Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu kalan 2 maçı da kazanıp 2. devreye en iyi şekilde hazırlanalım. fb, göztepe, başakşehir, bjk, kayseri ile içerde oynayacağız bu takımlar şu an tepedekiler. gs deplasmanı var biraz sıkıntı onu da kaybedeceğimizi sanmıyorum arenada genel olarak kaybetmiyoruz zaten.
    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Aziz Behich cezalı, Cristobal Jorquera ve Jires Kembo sakat. Önemli eksikleri var bursanın fırsata cevırmek gerekir.

Süper Lig’in 15.haftasında Fenerbahçe ile oynadığımız müsabakada sakatlanan futbolcularımızın kontrolleri yapıldı.
      ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aziz Behich cezalı, Cristobal Jorquera ve Jires Kembo sakat. Önemli eksikleri var bursanın fırsata cevırmek gerekir.

https://www.bursaspor.org.tr/bs//hab...urumu_hakkinda
        bizimde var
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aziz Behich cezalı, Cristobal Jorquera ve Jires Kembo sakat. Önemli eksikleri var bursanın fırsata cevırmek gerekir.

https://www.bursaspor.org.tr/bs//hab...urumu_hakkinda
          [MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION]
          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Takımın öz güveni her geçen hafta artıyor. Zirveye de yaklaşıyoruz. İyi bir futbol oynamasak da takım mücadele edip oyunu tuttuğunda kaliteli ayaklarıyla gol bulabiliyor. Devre arasına kadar yine bu anlayışla devam edip kalan 2 maçı da kazanırsak gayet iyi bir nokta ilk yarıyı tamamlarız. 2. devre yapılacak stoper transferi ve sosanın takıma katılması ile başka şeyler konuşuyor olabiliriz. Maç maç bakıp sahada mücadele etmeye devam.

Yorum

• İyi futbol istemiyorum,isteyeni de anlamıyorum....

Artık prestij kaybı yaşayan bir Trabzpnspor izlemek istemiyorum, galip gelelim,puanlar alalım ve artık şampiyonluğu oynayalım...
              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Matematiksel olarak olamıyor o kadar kişi
                neden acaba; bilmediğim için soruyorum
                Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• Kembo yerine Delarge, Aziz Behich yerine Yusuf Erdoğan, Jorquera yerine de Ricardo Faty oynar büyük ihtimal. Önemli eksikleri var ama yerlerine koyacak önemli adamları da var. Herşeyden önemlisi çok kısıtlı imkanlara rağmen çok iyi işler çıkaran, sistemi olan bir hocaları var.

İki hafta önce Konya deplasmanında çok kötü oynayarak Konya'nın savunma zaaflarından yararlanıp 3-0 kazanmışlardı. Yine iyi oynamadıkları Karabük maçını da 2-1 kazanmışlardı. Kesinlikle hafife almamalıyız.

Yorum

• İlk olarak Ertan OKUMUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    neden acaba; bilmediğim için soruyorum
                    Güvenlik sebebiyle abi. 41.461 kişilik deniyor stada da alabildiği max 35-36.000 falan bence.

[MENTION=42446]Mehmet Cihan Kocaman[/MENTION] Faty oynarsa beklenenden rahat kazanırız
                    En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 11.12.2017, 17:20.
                    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• aziz çok önemli eksik bursa için.

tepe ile makası kapatmışken bir daha açmamalıyız o yüzden şu son iki maçı berbat oynasak bile alalım yarım sıfır olsun bizim olsun.

ikinci yarı kötü oyunuda konuşuruz
                      sadece aşk bizimkisi

Yorum

[MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION]
                        Geçmis olsun diyelim, ama bizim için iyi haber gibi... bakalim ne olacak, sapkadan tavsan çikarmasinlar simdi... YusufE oynar belâ olur bize falan
                        İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İyi futbol istemiyorum,isteyeni de anlamıyorum....

Artık prestij kaybı yaşayan bir Trabzpnspor izlemek istemiyorum, galip gelelim,puanlar alalım ve artık şampiyonluğu oynayalım...
                        Kesinlikle... 161%
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• c.tesi gecesi maç fazlasıylada olsa bjkyide altımıza alıp 4. cü oluruz.

umarım gs, malatyada puan kaybeder ve liderle aramizdaki fark 5 e iner. bjk ve fener bu hafta rahat kazanırlar. onlarlada farkı son hafta kapatırız. devre sonu
                          gs 36
                          mbş 34
                          fb 33
                          bjk 31
                          biz 31
                          ks 31
                          bana göre iyidir.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Geçmis olsun diyelim, ama bizim için iyi haber gibi... bakalim ne olacak, sapkadan tavsan çikarmasinlar simdi... YusufE oynar belâ olur bize falan

Kesinlikle... 161%
                            yusuf sakat degilmi?
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Haftaya

Damdoy yerine Roda
                              Yusuf yerine Olcay oynayacak diye düşünüyorum.
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Güvenlik sebebiyle abi. 41.461 kişilik deniyor stada da alabildiği max 35-36.000 falan bence.

<!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@Mehmet Cihan Kocaman<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> Faty oynarsa beklenenden rahat kazanırız
                                Öyle ama Bursasporlu arkadaşlarım da Aziz’in gol attığına bakmayın hiç iyi bi sol bek değil diyorlar. Nedense kimse memnun değil Aziz Behich’ten

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X