Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İyi futbol istemiyorum,isteyeni de anlamıyorum....

Artık prestij kaybı yaşayan bir Trabzpnspor izlemek istemiyorum, galip gelelim,puanlar alalım ve artık şampiyonluğu oynayalım...
    Yalnız İlker abi, resmen iyi futbol oynuyoruz. Sanırım, herkesin iyi futboldan kastı topun maç boyu bizde kalması ve devamlı olarak rakip kalede bulunarak maçları 3-4 golle bitirmemiz.

Bilmem farkında mıyız ama takım özellikle 2 maçtır müthiş kompakt bir görüntü ortaya çıkarıyor. Buna kimse kötü futbol diyemez çünkü Ersun Yanal'la hatlar arasının 70 metreye çıktığı ve bundan dolayı kevgire döndüğümüz günlerden sonra ilk önce defansif anlayışı oturtmaya çalışıyor Rıza Çalımbay.

Bunda da başarılı bir süreç seyrettiğini söyleyebiliriz. Mustafa-Hubocan ideal ikili oldu gibi. Devre arası solak ve hızlı bir stoper alınmalı tabii, o çok başka bir konu ancak defansif açıdan gösterdiğimiz başarı rakiplerimizi sadece 1-2 pozisyona sokuyor 2 maçtır.

Bu işin hücum ayağı da elbet rayına oturacaktır. Bu konuya özellikle devre arasındaki zaman diliminde çalışacağını düşünüyorum Rıza Hoca ve ekibinin. İnşallah oyunun bizde kalışı ve dar alandaki paslaşmaların kalitesi anlamında gelişim gösteririz. Bu durumda oyunu hem defansif hem de ofansif olarak mükemmel oynayan bir Trabzonspor çıkacaktır ortaya, eminim.
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Öyle ama Bursasporlu arkadaşlarım da Aziz’in gol attığına bakmayın hiç iyi bi sol bek değil diyorlar. Nedense kimse memnun değil Aziz Behich’ten
      le guen daha hic behichi sol beke koymadi
      3 lü defans oynuyorlar, behich sol kanat oynuyor, bunun farkinda mi o arkadaslarin?
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yusuf sakat degilmi?
        Fener maçında yedeklerdeydi oyuna girmedi ama sanırım

Yorum

• Transferi halledersek devre arası rakipleri yeneriz . sorun eksik bölgelerin tamamlanması son iki maçı alırız bir şekilde 6 puan cepte diyebilirim.Disiplinden kopmazlar zaten.şimdi bir şekilde fbyi kolluyorlar bu açık penaltılar şu bu olsun ama biz buna değil işimize bakacağız eksikleirmizi giderirsek ikinci ikincilik garanti şampiyonluk konuşmak için çok çok erken bence altı puanı alırız rakiplerin son iki hafta paun kaybetmesini bekleyeceğiz son iki hafta maçları kolay fbnin ve diğer takımların ikinci devre çok önemli sen altı puanı cebine koy transferini yap arkana yaslan çünkü rakiplerde devre arası bi rkısmı transfer yapacaktır diye düşünüyorum buna göre önlem almalı öyle basit transferlerle olmaz bu iş
          İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu kalan 2 maçı da kazanıp 2. devreye en iyi şekilde hazırlanalım. fb, göztepe, başakşehir, bjk, kayseri ile içerde oynayacağız bu takımlar şu an tepedekiler. gs deplasmanı var biraz sıkıntı onu da kaybedeceğimizi sanmıyorum arenada genel olarak kaybetmiyoruz zaten.

Yorum

• No32 oynarsa bizi boş geçmez.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• beroyu sal batallanin üstüne bak ne oluyor bursa
              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Stat full dolunca 35 bin civarı oluyor. Artık 40 bin muhabbeti bitmeli bence.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• son sikecilerle olan maclarinda bursa bekledigimden cok cok daha kotuydu..batalla bilmiyorum diger maclarda nasil oynuyor ama sikecilerin macinda eski batalla'dan eser yoktu,yada sikeciler adami iyi kitledi.kisaca febe karsisinda resmen ezildiler,ileri dahi cikamadilar.her ne kadar cok gol atsakta bizimde oynadigimiz oyun pek birseye benzemiyor onun icin kesin yeneriz demek zor ama bursa eski bursa degil.o oyun yapisiyla en fazla berabere biter,bursa otesini goremez.normal sartlarda hafta sonu izledigim bursayi cok rahat gecmemiz gerekiyor.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    le guen daha hic behichi sol beke koymadi
                    3 lü defans oynuyorlar, behich sol kanat oynuyor, bunun farkinda mi o arkadaslarin?
                    Bekten kasıtları bu zaten, her maçı izleyen fanatik adamlar bunlar. Son haftalarda attığı gollerden başka yaptığı bişey yok diyorlar. Valla ben Mas’ın yedeği olarak gelsin isterdim açıkçası.

Yorum

• An itibariyle iyi ve göze hoş gelen futbola değil, gönlü hoş eden 3 puanlara ihtiyacımız var.
                      Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• Bu sezon 3 maçını canlı izledim Bursa'nin.
                        Alanya ile 3-2 kazandıkları maç.
                        Göztepe ile 0-0 biten maç.
                        Ve son olarak sikecilere kaybettikleri maç.
                        Kembo sistemleri için çok değerli bir futbolcuydu. Delarge o boşluğu doldurur mu şüpheli ?
                        Jorguera zaten 2-3 maçtır Agu sakatlanınca oynamaya başladı. Bu maçta orada insallah Faty oynar.
                        Bir tane Furkan Soyalp diye genc elemanları var, gerçekten yeni yıldız adayi.
                        2 yıla yabancı sınırı gelirse transfer döneminin gözdesi olabilir. Bu maçta oynatmaz umarım Le Guen.
                        Aziz yerine Yusuf Erdoğan oynayacaktır. O kanatta bize sıkıntı çıkarabilir. Antremanlarda cok formda diyor Bursa yerel basını. Dikkat etmeli.
                        Le Guen ile Batalla, bizim ilk geldiği zamanlar Sosaya verdiğimiz görevi yapıyor.
                        Topu savunmadan alip, atakları başlatan adam genelde o.
                        Harunu yazmaya gerek yok.
                        Bursanin 24 puani varsa 12 puani Haruna yazar. O kadar çok pozisyon kurtardi yine.

Oyun olarak bu hafta iyi gozukecegimizden şüphem yok fakat sonuç inşallah bizim lehimize olur.
                        Kolay gözükebilir maç, kolay da geçmeye aday fakat erken golle rakibi muhakkak çözmeliyiz.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bursa 3-5-2 oynarsa maç değişik yerlere gidebilir. Geçen haftayı mumla arayabilir

Yorum

• ____________Onur________
                            __JP____Hubocan__Mustafa__Mas
                            _________Okay__Kucka____
                            __Abdülkadir__Bero____D.N'doye
                            ___________Burak_______

Yusuf Yazıcı dinlendirilmeli. Onazi'de standart yok, Kucka'ya o rol biçilebilir.
                            Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bursa 3-5-2 oynarsa maç değişik yerlere gidebilir. Geçen haftayı mumla arayabilir
                              Sezon başından beri öyle oynuyorlar. Le Guen'in taktik anlayışı bu.
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sezon başından beri öyle oynuyorlar. Le Guen'in taktik anlayışı bu.
                                Yanlış bilgi ☺
                                Ya 6 ya da 7. Hafta 3-5-2 ye döndüler.
                                Ondan önce 4-2-3-1 oynuyordular.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X