Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 14. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Diego kart sınırında. Fenerbahçe karşısında bu akşam sarı kart görürse haftaya bize karşı yok.
    Alirmiyiz bu maci da takimda isik var mi?
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

ideal kadro

-----------------kaptan

joe---------hubo----durica-----mas

------------------okay

abdülkadir--yusuf-kuco----castillo

------------------kral
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Bu maçın net galibi Antalyaspor'dur.

Yorum

gs maçından sonra, en önemli avantajımız gs ile antalyanın başında maç oynamamdı diyen hocamız, cigerini bildiği eski takımına puan falan vermez. yeterki defansımız ozellikle durica bazen yaptığı gibi sacmalamasın.

Yorum

Ayağa top yapan bu Antalya haftaya bizi çok zorlar.

Yorum

Allah'ın izniyle Antalya maçı ile Akyazi siftahini yapıyorum.
              Trabzonspor

Yorum

Her maçın kendi içinde farklı hikayesi var. Şöyle bir mantık futbolda yok. Beşiktaş Porto'yla berabere kaldı; Beşiktaş, Akhisar ve Malatya ile de berabere kaldı, o halde Malatya ve Akhisar'da portoyla berabere kalır. Böyle bir dünya yok. Bu maçın atmosferi ve motivasyonu çok farklı olacaktır. Kadroda ufak bir revizyon şart, Ndoye'nin dinlendirilmesi lazım.
                En son hos_cocuk61 tarafından düzenlendi; 26.11.2017, 20:29.
                "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ideal kadro

-----------------kaptan

joe---------hubo----durica-----mas

------------------okay

abdülkadir--yusuf-kuco----castillo

------------------kral
                  Hubocanı oraya yazarak çok doğru bir tespitte bulunmuşsun hocam ben de aynı şeyi düşünüyorum.Sivas maçında sağ stoper olarak izlediğim Hubocan fazlasıyla iyiydi.Ağır bir oyuncu kesinlikle değil.Seri hareket ediyor ve ikinci hamleyi yapabiliyor.Hubocanın kesinlikle sağ stoper olarak oynaması lazım.

Kucka konusunda da yüzde yüz katılıyorum.Kesinlikle oynaması lazım.Kuckanın arkasında Okay değil de Onazi olsa süpürücülük açısından daha mı iyi olur diye düşünmüyor değilim o konuda ben kararsızım.Kontra ataklarda Onazi rakibin tehlikeli ataklarını önlemek açısından daha iyi olabilir.Okay-Kucka ikilisi ilk haftalarda denenmişti ve çeşitli sıkıntılar olmuştu özellikle rakibi karşılama da çabukluk açısından problem yaşamıştık.

Abdülkadiri bence rakibin en dirençli olacağı ilk yarıda oynatıp yormamak lazım.İlk yarıda sağ kanatta Olcay ya da Beroyu kullanıp ikinci yarıda rakip de yorulmuşken Abdülkadiri oyuna sokarsak bence hem bizim için hem de Abdülkadir için daha iyi olur.İlk yarıda Antalya çok koşarak sert bir oyun ortaya koyacaktır.Abdülkadiri ilk yarı zorlu ikili mücadelelerin içinde boğmamak lazım.İkinci yarı daha rahat hareket edeceğini düşünüyorum.

Bunların dışında kadro için söyleyebileceğim birşey yok.

Yorum

Şikebahçe maçının ikinci yarısını izledim. Antalya'ya ne olmuş öyle ya. İnsan üzülüyor.
                    Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Alirmiyiz bu maci da takimda isik var mi?
                      Abi Antalya takım olarak kötü. Bireysel tehlikeli oyuncuları olsa da komple takım olamadıkları için şansımız var. Kompakt takımlara karşı zorlanıyoruz, özellikle defansif zaafiyetlerimizle.

Ben zor da olsa almamız gerektiğini düşünüyorum içerde. Bugün yenemeyiz diyordum, oyun olarak da yenmeyi haketmedik zaten.
                      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

bu antalya nın trabzondan puan alması vanspor'un tekrar bizi yenmesi gibi bir şey
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Antalyaspor'un girmeye çalıştığı atakların ismi-cismi, hiçbir şeyi yok. Demin biten maçı 90 dakika boyunca izledim. Ne yerden ne de havadan düzgün bir atak organizasyonları yok, bireysel olarak bir şeyler beklenen oyuncuların hepsi rezilleri oynuyor.

Bundan sonra oynayacağımız maçların hepsinde olduğu gibi bu maç da çok kritik olacak. Galibiyetler alıyoruz ancak bizim de oyunumuz hiç zevk vermiyor, bunu düzeltmek durumundayız.
                          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi Antalya takım olarak kötü. Bireysel tehlikeli oyuncuları olsa da komple takım olamadıkları için şansımız var. Kompakt takımlara karşı zorlanıyoruz, özellikle defansif zaafiyetlerimizle.

Ben zor da olsa almamız gerektiğini düşünüyorum içerde. Bugün yenemeyiz diyordum, oyun olarak da yenmeyi haketmedik zaten.
                            Antalya kötü gercekten bende izledim maci organize bir takim degiller.

Normal sartlarda zorlanmadan kazanmamiz kazim en kötü ihtimalle kazanmamiz lazim.

Kagit üstünde bu sezon en rahat maclarimizdan birisi olacak gibi ama insan güvenemiyor kötü tecrübeler yasadik bu sezon.

1-0 olsun bizim olsun diyorum umarim gol yemeden kazandigimiz bir mac olur bu sefer.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Antalya'nın hem as hem yedek hücum hattı tamamen yetenekli oyunculardan kurulu. Hiç asker yok hepsi general bu yüzden takım olamadılar. Ha bu oyuncuların hepsinin tek başına maç kazandırma becerileri var. O yüzden maç günü performansı belirleyici olacak...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X