Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 14. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Akbaş'a tam bir şans vereyim diyorum amatör topçu kadar saçma hareket yapıp deli ediyor beni.

Hiç alakasız yerde Onur'un üstüne zıpladığı pozisyon neydi öyle ya hatırlayınca yine sinirlendim.
    O gada hizli ki durduramadi gendisini daa Akbas iyidir iyi, 2 3 saglam müdahalesi oldu, rakibi yakaladi kayarak topa vurdu falan, bir de Mas'a bakiyorum rezziiilll...
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Yahu oda bir şey mi. Birde böyle kafalar var.

İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu maçın net galibi Antalyaspor'dur.
      Bu maçı Antalyaspor 2-0 kazanır.
      Kadroyu gördükten sonra yeni tahminim 0-4.

Şut bile çekeceğimize inanmıyorum.
      Bu maç Antalyaspor'un olacak. Skor 1-4.
      En son hos_cocuk61 tarafından düzenlendi; 05.12.2017, 07:12.
      "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• O bildiğin troll diğeri de kendince totem yapıyor.. sonuçta ikisi de işe yaramaz cinsten.

Yorum

• Mert 61 eyi usaktur raad piragun çecugi

Bu sene 65 puan ile bile sampiyon olunabilir hiç belli olmaz... 80 falan bana hikâye geliyor, 75 bile toplayamaz kimse bence...
          Öyle olmasi için Kayseri Bursa Göztepe, bilhassa K ve B'nin ayaginin kaydirilmasi ve üst siralarin diger rakiplerinin hepsine yenilmeleri gerekiyor, hiç sanmam öyle olacagini... önümüzdeki hafta sonu görecegiz bakalim, bence bjk ve fb puan kaybedecektir...

Onur'un kurtarisi tamam iyi de, o top bacak arasindan geçseydi de Hubocan alirdi o topu, gol falan olmazdi, fazla sert/hizli gitmiyordu top
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mert 61 eyi usaktur raad piragun çecugi

Bu sene 65 puan ile bile sampiyon olunabilir hiç belli olmaz... 80 falan bana hikâye geliyor, 75 bile toplayamaz kimse bence...
            Öyle olmasi için Kayseri Bursa Göztepe, bilhassa K ve B'nin ayaginin kaydirilmasi ve üst siralarin diger rakiplerinin hepsine yenilmeleri gerekiyor, hiç sanmam öyle olacagini... önümüzdeki hafta sonu görecegiz bakalim, bence bjk ve fb puan kaybedecektir...

Onur'un kurtarisi tamam iyi de, o top bacak arasindan geçseydi de Hubocan alirdi o topu, gol falan olmazdi, fazla sert/hizli gitmiyordu top
            bacak arasindan gitmiyordu, sol köseye direk dibine
            bence zor alirdi
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• rakibi üzerimize cekerek buraga gün doguyor alanlar o bicim, üstüne birde hamle olarak abdülkadir oh yaslan arkaya.

biz nasil kaybettiysek ey zamaninda antalya öyle kaybettik iyi futbol süper futbol sonuc hüsran.

söyle bir kac hafta hesap yapalim en azindan. ne o öyle erken kopmalar filan.
              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                alanya tamamda, akhisarda neyin ahi

adamlar bizi sahaya gömdü, 1 gram sansimiz yoktu

bu sene cok mac ah vah kacirdik ama akhisar?
                Maçın içinden bahsetmiyorum selçuk, Akhisar içeride alınması gereken maçtı, yoksa evet ezdiler ayrı...

Yorum

• İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben ah demiyorum. O maçları alsaydın Sahtekar Ersun hala görevdeydi, hala daha gelişmekte olan bir takımdık, hala daha güzel günler görecektik.
                  Olaya Ersun açısından bakmaya gerek yok, basit matematik 6 puan o kadar...

Yorum

• Castillo, Ndoye, Yusuf ve Burak'la başladığımız her maç takım savunmasında ciddi sıkıntılar yaşarız. Castillo ve Yusuf biraz dinlendirilmeli bana kalırsa.

Ligin en çok gol atan ve gol yiyen 3. takımıyız. Sıkıntımız bariz bir şekilde belli. Umarım bu sefer ıskalamayız.
                    En son zahido tarafından düzenlendi; 05.12.2017, 07:48.
                    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• forumda bazı arkadaşlar var, mağlup olunca susmak bilmezler galip gelince kaybolurlar. Gene yoklar ortada. Hele bi arkadaş daha vardı her maçtan sonra en 4-5 mesaj Durica hain yazıp dururdu. O da gözükmüyor.
                      VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• oyun kötü skor iyi..

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• dünkü maçta ;
                          maçın bence en iyisi okay en kötüsü de Yusuf'tu....Yusuf sanki form düşüklüğü yaşadı...
                          İlk 10 dakika en az 3-4 top kaybı yaptı....Devamında da toparlayamadı da neyse.. ama Okay çok iyi maşallahı var...
                          Çok koşuyor çok mücadele ediyor...

Yorum

• bu arada orta sahamız diye birşey yok...
                            Olcay'ın dönmesi lazım...Castillo elindeki fırsatı kullanmadı...çok top ezdi durdu.....

Dunku maçta ikinci yarının başında Onur karşı karşıya topu çıkartmasaydı maçı kaybederdik biz..ne kadar geriye yaslandık

Yorum

• Son 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik aldık......

En başarılı takımız puan olarak....

Futbol olarak çokta ileri düzeydedeğiliz ama bir şey var ki galibiyetin anahtarı o....

Mücadeleyi hiç bırakmıyoruz..... Galibiyeti istiyoruz.....Gattuso gibi hırsla rakibe saldırıyoruz.... Buda bize başarıyı getiriyor....

Moral ve üst sıralara yaklaşmak kadar maddi anlamda da bizi rahatlatacak bu galibiyetler....

4 galibiyet 1 beraberlikle süper lig başarı primi olarak 3 milyon doları cebimize indirdik....

Her zaman söylüyorum....

BORCUMUZU FUTBOLCU SATARAK DEĞİL İŞTE BÖYLE BAŞARI KAZANARAK ÖDEYELİM....
                              En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 05.12.2017, 08:26.
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• fikstrü inceledim
                                hiç bir şey anlamadım sabah sabah ta anlamak istemedim
                                arkadaş ilk devre kalan 3 maçıda alalım
                                8 puanlık fark 4 e inecektir diye düşünüyorum
                                o zaman da ikinci devre yeniden ilk başlar
                                BMN KOCAELİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X