Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakikatten herif cayır cayır yanıyor be usta
    İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Rodallega cayır cayır yanıyorken ;

Abdülkadir Yusuf Hugo
    Burak

(UEFA)

Yorum

• damdoy out hugo in

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Rodallega cayır cayır yanıyorken ;

Abdülkadir Yusuf Hugo
        Burak
        zaten hocaya ndoye gibide oynarim demek icin kendini durmadan ortasahaya birakti

hedefini cok belli etti

hugoda buraki kesemeyecegini anladi ve ndoye karsi hucuma gecti

özellikle asistinde bunu gösterdi

ama malesef hava hakimiyeti halen yetersiz, degajlari almasi zor
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• .jp......hubocan.......okay......mas
          ..........kucka..........onazi
          .abdüş...........sosa.............olcay
          .....................kral

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Cumartesi sabah istanbuldan kuzenimle yola çıkıyorum . Yeni stadda ilk kez maç izleyeceğim , gerçi avni akerde de en son juventus maçını izlemiştim
            Ayağım uğurlu gelir inşallah da kazanırız.
            Herkese iyi forumlar ..
            Tikine oynayun uşaklar =)

Yorum

• Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı sonrası şöyle konuştu:
              Önümüzde Bursaspor ile oynayacağımız çok kritik maç var. Bursaspor maçında Uğur takıma dönerse sorunumuz kalmayacak ama yetişmezse maalesef stoper sıkıntımız olacak.

Hoca, mecbur kalmadıkça Okay'ı düşünmüyor demek ki stoperde.

Yorum

• . . .. Onazi - Kucka
                Abdüş - Sosa - Olcay
                . . . . . . Burak . . . .

Lütfen şu 6'lıyı izleyelim ön tarafta. Gerisi kendiliğinden gelecektir.
                Més que un club!
                Nil Satis Nisi Optimum..
                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı sonrası şöyle konuştu:
                  Önümüzde Bursaspor ile oynayacağımız çok kritik maç var. Bursaspor maçında Uğur takıma dönerse sorunumuz kalmayacak ama yetişmezse maalesef stoper sıkıntımız olacak.

Hoca, mecbur kalmadıkça Okay'ı düşünmüyor demek ki stoperde.
                  Akıllı adam Ersun Hoca kesin Okay ile başlardı...
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• Muhtemelen Hubocan-Uğur önlerinde Kucka-Okay düşünüyor Rıza hoca...
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      . . .. Onazi - Kucka
                      Abdüş - Sosa - Olcay
                      . . . . . . Burak . . . .

Lütfen şu 6'lıyı izleyelim ön tarafta. Gerisi kendiliğinden gelecektir.
                      Kaç haftadır şu dizilişin hayaliyle yaşıyorum Elbet bir gün bu dizilişi göreceğiz. Sosa da bu takımı bir orkestra şefi edasıyla yönetecek.

Yorum

• Okay mecburiyetten stoper oynayabilir.

Onur

jp Okay Hubocan Mas

Onazi Kucka

Abdulkadir Sosa Damdoy

Burak

Yorum

• İlk olarak alexispapas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cumartesi sabah istanbuldan kuzenimle yola çıkıyorum . Yeni stadda ilk kez maç izleyeceğim , gerçi avni akerde de en son juventus maçını izlemiştim
                          Ayağım uğurlu gelir inşallah da kazanırız.
                          Herkese iyi forumlar ..
                          Yolunuz açık olsun İnşallah 3 puanla dönersiniz...

(UEFA)

Yorum

• Avni Aker'de(Akyazı) Bursa maçını seyretmek isterdim.

Bursa, Karabük,Konya maçlarını kazasız geçersek,Rıza Çalımbay ile İnşallah bu defa şb'yi yeneriz.Rıza Çalımbay şb yi sevmez.Hocanın baba mesleği ile dalga geçip,Rıza efendi 2 ekmek,1 süt diye dalga geçmişlerdi.Çalımbay, fb'yi sevmez.

Derbide Saracoğlu\'na asılan, "Rıza efendi, 2 ekmek 1 süt" pankartı oğlunu zor şartlarda yetiştiren Bektaş Çalımbay\'ı üzdü. Baba Bektaş, "Onur duyulacak bir geçmişim var. Utanacak birileri varsa, o pankartı oraya asanlardır" diye konuştu. Geçmişimi Unutmadım Orada iyi dostlarım var" diyen Bektaş Çalımbay, "Ben de, Rıza da asla geçmişimizi unutmadık. Eskiden futbolda para yoktu. Rıza futbolcu olmasın diye çok uğraştım" ifadesini kullandı. Eli öpülecek babam var gurur duyuyorum Rıza Çalımbay, Şükrü Saracoğlu\'nda asılan pankart için şu yorumu yaptı: Onur duyulacak bir geçmişim ve ailem var. Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay\'a, Kadıköy\'de oynanan Fenerbahçe derbisinden önce açılan ve 1 saati aşkın bir süre tribünlerde asılı kalan "Rıza efendi 2 ekmek 1 süt" pankartı siyah-beyazlı camiayı ayağa kaldırdı. Yöneticiler, taraftarlar ve futbolcular olaya büyük tepki gösterirken konuya Rıza Çalımbay son noktayı koydu: "Geçmişimden ve babamın kapıcılık yaparak bizi büyütmesinden, yani kapıcı oğlu olmaktan gurur duyuyorum..." Ne maksatla astılar! Rıza Çalımbay, "O pankartın ne maksatla asıldığını anlayamadım. Geçmişini inkâr eden, nereden geldiğini unutan bir insan değilim. Gurur duyulacak bir geçmişim ve hayatımın sonuna kadar onlara minnettar olacağım bir ailem var. Ben en çok, bu mesleği yapan insanlar ve onların çocukları için üzüldüm" diye konuştu. Onlara minnettarım Tecrübeli çalıştırıcı "Hayatım hep mücadeleyle geçti. Bizim hayat hikayemiz, Türkiye\'de milyonların hayat hikayesi. Geçmişimle gurur duyuyorum. Eşine ve 4 çocuğuna kapıcılık yaparak bakan, büyüten babam Bektaş Çalımbay\'la gurur duyuyorum. Ayrıca bugünlere gelmemizi sağlayan futbola minnettarım. Hayatımı bu düşünce ve mantaliteyle devam ettiriyorum" yorumunu yapmıştı.
                            Baba Bektaş Çalımbay 28 Eylül 2016 yılında vefat Edip,Sivas'ın Yıldızeli ilçesine defnedilmiştir.
                            Rıza fb'yi sevmez.
                            Nostalji
                            Bu pankartı maçın sonucu
                            Şikebahçe 3 BJK 4 'tür

Trabzonspor'umuz çalışıyor, çabalıyor. En önemlisi de bu.Futbol da 3 sonuç var.İnşallah yenen biz oluruz.
                            Cumartesi Trabzon'da olupta maça gidenler çok şanslı.
                            Ah o statda bende olsaydım.
                            Haydi Trabzonspor
                            En son B61 tarafından düzenlendi; 12.12.2017, 23:54.
                            Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
                            Kobra

Yorum

• hubocan - ugur suan bizim ideal stoperlerimizdir durica sezon sonu futbolu birakir kendimizi kandirmayalim durica artik fayda getirmez

olcaydan hic bir hoca oldugu sürece vazgecmez ruhla oynuyor savasan bir oyuncuyu hic bir oyuncu yedege birakmaz saglikli oldugu sürece olcayda böyle bir oyuncu olcay süpriz goller atabilir asist de yapabiliyor olcayin ilk onbirde oynayacagini düsünüyorum

kasimpasa onbirinden damdoyu cikarin olcayin ilk on bire yazin bursa macina aynen öyle cikariz hubolu ugurlu stoperlerimizle
                              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Ndoye oynamazsa Olcay oynar
                                Burak-Hugo yazanlar hayal görüyor
                                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                                -------------
                                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X