Onurun cikardigi topta Akbas mi hata yapti orda orayi kacirdim tam olarak hatirlayamiyorumda?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 14. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Şimdi yeri gelmişken bir dene arkadaş vardı. Ligin en kötü sağ beki bizde diye yazıyordu. Pereira gayet iyiydi bugün.
Onur a sallayan kimdi aynı kişimiydi hatırlamıyorum ama çıkardığı top ekstra. Üstüne vurdu falan diyenler olacaktır çok iyi kapattı açıyı.
Onur Burak tarzı adamlar zirveye oynarken farklı oynarlar.
Haftaya daha da farklı oynayacaz.
Yorum
-
Adamin Dibi yaaİlk olarak Karadeniz6116 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak Yılmaz: “Olcay cezası nedeniyle üç haftadır yoktu. Çok da üzgündü. Olcay'ı görünce golü o atsın istedim. Bende atabilirdim ama Olcay atsın moral bulsun istedim."
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Kalan tüm lig maçlarini kazanirsak elde edecegimiz puan 82.
Biz 12 haftada tüm kredimizi bitirdik malesef.
Gerçekci olalim ilk iki imkansiza yakin.
Hedef üçüncülük ve kupa olmali.
Bence 4üncü sirada bitiririz.
Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalkson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
Bugün Okay'ın hakkını yemeyelim, kaç haftadır berbattı ama bu maç tek başına orta sahada savaştı. Onazi ise gol pası dışında rezaletti. Yusuf haftalardır kötü, savunma ise biraz toparlandı 2 ağır oyuncu zırvasından kurtardık nihayet. Uğur - Durica ile çoğu maç bütün kepazelikleri, rezillikleri, acizlikleri yaşamıştık. Hubocan'ın savunmada süpürücü görevini üstlenmesi savunmayı toparladı. Hava toplarında da fena değil çıktığı çoğu topu aldı.
Devre arası transferleri merakla bekliyorum. İnşallah yerinde hamleler olur. Tek korkum Özkan Doğan denen kemirgen."Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
Yorum
-
75 puan toplayan şampiyon olur.İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalan tüm lig maçlarini kazanirsak elde edecegimiz puan 82.
Biz 12 haftada tüm kredimizi bitirdik malesef.
Gerçekci olalim ilk iki imkansiza yakin.
Hedef üçüncülük ve kupa olmali.
Bence 4üncü sirada bitiririz.
Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
2. yarı bütün rakiplerin sahana gelecek. gs hariç.
Şampiyonluk zor hem de çok.
Yorum
-
Ben ah demiyorum. O maçları alsaydın Sahtekar Ersun hala görevdeydi, hala daha gelişmekte olan bir takımdık, hala daha güzel günler görecektik.İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAh Alanya
Ah Akhisar
Ölümüz 28 puan yapmıştı
30 29 28 ve en iyi fikstür
Ama hayaller gerçekler işte"Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
Yorum
-
alanya tamamda, akhisarda neyin ahiİlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAh Alanya
Ah Akhisar
Ölümüz 28 puan yapmıştı
30 29 28 ve en iyi fikstür
Ama hayaller gerçekler işte
adamlar bizi sahaya gömdü, 1 gram sansimiz yoktu
bu sene cok mac ah vah kacirdik ama akhisar?"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
O pozisyon kırılma anıydı gerçekten. Akbaş'ın sanırım bir anlık dalgınlığı ile adam önüne aldı ve şutunu attı. Onur çok iyi çıkardı.İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı alan belki de Onur'du. Onur düşmanları ortada yok.
Şu diktiği topları da daha isabetli atmaya özen gösterirse iyi olacak. Ayağından geçirdiği operasyondan sonra (ki bir röportajda hala iki yırtığı olduğunu söyledi) yeterli gücü bulamıyor sanırım sürekli orta yuvarlakta kalıyor top. Sakatlığı ile alakalı bir durum ise takımın buna göre oynayıp geri oynamaması, mecbur kalıp oynadığında da geri gelip kaleciden top alması lazım.( ゚д゚)
Yorum
-
Kesinlikle doğru değil. Bursaspor örneği bu tip yanliş söylemleri çoktan bitirmesi gerekiyordu. Yeni takim da yapti genç oyuncu da oynatti, iyi transfer de yapti, performans da yükseltti.İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS kadrosu futbolcuları doğru yerde, doğru pozisyonda oynatıldığında iyi olur.
Şenol Güneş bunu yapamaz. Daha çok BJK gibi kaliteli-hazır kadrolarda yahut beklentisi olmayan Bursaspor'da iş yapar.
Bero birkaç yıl sonra futbol piyasasından silinir. Böyle leş oyuncu görmedim.
Abdülkadir ise çabuk-süratli bir oyuncu değil. Onun rol modeli Modric. Bir an önce merkeze geçmeli.En son artvints tarafından düzenlendi; 05.12.2017, 00:29.
Yorum
-
Akbaş'a tam bir şans vereyim diyorum amatör topçu kadar saçma hareket yapıp deli ediyor beni.İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay bugün çok çok iyiydi,, MustafaAkbas da gâyet iyiydi, arada sakarlik sapsallik yapiyor tek skintisi o... onu da çözemedi gitti bir türlü
Hiç alakasız yerde Onur'un üstüne zıpladığı pozisyon neydi öyle ya hatırlayınca yine sinirlendim.( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum