Şu kalan 2 maçı da kazanıp 2. devreye en iyi şekilde hazırlanalım. fb, göztepe, başakşehir, bjk, kayseri ile içerde oynayacağız bu takımlar şu an tepedekiler. gs deplasmanı var biraz sıkıntı onu da kaybedeceğimizi sanmıyorum arenada genel olarak kaybetmiyoruz zaten.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
bizimde varİlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAziz Behich cezalı, Cristobal Jorquera ve Jires Kembo sakat. Önemli eksikleri var bursanın fırsata cevırmek gerekir.
https://www.bursaspor.org.tr/bs//hab...urumu_hakkinda"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
[MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION]İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAziz Behich cezalı, Cristobal Jorquera ve Jires Kembo sakat. Önemli eksikleri var bursanın fırsata cevırmek gerekir.
https://www.bursaspor.org.tr/bs//hab...urumu_hakkinda
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Takımın öz güveni her geçen hafta artıyor. Zirveye de yaklaşıyoruz. İyi bir futbol oynamasak da takım mücadele edip oyunu tuttuğunda kaliteli ayaklarıyla gol bulabiliyor. Devre arasına kadar yine bu anlayışla devam edip kalan 2 maçı da kazanırsak gayet iyi bir nokta ilk yarıyı tamamlarız. 2. devre yapılacak stoper transferi ve sosanın takıma katılması ile başka şeyler konuşuyor olabiliriz. Maç maç bakıp sahada mücadele etmeye devam.
Yorum
-
neden acaba; bilmediğim için soruyorumİlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMatematiksel olarak olamıyor o kadar kişi
Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..
Yorum
-
Kembo yerine Delarge, Aziz Behich yerine Yusuf Erdoğan, Jorquera yerine de Ricardo Faty oynar büyük ihtimal. Önemli eksikleri var ama yerlerine koyacak önemli adamları da var. Herşeyden önemlisi çok kısıtlı imkanlara rağmen çok iyi işler çıkaran, sistemi olan bir hocaları var.
İki hafta önce Konya deplasmanında çok kötü oynayarak Konya'nın savunma zaaflarından yararlanıp 3-0 kazanmışlardı. Yine iyi oynamadıkları Karabük maçını da 2-1 kazanmışlardı. Kesinlikle hafife almamalıyız.
Yorum
-
Güvenlik sebebiyle abi. 41.461 kişilik deniyor stada da alabildiği max 35-36.000 falan bence.İlk olarak Ertan OKUMUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneden acaba; bilmediğim için soruyorum
[MENTION=42446]Mehmet Cihan Kocaman[/MENTION] Faty oynarsa beklenenden rahat kazanırız
En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 11.12.2017, 17:20.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Geçmis olsun diyelim, ama bizim için iyi haber gibi... bakalim ne olacak, sapkadan tavsan çikarmasinlar simdi... YusufE oynar belâ olur bize falanİlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION]
Kesinlikle... 161%İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi futbol istemiyorum,isteyeni de anlamıyorum....
Artık prestij kaybı yaşayan bir Trabzpnspor izlemek istemiyorum, galip gelelim,puanlar alalım ve artık şampiyonluğu oynayalım...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
yusuf sakat degilmi?İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçmis olsun diyelim, ama bizim için iyi haber gibi... bakalim ne olacak, sapkadan tavsan çikarmasinlar simdi... YusufE oynar belâ olur bize falan
Kesinlikle... 161%"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Öyle ama Bursasporlu arkadaşlarım da Aziz’in gol attığına bakmayın hiç iyi bi sol bek değil diyorlar. Nedense kimse memnun değil Aziz Behich’tenİlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüvenlik sebebiyle abi. 41.461 kişilik deniyor stada da alabildiği max 35-36.000 falan bence.
<!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@Mehmet Cihan Kocaman<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> Faty oynarsa beklenenden rahat kazanırız
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum