Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 14. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onurun cikardigi topta Akbas mi hata yapti orda orayi kacirdim tam olarak hatirlayamiyorumda?
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Okay bugün çok çok iyiydi,, MustafaAkbas da gâyet iyiydi, arada sakarlik sapsallik yapiyor tek skintisi o... onu da çözemedi gitti bir türlü
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Şimdi yeri gelmişken bir dene arkadaş vardı. Ligin en kötü sağ beki bizde diye yazıyordu. Pereira gayet iyiydi bugün.

Onur a sallayan kimdi aynı kişimiydi hatırlamıyorum ama çıkardığı top ekstra. Üstüne vurdu falan diyenler olacaktır çok iyi kapattı açıyı.

Onur Burak tarzı adamlar zirveye oynarken farklı oynarlar.

Haftaya daha da farklı oynayacaz.

Yorum

• Burak Yılmaz: “Olcay cezası nedeniyle üç haftadır yoktu. Çok da üzgündü. Olcay'ı görünce golü o atsın istedim. Bende atabilirdim ama Olcay atsın moral bulsun istedim."

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Karadeniz6116 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burak Yılmaz: “Olcay cezası nedeniyle üç haftadır yoktu. Çok da üzgündü. Olcay'ı görünce golü o atsın istedim. Bende atabilirdim ama Olcay atsın moral bulsun istedim."

Adamin Dibi yaa
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Kalan tüm lig maçlarini kazanirsak elde edecegimiz puan 82.
              Biz 12 haftada tüm kredimizi bitirdik malesef.
              Gerçekci olalim ilk iki imkansiza yakin.
              Hedef üçüncülük ve kupa olmali.
              Bence 4üncü sirada bitiririz.

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
              son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Bugün Okay'ın hakkını yemeyelim, kaç haftadır berbattı ama bu maç tek başına orta sahada savaştı. Onazi ise gol pası dışında rezaletti. Yusuf haftalardır kötü, savunma ise biraz toparlandı 2 ağır oyuncu zırvasından kurtardık nihayet. Uğur - Durica ile çoğu maç bütün kepazelikleri, rezillikleri, acizlikleri yaşamıştık. Hubocan'ın savunmada süpürücü görevini üstlenmesi savunmayı toparladı. Hava toplarında da fena değil çıktığı çoğu topu aldı.

Devre arası transferleri merakla bekliyorum. İnşallah yerinde hamleler olur. Tek korkum Özkan Doğan denen kemirgen.
                "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kalan tüm lig maçlarini kazanirsak elde edecegimiz puan 82.
                  Biz 12 haftada tüm kredimizi bitirdik malesef.
                  Gerçekci olalim ilk iki imkansiza yakin.
                  Hedef üçüncülük ve kupa olmali.
                  Bence 4üncü sirada bitiririz.

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
                  75 puan toplayan şampiyon olur.

2. yarı bütün rakiplerin sahana gelecek. gs hariç.

Şampiyonluk zor hem de çok.

Yorum

• Ah Alanya
                    Ah Akhisar

Ölümüz 28 puan yapmıştı

30 29 28 ve en iyi fikstür

Ama hayaller gerçekler işte

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ah Alanya
                      Ah Akhisar

Ölümüz 28 puan yapmıştı

Ben ah demiyorum. O maçları alsaydın Sahtekar Ersun hala görevdeydi, hala daha gelişmekte olan bir takımdık, hala daha güzel günler görecektik.
                      "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ah Alanya
                        Ah Akhisar

Ölümüz 28 puan yapmıştı

alanya tamamda, akhisarda neyin ahi

adamlar bizi sahaya gömdü, 1 gram sansimiz yoktu

bu sene cok mac ah vah kacirdik ama akhisar?
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Maçı alan belki de Onur'du. Onur düşmanları ortada yok.
                          O pozisyon kırılma anıydı gerçekten. Akbaş'ın sanırım bir anlık dalgınlığı ile adam önüne aldı ve şutunu attı. Onur çok iyi çıkardı.

Şu diktiği topları da daha isabetli atmaya özen gösterirse iyi olacak. Ayağından geçirdiği operasyondan sonra (ki bir röportajda hala iki yırtığı olduğunu söyledi) yeterli gücü bulamıyor sanırım sürekli orta yuvarlakta kalıyor top. Sakatlığı ile alakalı bir durum ise takımın buna göre oynayıp geri oynamaması, mecbur kalıp oynadığında da geri gelip kaleciden top alması lazım.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            TS kadrosu futbolcuları doğru yerde, doğru pozisyonda oynatıldığında iyi olur.

Şenol Güneş bunu yapamaz. Daha çok BJK gibi kaliteli-hazır kadrolarda yahut beklentisi olmayan Bursaspor'da iş yapar.

Bero birkaç yıl sonra futbol piyasasından silinir. Böyle leş oyuncu görmedim.

Abdülkadir ise çabuk-süratli bir oyuncu değil. Onun rol modeli Modric. Bir an önce merkeze geçmeli.
                            Kesinlikle doğru değil. Bursaspor örneği bu tip yanliş söylemleri çoktan bitirmesi gerekiyordu. Yeni takim da yapti genç oyuncu da oynatti, iyi transfer de yapti, performans da yükseltti.
                            En son artvints tarafından düzenlendi; 05.12.2017, 00:29.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Okay bugün çok çok iyiydi,, MustafaAkbas da gâyet iyiydi, arada sakarlik sapsallik yapiyor tek skintisi o... onu da çözemedi gitti bir türlü
                              Akbaş'a tam bir şans vereyim diyorum amatör topçu kadar saçma hareket yapıp deli ediyor beni.

Hiç alakasız yerde Onur'un üstüne zıpladığı pozisyon neydi öyle ya hatırlayınca yine sinirlendim.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• Antalyaspor'da adam geçme/deneme sayıları;

William Vainqueur 10/10
                                Charles 4/4
                                Sakıb Aytaç 3/3
                                Yekta Kurtuluş 2/2

Maşallah.
                                Deneyen herkes geçmiş...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X