Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI SON 16 TURU - 1.MAÇLAR (26-27-28 ARALIK 2017)
    ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI SON 16 TURU - 2.MAÇLAR (16-17-18 OCAK 2018)

ve hemen hafta sonu yine konya ile yapıcaz. ilginç tesadüf...
    Böyle tesadüfleri hiç sevmiyorum.

Bir keresinde Antep'le aynısı olmuştu adamlarla Trabzon'da dalga geçmiştik hatta Yattara horon hareketi falan yapmıştı, 2004 veya 2005 sezonuydu şampiyonluk yolundaki en önemli maçlardan biriydi, adamlar hafta sonundaki maça öyle bilenmişlerdi ki 3-2 yenilip büyük yara almıştık.
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İnşallah tribünler dolar tamamen...

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Böyle tesadüfleri hiç sevmiyorum.

Bir keresinde Antep'le aynısı olmuştu adamlarla Trabzon'da dalga geçmiştik hatta Yattara horon hareketi falan yapmıştı, 2004 veya 2005 sezonuydu şampiyonluk yolundaki en önemli maçlardan biriydi, adamlar hafta sonundaki maça öyle bilenmişlerdi ki 3-2 yenilip büyük yara almıştık.
        Sorma gitsin... Kupada ordan iyi sonuçla döneriz, sonra ligde çelme takarlar, sonra kupada yener turu geçeriz ama ligde yara almis oluruz, diger karsilasmalarin önemi fazla olmaz, gicik oluruz... umarim böyle olmaz...
        Ha bir de su var, gitgel yapmayacagiz sanirim yaa, yanlis miyim ? önce kupada sonra ligde orada oynayacagiz, dolayisiyla orada kalabiliriz degil mi ?

Ya samalamisim yaa.. ilk karsilasmayi zâten 2 haftaya oynayacagiz...
        2.devre baslamadan Trabzon'da kupada 2.karsilasmayi yapip, sonra lig için Konya deplasmanina gidecegiz...
        Neyse haydi bakalim
        En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 15.12.2017, 18:03.
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• kimse küfür felan etmesin fener maçı var
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Doğu ve karşı tarafı bomboş neredeyse,en azından doğu tribünüde dolsaydı görüntü açısından güzel olurdu.
            bu geceye kadar doğu biter yarın batı 1 ve 2. kısımlar bitme aşamasına gelir.

Yorum

• gercekten 30 bini gececek gibi

ama rekor olmaz bence, bu sezonun rekoruda olmaz diye düsünüyorum
              En son B61 tarafından düzenlendi; 15.12.2017, 18:14.
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• digerlerini geçtim de , 5.kategori dolsun yaa.. niye hep orasi az doluyor ? neresi orasi tam olarak ?
                rekor fb maçinda olur, yurt disindan da giden çok olur... duruma göre belki ben de, beelki

Yorum

• 5.kategori de niye kimse maç izlemiyor
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    digerlerini geçtim de , 5.kategori dolsun yaa.. niye hep orasi az doluyor ? neresi orasi tam olarak ?
                    rekor fb maçinda olur, yurt disindan da giden çok olur... duruma göre belki ben de, beelki

En son selcuk tarafından düzenlendi; 15.12.2017, 18:26.

Ünal Karaman

Yorum

• Hee maraton kenar yâni... en ucuzu da o maratonda, alsin millet iste yau... her hafta en az dolan orasi... oysa ayrim var mi emin degilim, kenardan al ortaya dogru yaklas, zâten bosluk oluyor oralarda diger rakiplere karsi...

Bir de Bursa taraftâri da çok fazla olmayacak gibi, 500-600 kisi olurlar... doldurmalarini beklerdim

Yorum

• Bugünkü haberlerden sonra tetikçi hakemlere daha çok dikkat etmek lazım. Sessiz sessiz gidiyorduk, dolaylı olarak birilerinin kuyruğuna bastık.

Yorum

• Trabzonsporumuzun kadrosu...

______________Onur________________

Perreira___Uğur___Hubocan___Mas

__________Onazi___Kucka__________

Olcay_______Abdulkadir_____N'doye

______________Burak_______________

Rakibin kadrosu...

_________________Harun________________

______Ertuğrul____Ekong______Titi______

Barış______Faty______Badu_______Yusuf

_________________Batalla_______________

_________________Delarge______________

_________________Stancu_______________

Badu oynamazsa, orda da altyapilarindan çıkardıkları ve bu sene kupada ve ligde zaman zaman şans bulan, yetenekli bir çocuk olduğuna inandigim Furkan Soyalp oynayacak.

Bizim kadroyu çoğu yer bu şekilde veriyor. Belki Olcay yerine Yusuf oynar yine.

Maçtan beklentim.
                          90 dakika boyunca Bursanin sahasına çekilip, bizi geride karşılayacak olması ve kilidi erken açmamız gerektiği.
                          Bunun için de duran toplar önemli. Ha keza Abdulkadir'in de sürekli olarak oyunun içinde kalması sağlanmalı arkadaşlarından alacağı paslarla. Bireysel yeteneği bu maçta cok işimize yarar.
                          İlerde Kembo olsaydi korkum olurdu fakat Delarge uzun süredir oynamıyor ve formsuz. Bu maçta en çok Kemboyu arayacak Bursa kontra ataklarda.
                          Tek soru işaretim Riza Çalımbay geldiği günden beri rakipler bize karşı 11 kisiyle savunmadı kalesini. Ve ortada maçlar oldu.
                          Biz de mücadeleyi son ana kadar bırakmadık ve sonucunda da bireysel yetenekli futbolcularımız daha fazla olduğu icin, maçlarda iyi neticeler aldık.
                          Yarın aksam bizim kadar Rıza Çalımbay için de ders niteliğinde bir sınav olacak.
                          Bakalım hoca kapanan rakibi açmak için ne tür varyasyonlar deneyecek sahada ?
                          Umarım iyi bir galibiyet alırız.
                          Kolay bir maç olmayacak ne kadar eksik olsa da Bursa.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          En son Karadeniz6116 tarafından düzenlendi; 15.12.2017, 18:40.

Yorum

• Fiyatlarin çogu tamam da bâri vip silver insin yaa,, ismi degissin ya da degismesin, ama 150 olsun... diger vipler tamam... hatta vip b 425 yerine 500 olsun... a-c 400 , b 425 , ne kadar saçma ne la bu ?
                            Bir de "kapali" olan vipleri bâzi kisiere beles vereceklerine kapatmasinlar parasini alsinlar... senden benden aliyorsan herkesten alacaksin.. kale arkasindak kapali olan biletler de neyin nesi ? hatta bu soru tüm "kapali"lar için geçerli

Yorum

• Oyunu ilk yarıda karşı kaleye yıksak, baskılı bir futbol oynasak.İyi pas yapsak

Çok mu şey istedim

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fiyatlarin çogu tamam da bâri vip silver insin yaa,, ismi degissin ya da degismesin, ama 150 olsun... diger vipler tamam... hatta vip b 425 yerine 500 olsun... a-c 400 , b 425 , ne kadar saçma ne la bu ?
                                Bir de "kapali" olan vipleri bâzi kisiere beles vereceklerine kapatmasinlar parasini alsinlar... senden benden aliyorsan herkesten alacaksin.. kale arkasindak kapali olan biletler de neyin nesi ? hatta bu soru tüm "kapali"lar için geçerli
                                kapalilar güvenlik seritlerini genisletmek icin, biletler biterse satisa sunuluyorlar

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X