapıyor. Ortalama her maçta 2000 civarında sapması var.
Hesap şu;
Bu iş kombinede olduğu gibi kulüp eliyle ilgi artırma maksadı ile yapılırsa çok güzel olur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum