Bero yu ilk onbire yazan arkadaşlar oyunun herhangi bir dakikasında on kişi kalmayı da göze almaları lazım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Sosa oynamasın diyenler iyi oynamasından mı korkuyor, Sosa nın oynamasını neden istemez bi taraftar. Adam var ki erzurum maçında bile 11 e koymuyor, olmazmış. Bu kadar da saçma sapan bi sebep görmedim, topa koşmamışmış. Yusuf şuan 11 deki en formsuz oyuncu, topu kaleye sürecek mecali kalmamış, Burak a topu veremiyor ilerde bi rahat bırakın şu çocuğu sonradan girsin oyuna. Kötü oynarken oynatarak hem takıma hem Yusuf a zarar veriyoruz. Sosa birkaç maç 10 numara pozisyonunda oynamalı. Adamı 8 no ya koyuyorlar, Okay gibi vücut müdahaleleri bekliyorlar adamdan arkadaş.
Şuan kadromuzda çöp diyeceğimiz hiç kimse yok, bu takıma sahip çıkalım. Birlik beraberlik gelmezse şampiyonluk hayal.
Yorum
-
Bursa'yi fenev macinda izlemis biri olarak bu kadar puani nasil aldilar gercekten inanilmaz.
Normal sartlarda rahat kazanmamiz lazim ...*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Bende ayni 11'i cikarirdim, yalniz Okay'i baslatirdim Onazi'nin yerine.İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur
Pereira Hubocan Akbaş Mas
Onazi Kucka
Abdülkadir Sosa Olcay
Burak
Ben olsam böyle bir 11 ile çıkarım, yedek kulübesi de daha zengin olur.
Esteban
Uğur (yetişirse)
Kamil
Okay
Yusuf
N'doye
Rodallega
Castillo
Volkan
Bongonda
Yorum
-
Sosyal medyada bir Bursaspor taraftarının mesajı ;
Bursaspor‘da eksik oyuncular:
- Serdar Kurtuluş
- Onur Atasayar
- Aziz Behich
- Emre Taşdemir
- Mikel Agu
- Cristobal Jorquera
- Furkan Özçal
- Bilal Kısa
- Sercan Yıldırım
- Jires Kembo-Ekoko
- Kubilay Kanatsızkuş
Beklenen 11 ;
Harun
Ertuğrul- Troost Ekong- Titi
Barış- Badu- Faty- Yusuf
Batalla
Stancu- Delarge
Aziz Behihc, Jurquera ve Kembo çok önemli eksikler Bursaspor adına.En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 12.12.2017, 12:59.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Bursa muhtemelen 5-2-1-2 oynayacak.
Bu arada Abdüş'ün karşısında Yusuf oynarsa şenlik var...
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Vakti değil belki ama en çok o maçtan korkuyorum, şikeciler ne yapar eder bizimkileri galyana getirir, terörist damgasını yer 5 maç saha kapatmaydı derken yine havlu atabiliriz. O maçta öyle güzel hazırlanmalıyız ki, tepkimizi aklımızı kullanarak vermemiz lazım (vira koreografi hazırlıklarına başlamış)İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu 2 maçı alın çok farklı şeyler konuşalım
Akyazıdaki ilk şikecilerin maçına şampiyonluk mu acaba diye çıkalım 
Sahaya bişey atmadan yakıp yıkmadan psikolojilerini akıllıca bozmamız lazım, haklı olan biziz, rahat olan biz olmalıyız. Takım zaten kazanacaktır, takıma inanıyorum
Yorum
-
Rakipde eksik cok olsa bile kesinlikle dikkat edilmesi gereken bir mac icerde kapanan takimlara karsi golu bulana kadar zorlandigimiz bir gercek erken gol bulursak dagilabilir bursa en buyuk kozlari batalla olacak onazi mi olur kucka mi bilmem de basina birini musallat etmek gerek nefes aldirmamak lazim batallayi kitledin mi is biter..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum